Orası biraz zor çünkü sistem toplama değil inceleme olacaktı o sanırım.Ahahahahaha neden olmasın Tayvan dan gemiler le gelmiyor mu bu meletler
Orası biraz zor çünkü sistem toplama değil inceleme olacaktı o sanırım.Ahahahahaha neden olmasın Tayvan dan gemiler le gelmiyor mu bu meletler
Genelde kısa sürmüyor bu tars şikayet sonuçları. 1-2 tanesi sonuçlansın akılları başlarına gelir. Tüketici hakkını bilmiyorİşte adamlar bütün sistemleri bu şekilde çıkartıyorlar. Şikayet eden illaki olmuştur. Ceza yiyen adam hala bu şekilde çıkarmaya devam eder mi sence ?
Hayırlı olsun kullansın da ortada bir sorumsuzluk var ve kanalın sahibi çok ağır eleştirilecek ben kanalın sahibinin yerinde olsam acil bir video hazırlarim çok ağır şeyler söylüyorlar akrabasına satmış diyen var linki önceden arkadaşlarına vermiş diyen varCarrier sistemi almış ya vatanı savunur gibi savunuyor
ahahhahahahahahahhahahhaha cidden güldürdün beni sistemi alamasaydım vallahi 1 gr umurumda olmazdı emeğe saygı be kardeşim yazık size bu kafa yapısını hiçbir zaman çözemicemCarrier sistemi almış ya vatanı savunur gibi savunuyor
Benim anlamadığ şu 2 senedir her çıkardığı sisteme stok belirten bir adam nedemuhteşem bir bilgisayar için stok belirtmez yada eleştiri alıncavatan stok belir
Emin olunki 8-10 geçe alanlar kadar, dakikalar sonra alanlarda varStok bittiyse internet üzerinde sepete görünmesinin amacı yok zaten. Sistemi 10 geçe alan bir çok kişi varken herkes de erken açılmadan şikayet ediyor.
Kahkaha attım.Carrier sistemi almış ya vatanı savunur gibi savunuyor
E tamamda senelerdir bu firma var ? 1 2 senedir sistem satmıyor bu adamlar.Genelde kısa sürmüyor bu tars şikayet sonuçları. 1-2 tanesi sonuçlansın akılları başlarına gelir. Tüketici hakkını bilmiyor
Kanalın sahibi değil aslında her sistem yapan eleştiriliyor sadece buraya özel de değil ama böyle insanları önemseyip takarsan her yaptığın şeyde kötüleyen olacağından bir ilerleme kaydedemezsin ki.Hayırlı olsun kullansın da ortada bir sorumsuzluk var ve kanalın sahibi çok ağır eleştirilecek ben kanalın sahibinin yerinde olsam acil bir video hazırlarim çok ağır şeyler söylüyorlar akrabasına satmış diyen var linki önceden arkadaşlarına vermiş diyen var
Dava lik bir mevzu yok sorumsuzluk yüzünden herkes sinirli+ 400bin abonesi olan ve dehşet sistem satan bir kanala 100+! Stok verilmesi saçma yüksek ihtimal stoğu kendileri de bilmiyorAlamayan arkadaşlara sözüm ise;
Arkadaşlar alamadıysanız nasip değilmiş demek ki. Başka bir sistem toplarsınız veya indirimli parçalar kovalarsınız. Hakkını arayana sözüm yok lakin tadınıda kaçırmamak lazım. Varsa bir derdin yarın git dilekçe ver dava et. Burada diğer arkadaşların başını ağrıtmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Hak forumda değil yargıda aranır. Uğraşamam diyorsanız daha fazla kalabalık yapmanızın bir anlamı yok. Sırf siz burada yazdınız ettiniz diye adamlar ekstra stok oluşturmak zorunda değil.
Onlar boş muhabbet, sorun Vatan ile olan koordinasyon problemi ve video editinden kaynaklı.Hayırlı olsun kullansın da ortada bir sorumsuzluk var ve kanalın sahibi çok ağır eleştirilecek ben kanalın sahibinin yerinde olsam acil bir video hazırlarim çok ağır şeyler söylüyorlar akrabasına satmış diyen var linki önceden arkadaşlarına vermiş diyen var
Emin olunki 8-10 geçe alanlar kadar, dakikalar sonra alanlarda var sanmam ben 20dk denedim
Kanun değişeli çok olmadıE tamamda senelerdir bu firma var ? 1 2 senedir sistem satmıyor bu adamlar.
Sorumsuzluk zaten o değil mi adam bakıyor video yayınladıktan sonra ismini aratıyor rahatça alıyor bizde bekliyoruz öyleOnlar boş muhabbet, sorun Vatan ile olan koordinasyon problemi ve video editinden kaynaklı.
3-5 sene sonra kanun devam ederse ve bu sistemler aynı şekil satılmaya devam ederse seninle tekrar karşılaşmak isterim dostumKanun değişeli çok olmadı
kargoyla alakalı bi durumOlm alakasız olcakta önceki hector sistemi aldım ve büyük ihtimalle yarın sabah gelecek bu sistemi alanlar size kaçta geldi?