Bence FireFlux sistem alınabilir. Kutusuz göndermesinin bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.Bütçem En fazla 12ktl monitör dahil değil.
İnventus bu sistemi i3-12100F, RX 6500 XT, 16 GB RAM, 512 GB SSD olarak özelleştirerek almayı düşünüyorum ama ürünleri kutusuz gönderiyorlarımış kendim topladığımda ise 11.5k TL civarına topluyorum. Almalı mıyım hazır sistem
Aldığınız hiçbir hazır sistemde eğer özellikle belirtilmiyorsa kutusuz gönderim mümkün değil. Ürünlerin kutularını size ayrıca göndermeleri gerek.Bütçem En fazla 12ktl monitör dahil değil.
İnventus bu sistemi i3-12100F, RX 6500 XT, 16 GB RAM, 512 GB SSD olarak özelleştirerek almayı düşünüyorum ama ürünleri kutusuz gönderiyorlarımış kendim topladığımda ise 11.5k TL civarına topluyorum. Almalı mıyım hazır sistem
''Hazır sistemlerde ise parçaların kutuları bulunmamakta ve gönderilmemektedir''. Şeklinde sitelerinde çok sorulanlar kısmında yazıyor.Kendilerine mail attım ve aynı şeyi söylediler.Aldığınız hiçbir hazır sistemde eğer özellikle belirtilmiyorsa kutusuz gönderim mümkün değil. Ürünlerin kutularını size ayrıca göndermeleri gerek.
Özellikle belirttilerse öyle göndermelerinde sorun yok ama genelde başka bir siteden aldığınızda kutuları alırsınız bilginiz olsun. Kutu olmaması çok dert mi bence hayır. Önemli olan ürünlerin sıfır ve garantili olması ki öyle.''Hazır sistemlerde ise parçaların kutuları bulunmamakta ve gönderilmemektedir''. Şeklinde sitelerinde çok sorulanlar kısmında yazıyor.Kendilerine mail attım ve aynı şeyi söylediler.
Evet garantide biz de yardımcı oluruz dediler.Bi kaç gün daha araştıracağım belki yeni hazır sistemler gelir olmadı bunu alacağım.TeşekkürlerÖzellikle belirttilerse öyle göndermelerinde sorun yok ama genelde başka bir siteden aldığınızda kutuları alırsınız bilginiz olsun. Kutu olmaması çok dert mi bence hayır. Önemli olan ürünlerin sıfır ve garantili olması ki öylE