Ben 15000Tl Sistem Toplayacağım Fakat Çok Bilgim Yok Dizüstü Kullandım 8 Sene Şuan Masaüstü Düşünüyorum Monitör Dahil Olmayacak Ve İntel Düşünüyorum Tabi İntel Mi Yoksa AMD Mi Kaliteli Onuda Belirtirseniz Sevinirim
Fatih:)' Alıntı:Ben 15000Tl Sistem Toplayacağım Fakat Çok Bilgim Yok Dizüstü Kullandım 8 Sene Şuan Masaüstü Düşünüyorum Monitör Dahil Olmayacak Ve İntel Düşünüyorum Tabi İntel Mi Yoksa AMD Mi Kaliteli Onuda Belirtirseniz Sevinirim
Enes Yavuz' Alıntı:AMD daha yüksek performans sağlayacağınız yüksek FPS değerleri alacağınız bir alt yapı ile sistem oluşumunu sağlar.Sistem ne için kullanılacak Sadece oyun mu ?
Ayrıca parçalar ayrı ayrı firmalardan alınıp sizin tarafanızdan montaj sağlanabilir mi yoksa hazır sistem mi istiyorsunuz ?
birleşik olarak mı geliyor biz mi birleştiriyoruzugur.gozaydin' Alıntı:Phantom 7A-RTX - Bu sistemi aşağıdaki gibi düzenleyip yazan fiyata alabilirsiniz. Toplamadan daha avantajlı oluyor. Ekstra 800 TL indirimi mevcut sistemin. Ödeme ekranında kullanabilirsiniz.
![]()
Toplamda 15.721 TL yapıyor. 800 TL indirimini ödeme sayfasında kullanırsanız 14.921 TL yapıyor sistem.
ugur.gozaydin' Alıntı:Phantom 7A-RTX - Bu sistemi aşağıdaki gibi düzenleyip yazan fiyata alabilirsiniz. Toplamadan daha avantajlı oluyor. Ekstra 800 TL indirimi mevcut sistemin. Ödeme ekranında kullanabilirsiniz.
![]()
Toplamda 15.721 TL yapıyor. 800 TL indirimini ödeme sayfasında kullanırsanız 14.921 TL yapıyor sistem.