11.999TL FİYAT PERFORMANS KRALI EN İYİ RTX 3060 Sistem Toplama Rehberi - PCH F6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Şahsi fikrim 35-40 senedir bu sektörde olan bir firmaya bu tip konuda şikayet ile hiç bir şey yapamazsın. Böyle bir firma kanun nedir nasıl işler bizden çok daha iyi biliyordur.

40 yıl usulsüz bir harekette bulunmaz, gün gelir usulsuzlük yapar.
Bir deli kuyuya taş atar, sonra uğraşır durur. Belli olmaz.

Aynı şey araç al-sat ticaretinde de yıllardır vardı.
Sarı site aracılığıyla ilan verenler fiyatları manipüle ederek fahiş fiyatlar ortaya çıkarınca, araç al-sat konusu hedef haline geldi.
Sonra sıfır araç stokçuları ortaya çıktı ve bir çoğu resmi distribütör satıcılar olunca daha da dikkat çekti.
Şimdi gelen 6.000KM & 6 Ay gibi yaptırımlar kuyuya taş atan delilerin elde ettiği başarı.
Ne olacağı belli olmuyor yani.
Canım ülkemde ona da bir çözüm bulur gerçi bizim vatandaşımız. :D

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Aynen öyle. Videoda yer alan ürün kodu gözükse dahi sistemde stoğun yer alacağı saate kadar bağlantıysa kimse erişememeli. Bunlar yapılması gereken zor şeyler değil. Vatan ilk defa sistem sunmuyor fakat bu acemiliğin faturası gel gör ki Taner hocaya kesiliyor.
+1

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Evet nvidia sistem dayanmıyor pek ama 10sn de bitmiyor en azından sepete eklenip ödemesi yapılabiliyor
Sepete eklenip ödeme yapılamaması herkesin aynı anda sepete ekle demesi ile alakalı olabilir. Savunacaksanız da savunun bir şey demiyorum haklısınız.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Taner hocam editörle bı çay kahve içiniz keşke o linki göstermeseydi

Fluxta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Fazla uygun fiyat fazla stok bekliyorsunuz sizce bu ne kadar imkanlı
14k-15k olsun fazla stok olsun diyenler bunu yapan bir sürü kanal var buyrun

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Konunun stoğun az olması değil satışın önceden açılması diyorlar ama olay şu ki 300 stok olsa bile satış önceden açılmasaydı 1dk da bitecekti yine çoğu kişi alamayacaktı.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
40 yıl usulsüz bir harekette bulunmaz, gün gelir usulsuzlük yapar.
Bir deli kuyuya taş atar, sonra uğraşır durur. Belli olmaz.

Aynı şey araç al-sat ticaretinde de yıllardır vardı.
Sarı site aracılığıyla ilan verenler fiyatları manipüle ederek fahiş fiyatlar ortaya çıkarınca, araç al-sat konusu hedef haline geldi.
Sonra sıfır araç stokçuları ortaya çıktı ve bir çoğu resmi distribütör satıcılar olunca daha da dikkat çekti.
Şimdi gelen 6.000KM & 6 Ay gibi yaptırımlar kuyuya taş atan delilerin elde ettiği başarı.
Ne olacağı belli olmuyor yani.
Canım ülkemde ona da bir çözüm bulur gerçi bizim vatandaşımız. :D
Dostum 3 5 kişinin 12000 TL sine kaldıysa kapatsın gitsin zaten. :) Usulsüzlük yapacak adam senin benim ufak paralarımızla yapmaz zaten. Bu paralar onlar için çerez parası. :)

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
14 15k verecek olsam itopyadan alırım demek istediğim şu msi 3060 değil zotac 3060olsun i5 12500 değil ryzen 5600 olsun 1k fazla olsun 12.999 bile ucuz yani

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Konunun stoğun az olması değil satışın önceden açılması diyorlar ama olay şu ki 300 stok olsa bile satış önceden açılmasaydı 1dk da bitecekti yine çoğu kişi alamayacaktı.
En azından 200kisi daha alırdı 200 kişi daha mutlu olurdu

KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Aynen öyle. Videoda yer alan ürün kodu gözükse dahi sistemde stoğun yer alacağı saate kadar bağlantıya kimse erişememeli. Bunlar yapılması gereken zor şeyler değil. Vatan ilk defa sistem sunmuyor fakat bu acemiliğin faturası gel gör ki Taner hocaya kesiliyor.
Ne stok sayısı bizi ilgilendirir, ne fiyatları.
Taner Hoca olabilecek en F/P ürünü temin etmiş.

Videodaki ürün kodu ile ürüne erken erişim, linkin erken girilmesi gibi hatalardan dolayı stoklara erişemeyip mağdur olanların da dertlerini dile getirmesi normal diye düşünüyorum ki bunu düzgün bir uslupla yapmayanları ciddiye bile almıyorum.

atilkurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Dostum 3 5 kişinin 12000 TL sine kaldıysa kapatsın gitsin zaten. :) Usulsüzlük yapacak adam senin benim ufak paralarımızla yapmaz zaten. Bu paralar onlar için çerez parası. :)
Mevzu reklam, bak kaç sayfadır vatan konuşuyoruz :) adamların istediği de bu zaten.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Benim istediğim şu çıksin bir video yayınlasin desinki editörümün bir hatası yüzünden sistem stoğu önceden azalmış ve stoğun az olmasından dolayı böyle bir izdihamın olacağını pek tahmin etmedik telafisi için bir rtx 3060 daha sistem çıkarsın 1k fazla olsun stoğu,,400olsun

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Mevzu reklam, bak kaç sayfadır vatan konuşuyoruz :) adamların istediği de bu zaten.
Bak ben vatandan aşırı indirim paylaştım. 1 tane ürün aldın mı diye sorarsan almadım. Vatan inan umrumda değil x olmuş y olmuş zerre ilgilendirmiyor beni. Ben bana mantıklı geleni savunuyorum. Tekrar örnek vermem gerekirse yakın zamanda Amazonda yapılan festivali hepimiz biliyoruz. Kampanya önceden haber verildi mi ? Verildi. Hangi üründe ne kadar stok olacağı söylendi mi ? Hayır söylenmedi. Üstüne üstlük bu stoklara ek ilave yapıldı mı ? Yapıldı. Ek ilave olacak diye haber verildi mi ? Verilmedi. E o zaman Amazonu'da şikayet edelim o zaman :) SenceAmazon kanunları bilmiyor mudur ?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Öncelikle sistem taş gibi. Emeğinize sağlık. Birçok arkadaş hayal kırıklığına uğramış buna üzüldüm. Bende eski sistemlerde bir kez zamanında girip stoğa yetişememiştim. O günden beri hazır sistem almayı kafamdan çıkardım.

KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Dostum zaten konu da o, bizim bilmediğimiz neler neler var. Hak aramak önemli olan.
100 adet satıldı diyelim 12000TL' den 1200000TL para eder ki bu sadece 5-10 dakikalık bir süreçte gerçekleşti. Kampanyalı fiyat olmasına rağmen satıcı firmanın kar elde etmediğini düşünebiliyor musun?

Stok, reklam, resmi bildirimlerde usulsuzlük yapıldığını "varsayarsak", parekende de çok daha uzun sürede bekleyerek eritemeyeceği ürünü 5 dakikada sattı.

Bugün sepetine eklediği halde, eksik donanım dolayısıyla stok yok uyarısı verdiği arkadaşlara yarın stok sağlayabileceği 1200000TL var şu an. Yarın dahi o arkadaşlara stok yok deyip, ürünlerini tedarik etmeyebilir.
Yarın stok yok demesine sebep olan ürünleri, hazır sistemden bağımsız fahiş fiyatlardan sitesinde satışa sunarsa şaşırmam.

İşte insanlar bu yüzden hakları konusunda bilgilenmeli diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri