15.000TL Sistem İçin Yardım

Fatih:)

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben 15000Tl Sistem Toplayacağım Fakat Çok Bilgim Yok Dizüstü Kullandım 8 Sene Şuan Masaüstü Düşünüyorum Monitör Dahil Olmayacak Ve İntel Düşünüyorum Tabi İntel Mi Yoksa AMD Mi Kaliteli Onuda Belirtirseniz Sevinirim

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
AMD daha yüksek performans sağlayacağınız yüksek FPS değerleri alacağınız bir alt yapı ile sistem oluşumunu sağlar.Sistem ne için kullanılacak Sadece oyun mu ?

Ayrıca parçalar ayrı ayrı firmalardan alınıp sizin tarafanızdan montaj sağlanabilir mi yoksa hazır sistem mi istiyorsunuz ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ryzen 5000 serisi bir AMD seçmeniz size daha fazla avantaj sağlar. Zaten Enes 'te bahsetmiş durumdan. Enes 'in sorusuna yanıt verdiğinizde sistemin önerisini yapacağız.

KS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Fatih:)' Alıntı:
Ben 15000Tl Sistem Toplayacağım Fakat Çok Bilgim Yok Dizüstü Kullandım 8 Sene Şuan Masaüstü Düşünüyorum Monitör Dahil Olmayacak Ve İntel Düşünüyorum Tabi İntel Mi Yoksa AMD Mi Kaliteli Onuda Belirtirseniz Sevinirim

Evet Oyun Ağırlıklı

Enes Yavuz' Alıntı:
AMD daha yüksek performans sağlayacağınız yüksek FPS değerleri alacağınız bir alt yapı ile sistem oluşumunu sağlar.Sistem ne için kullanılacak Sadece oyun mu ?

Ayrıca parçalar ayrı ayrı firmalardan alınıp sizin tarafanızdan montaj sağlanabilir mi yoksa hazır sistem mi istiyorsunuz ?

oyun Ağırlıklı Olacak Ve Parçalar Ayrı Ayrı Olsun Fark Etmez Montajını Bilmiyorum Ama Öğrenirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Phantom 7A-RTX - Bu sistemi aşağıdaki gibi düzenleyip yazan fiyata alabilirsiniz. Toplamadan daha avantajlı oluyor. Ekstra 800 TL indirimi mevcut sistemin. Ödeme ekranında kullanabilirsiniz.

Screenshot-1.png

Toplamda 15.721 TL yapıyor. 800 TL indirimini ödeme sayfasında kullanırsanız 14.921 TL yapıyor sistem.

KS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Phantom 7A-RTX - Bu sistemi aşağıdaki gibi düzenleyip yazan fiyata alabilirsiniz. Toplamadan daha avantajlı oluyor. Ekstra 800 TL indirimi mevcut sistemin. Ödeme ekranında kullanabilirsiniz.

Screenshot-1.png

Toplamda 15.721 TL yapıyor. 800 TL indirimini ödeme sayfasında kullanırsanız 14.921 TL yapıyor sistem.
birleşik olarak mı geliyor biz mi birleştiriyoruz

ugur.gozaydin' Alıntı:

Screenshot-1.png

ve ankaraya karkoları var mı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Türkiyenin her yerine kargolanıyor. Ayrıca toplu halde test edilmiş olarak kutuları ile gönderiliyor. Game Garaj firması EKSA Elektronik firmasının bir markasıdır ki EKSA Elektronik en büyük tedarik firmalarının başlarında gelir. İçiniz rahat olsun firma tarafında.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri