VX2758-2KP-MHD bu üründe G-Sync özelliğini kullanmak için Displayport yada HDMI 2.0 kablosu ile bağlantı sağlayabilirsiniz. 144 Hz yırtılma olmadan kullanabilirsiniz sitesinde zaten yazılmış bilgiler.
fps_koko' Alıntı:Şimdiye kadar
- High Power 750 w element 80+ Bronze
-G-Skill 3600 CL16 Ram 8x2
-Dp kablo
-Asus Tuf x570 Plus anakart. (Prime x570 p alacaktım fakat indirimde aralarında sadece Tl fark olduğu için Asusu tercih ettim)
-Wievsonic VX2758-2KP-MHD 27' 144 Hz 1 ms
-Samsung 970 Evo 500 GB (xpg ile aralarında 40 Tl fark vardı dün gece. Samsung tercih ettim)
*Geriye işlemci, ekran kartı ve kasa kaldı.
İşlemciyi 3600x seçeceğim. Oyunlarda her yerde gayet yeterli olacağı söyleniyor.
Ekran kartını tekramarketten indirimi bekliyorum. Gerçi şu an hb da 6300 e rtx 2080 super gaming trio satılıyor. Beklemeyip tekramarketten 300 tl fazla olarak hb den bu kartı alabilirim gibi.
Kasa olarak Xpg İnvader ya da Phanteks 400A RGB var. Aklımdaki 400A RGB olan model![]()
Sizin bulduğunuz HyperX Orbit 2000 TL 'lik ürün iyi onda esktra bir özellik var 7.1 için onun farkını 1000 TL aşağısındaki ürünlerden ayırt edersiniz. Aslında ben size Asus ROG Theta 7.1 - 2.709,00 TL bu ürünü önerirdim ama buda dolar sağolsun bayağı pahalı. Yeni bir ürün bu kulaklık ama aşırı kaliteli özellikleri var. Her kulaklıkta 4 adet yani topladma 8 adet ESS 9601 sınıfı yongalara sahip sürücü var ki ESS sınıfı bu işte çok çok iyi bir yongadır yani işin özü bu ürün eşsiz bir ürün. 7.1 ve genel tüm durumlarda size ciddi fark yaşatır ama işte fiyatı da.fps_koko' Alıntı:wtf XPG SUMMONER Cherry MX Blue Switch RGB ürün çok hoşuma gitti. Sesi ben duymuyorum ama oyunlarda takım halindeyken bas konuşa al gibi muhabbete girmek istemiyorum anladınız beni demiben duyayım sesi kulaklık var zaten önemli değil. Kullandığım kulaklık eğer dış sinyal etkilemede klavye sesini karşı adama hissettirmiyorsa sıkıntı yok pek
Umarım derdimi anlatabilmişimdir
Takip edicem indirim günlerini ama bu forumları okuyup fiyat ayarlayan siteler var gibi geliyor bana asndkjasdasdkasd
Bu arada sizi sosyal medya da nasıl takip edebilirim? instagram vs. gibi yerlerden soru cevap manyağı yapın bizi.
Hee bu arada kulaklık konusunu askıya aldım dedim size . Peşini bırakmayacağım) Çok ince detaylarla inceliyorum. Tek derdim son kullanıcı olarak 1,5 2 bin tl ye aldığıım kulaklığı 600 tl ye aldığım kulaklıkla bir farkı var mı yok mu ? Kafaya taktım kusura bakmayın
Sizi bu konuda pek hayli meşgul edeceğim gibi
Kendinize çok iyi bakın
![]()