12.000 TL Sistem Tavsiyesi

xiLeh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bütçem En fazla 12ktl monitör dahil değil.
İnventus bu sistemi i3-12100F, RX 6500 XT, 16 GB RAM, 512 GB SSD olarak özelleştirerek almayı düşünüyorum ama ürünleri kutusuz gönderiyorlarımış kendim topladığımda ise 11.5k TL civarına topluyorum. Almalı mıyım hazır sistem

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
İnventus bu sistemi i3-12100F, RX 6500 XT, 16 GB RAM, 512 GB SSD olarak özelleştirerek almayı düşünüyorum ama ürünleri kutusuz gönderiyorlarımış kendim topladığımda ise 11.5k TL civarına topluyorum. Almalı mıyım hazır sistem
Bence FireFlux sistem alınabilir. Kutusuz göndermesinin bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Aldığınız hiçbir hazır sistemde eğer özellikle belirtilmiyorsa kutusuz gönderim mümkün değil. Ürünlerin kutularını size ayrıca göndermeleri gerek.

KS

xiLeh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Aldığınız hiçbir hazır sistemde eğer özellikle belirtilmiyorsa kutusuz gönderim mümkün değil. Ürünlerin kutularını size ayrıca göndermeleri gerek.
''Hazır sistemlerde ise parçaların kutuları bulunmamakta ve gönderilmemektedir''. Şeklinde sitelerinde çok sorulanlar kısmında yazıyor.Kendilerine mail attım ve aynı şeyi söylediler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
''Hazır sistemlerde ise parçaların kutuları bulunmamakta ve gönderilmemektedir''. Şeklinde sitelerinde çok sorulanlar kısmında yazıyor.Kendilerine mail attım ve aynı şeyi söylediler.
Özellikle belirttilerse öyle göndermelerinde sorun yok ama genelde başka bir siteden aldığınızda kutuları alırsınız bilginiz olsun. Kutu olmaması çok dert mi bence hayır. Önemli olan ürünlerin sıfır ve garantili olması ki öyle.

KS

xiLeh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Özellikle belirttilerse öyle göndermelerinde sorun yok ama genelde başka bir siteden aldığınızda kutuları alırsınız bilginiz olsun. Kutu olmaması çok dert mi bence hayır. Önemli olan ürünlerin sıfır ve garantili olması ki öylE
Evet garantide biz de yardımcı oluruz dediler.Bi kaç gün daha araştıracağım belki yeni hazır sistemler gelir olmadı bunu alacağım.Teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri