11.999TL FİYAT PERFORMANS KRALI EN İYİ RTX 3060 Sistem Toplama Rehberi - PCH F6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Minç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Arkadaşlar sistem çıktığından beri forumda okumaya çalışıyorum yazılanları. İşin içinde insan varsa her zaman sorun olabilir ama şikayetlerinizi ve gördüğünüz eksileri uygun bir dille ifade etmeniz gerektiğini düşünüyorum hakaret ve triplerle değil. Artı ve eksileri güzelce ifade edersek bi' dahaki sistemlerde ona göre firmalarla görüşülür böyle böyle sorunlarını dile getiriyor insanlar diye karşılık verilir ve zamanla düzelir her şey. Herkese iyi akşamlar.

atilkurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
İşte adamlar bütün sistemleri bu şekilde çıkartıyorlar. Şikayet eden illaki olmuştur. Ceza yiyen adam hala bu şekilde çıkarmaya devam eder mi sence ?
Genelde kısa sürmüyor bu tars şikayet sonuçları. 1-2 tanesi sonuçlansın akılları başlarına gelir. Tüketici hakkını bilmiyor

ZeroTolerance

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
63
Alamayan arkadaşlara sözüm ise;

Arkadaşlar alamadıysanız nasip değilmiş demek ki. Başka bir sistem toplarsınız veya indirimli parçalar kovalarsınız. Hakkını arayana sözüm yok lakin tadınıda kaçırmamak lazım. Varsa bir derdin yarın git dilekçe ver dava et. Burada diğer arkadaşların başını ağrıtmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Hak forumda değil yargıda aranır. Uğraşamam diyorsanız daha fazla kalabalık yapmanızın bir anlamı yok. Sırf siz burada yazdınız ettiniz diye adamlar ekstra stok oluşturmak zorunda değil.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Carrier sistemi almış ya vatanı savunur gibi savunuyor
Hayırlı olsun kullansın da ortada bir sorumsuzluk var ve kanalın sahibi çok ağır eleştirilecek ben kanalın sahibinin yerinde olsam acil bir video hazırlarim çok ağır şeyler söylüyorlar akrabasına satmış diyen var linki önceden arkadaşlarına vermiş diyen var

Fluxta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Benim anlamadığ şu 2 senedir her çıkardığı sisteme stok belirten bir adam nedemuhteşem bir bilgisayar için stok belirtmez yada eleştiri alıncavatan stok belir
Stok bittiyse internet üzerinde sepete görünmesinin amacı yok zaten. Sistemi 10 geçe alan bir çok kişi varken herkes de erken açılmadan şikayet ediyor.
Emin olunki 8-10 geçe alanlar kadar, dakikalar sonra alanlarda var

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hayırlı olsun kullansın da ortada bir sorumsuzluk var ve kanalın sahibi çok ağır eleştirilecek ben kanalın sahibinin yerinde olsam acil bir video hazırlarim çok ağır şeyler söylüyorlar akrabasına satmış diyen var linki önceden arkadaşlarına vermiş diyen var
Kanalın sahibi değil aslında her sistem yapan eleştiriliyor sadece buraya özel de değil ama böyle insanları önemseyip takarsan her yaptığın şeyde kötüleyen olacağından bir ilerleme kaydedemezsin ki.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Alamayan arkadaşlara sözüm ise;

Arkadaşlar alamadıysanız nasip değilmiş demek ki. Başka bir sistem toplarsınız veya indirimli parçalar kovalarsınız. Hakkını arayana sözüm yok lakin tadınıda kaçırmamak lazım. Varsa bir derdin yarın git dilekçe ver dava et. Burada diğer arkadaşların başını ağrıtmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Hak forumda değil yargıda aranır. Uğraşamam diyorsanız daha fazla kalabalık yapmanızın bir anlamı yok. Sırf siz burada yazdınız ettiniz diye adamlar ekstra stok oluşturmak zorunda değil.
Dava lik bir mevzu yok sorumsuzluk yüzünden herkes sinirli+ 400bin abonesi olan ve dehşet sistem satan bir kanala 100+! Stok verilmesi saçma yüksek ihtimal stoğu kendileri de bilmiyor

KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Onlar boş muhabbet, sorun Vatan ile olan koordinasyon problemi ve video editinden kaynaklı.

Ahmetozer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Olm alakasız olcakta önceki hector sistemi aldım ve büyük ihtimalle yarın sabah gelecek bu sistemi alanlar size kaçta geldi?

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Tekrardan söylüyorum alamayan arkadaşlar üzülmesin donanım arşivi bir sistem yapıyor yüksek ihtimal 3060 ve ryzen 5600 var vatan gibi bir siteden böyle ucuz sistem çıkıyor ise donanım arşivi de belki 10.999tlye AMD li sistem yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri