15-16 bin TL Rtx2080s 2k Sistem Toplama

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
ASUS model çok iyi kaçırmayın 5549 TL 'ye 2080 Super yok. :D OC olsa ne olur olmasa ne olur alın işte 2080 Super modeli yazılım ile 10-15 dk. otomatik OC edersiniz ki gerek bile yok. Ha yok ben biraz daha iyi RGB ve daha büyük kaslı bir soğutma isterim derseniz biraz daha paraya kıyıp alın Palit GameRock modeli oda pişman etmez ben fiyatı düşük diye alın diyorum. Palit modelden iyi değil ama 2080 Super kartı bu fiyata zor bulursunuz. Birde ASUS markasından.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
BU TUF modeli mekanik değil ama mebran klavye.

ASUS X570-F modelini 1549 TL 'den sattılar ya 500 TL daha ucuza :D bitti hemen o efsaneydi. :D

KS

fps_koko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu arada CoolerMaster TD500 MEsh geldi. Ürün canlı şekilde gerçekten çok kaliteli ve güzel. Bunu tavsiye ettiğiniz çok sağolun. Ekran kartıda gelsin sistemi toplayacağım inşallah.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Eyvallah, ASUS DUAL EVO modelini Palit 2080 Super GameRock kadar iyi değil ama 5549 TL 'yede 2080 Super yok. :D Performans olarak sorun yaşamazsınız.

KS

fps_koko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ya bu kasaya aşık oldum. Hiç bu kadar beklemiyordum abi ya :) Gerçekten aldırabildiğiniz kadar farklı kişilere aldırın ve önerin. Gerçekten çok hoş . Valla aşık oldum ya.
-----
Ekran kartına OC yaptığımda garanti kapsamı dışına çıkıyor demi ?
-----
Klavye konusunda bunu biri önerdi bana. Blackwidow Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi . Ne diyorsunuz buna? Birde şu var RAZER ORNATA CHROMA TÜRKÇE OYUNCU KLAVYE :) tabi bunlar mekanik değil gibi. Diğer bulduğum ise STEELSERIES APEX 150 RGB .

Sizin de tavsiye edebileceğiniz bileklik olursa daha iyi olan 400-600 arası bir klavye almam gerekiyor. :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bileşen konusunda şaşmam en iyileri öneririm mütevazi olamam bu konuda. :D

Klavye önerisi yapacağım size ama piyasa biraz tuhaf bakayım biraz geri dönüş yapacağım.

KS

fps_koko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bileşen konusunda şaşmam en iyileri öneririm mütevazi olamam bu konuda. :D

Klavye önerisi yapacağım size ama piyasa biraz tuhaf bakayım biraz geri dönüş yapacağım.

Beklemedeyim sizi  :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Razer Green anahtarlı ürünlerinden uzak durun. Mekanik mavi anahtarları ile aynı ses yapısına sahip. Size zaten bir mavi anahtarlı XPG ürün önerdim ve siz sesi az oldun dediğiniz için Razer Green anahtarları ve Chery yada başka markaların Mavi anahtarlarını geçin.

Sizin için en ideal anahtar Kırmızı olur ses ve kalite anlamında.

SS Apex serisinden APEX 7 ve PRO haricindeki tüm klavyeler mebran anahtarlara sahipler ve bir mebran klavyeye o kadar para verilmez bence. Yani APEX 3 , 5 , 150 gibi ürünleri geçin.

KS

fps_koko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Asus cerberus red switchi 530 TL ye sipariş verdim.
Kulaklık konusunda Logitech pro x içime sinmiyor.

--Çünkü bana sitem edeceksiniz ama ? gerek TR gerek yabancı forumlarda gerçekten fiyatının hakkı olmadığı konusunda çok yorum var ve olumsuz yorumda var. O yüzden alamıyorum direk.

- Sennhesier Game One var. Çıkış yılı olarak çok eski . Ama değerleri istediğim gibi. Harici ses kartı olarak kullanmayacağımdan anakart besler mi bilemiyorum.
- Coolermaster MH751 e acayip övgüler var. Fiyatı da gayet uygun. Game one ya da.pro x i aldığımda ne farkı var ki mh751 e göre bilemiyorum.

- Önerdiğiniz Asus delta yi araştırdım. İçime sindi . Güzel dönüşümler var . Gayet şık .
***Anakarttaki DTS özelliği sadece DTS özellikli kulaklıklar da mi işe yarıyor bilginiz var mı? Yarın mesai saatleri içerisinde Asus destekle görüşeceğim bu konuyu.

Hyper x Alpha s, Flight s, *Corsair Virtuoso* bunlara da bakıyorum. Alpha s alıp geçsem diyorum ama . Offf offf ?

Aslında 2k gibi fiyatlara da çıkmak istemiyorum.
Bu süreç çok sancılı geçiyor. Keyifli ama sonuca ulaşamıyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Siz o kadar çok düşünmüşsünüz ki kusura bakmayın ama bu kafa ile hiçbir ürün alamazsınız.

DTS özelliği sadece uyumlu kullaklıklarda çalışır ekstra bir yonga gerekli bunun için.

Önce Sennhesier ürününü konuşayım biliyorsunuz kendisi profesyonel ses ekipmanları yapan bir dev bu yüzden marka olarak çok iyi bir firma olduğundan ürünleri normalden az özelliği fazla fiyat politikasına sahip. Ancak kalite olarak pişman etmez ama fiyatına daha iyi ürünler alınabilir indirmde değilse tabi.

CM MH751 ürünü kaliteli ses ve mikrofon konusunda çok iyi bir üründür. 7.1 özellikli değil Stereo bir ürün bence 7.1 özellikli abisini MH752 ürününü alın alacaksanız. Çok iyi bir üründür.

Logitech Pro X ürünü ise o fiyata alabileceğiniz çok ama çok nadir kullaklıklardan birisidir. Siz olayı yanlış değerlendiriyorsunuz ben size yorum okumayın dedim. Bunun sebebi her kişinin ses profili rahatlık anlayışı vs. farklıdır bir kulaklık alırken başkasının yorumuna göre alamazsınız. Örnek olarak Sennhesier gibi dev bir firmanın en baba ürünlerini bile beğenmeyen insanlar var böyle düşünün. Mesela bende SS ürünlerini sevmiyorum. Bana ses ve kalite hissiyatı hiç iyi gelmiyor. En pahalı modelini bili denedim yok benlik değil böyle düşünün. Ayrıca yurtdışında Logitech Pro X fiyatından çok fazla alternatif var ama ülkemizde o kadar alternatif yok ve ülkemizdeki fiyatlar dolar yüzünden farklı noktada olduğundan bu konuda bir fikir edinemezsiniz fiyatının hakkını vermiyor :D gibi yorumlara bakarak.

HyperX Alpha S ürününüde denedim ben o ürünüde beğenmiyorum ama dediğim gibi ses profili ve rahatlık algısı kişiden kişiye değişir yani alabilirisiniz içinize sinerse ama ben onun yerine kesinlikle Lohitech Pro X alırdım. Altını çiziyorum ben alırdım bana yada başkasına ürün almıyorsunuz. :D Yorumlara çok takılmadan ciddi bir teknik sıkıntısı yoksa ve mikrofonu sizi tatmin ediyorsa ürünü alabilirsiniz gerisi boş muhabbetten başka bir şey değil.

KS

fps_koko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani çok doğru diyorsunuz ama işte deneyemiyorum.
Cloud 2 yi denedim. O kadar keyif aldım ki ses belirleme konusunda noktasaldı. Çok iyiydi . Amacım cloud 2 den de.iyi olan daha keyifli dip sesleri ayak seslerini duyacağım bir kulaklık arıyorum.
O zaman daha da sonuca ulaşmak için size şunu soruyorum.
Cloud 2 ile kıyaslama yapılır mı bilmiyorum ama Pro x ve mh751/mh752 i bunlar Cloud 2 den daha keskin yer tayini yapabilir miyim sizce ?

Ya da orbit/ Asus theta / Rog Delta bu üçü arasında da dip sesleri ayak sesleri muazzam şekilde alma konusunda Cloud 2 den daha iyi olur mu ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ben Cloud 2 , Pro X ve MH752 ürününü kullandım. 751 ürününü kullanmadım ama 7.1 yok sadece onda yani Stereo onun ses tayini konusunda ekstra bir yeteneği yok onu listenizden çıkartın. Ben bu ürünleri denedim ancak ses tayini vs. konusunda değil ben normal birkaç saat single player oyun oynadım online vs. değil. Ses konusunda hangisi iyi derseniz ben Cloud 2 ürününü bu 2 üründen zayıf buldum ki zaten eski bir ürün Cloud 2 yani o kadar olsun. Pro X gerçekten çok derin sesler veriyor en ince detayı bile duyabiliyorsunuz aynı şekilde MH752 ürünüde benzer bir kalitede ama Pro X daha rahat bir ürün biraz daha keyif verdiğini söyleyebilirim MH752 ürününe göre. ASUS ROG Theta bu ürünü piyasadaki hiçbir ürün ile kıyaslayamazsınız o kadar netim onu bir defa en tepeye tahtına koyun. Denemedim hem çok yeni hemde çok pahalı nereden bulup deneyeyim ki zaten birde bu salgın durumlarında ki aynı şekilde HyperX orbir ürününüde denemedim onuda eliyorum ama ROG Theta kadar iyi bir teknolojik ve sürücü yapısı yok özellik bakımından. ROG Delta ürününü denedim bu üründe Logitech ve MH752 ürününden biraz daha başarılı bir ürün. ESS ES9218 SABRE Quad-DAC özelliği ile ses seviyesi gerçekten iyi olmuş. Çok berrak sesler veriyor ve aşırı rahat bir ürün ki yanında deri ve kumaş PAD seçeneği ile gelmesi çok artı bir durum.

Yani sıralarsak en iyiden en kötüye doğru deneyimlediklerim ve özellikleriyle değerlendirdiklerim olarak şöyle olur.

1. ASUS ROG Theta
2. HyperX Orbit
3. ASUS ROG Delta
4. Logitech Pro X
5. CM MH752

Bu şekilde sıralardım ben. Bu arada bu ürünlerin hepsi Cloud 2 ürününden daha iyi sonuçlar verecektir. Kimisi bir tık daha iyi kimisi çok daha fazla sırasına göre yukarı taşınıyor kalite öyle düşünün.

KS

fps_koko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkürler ;) Şu an Asus Rog Delta hedefimde. Alırken daha istekli ve güvenli şekilde alacağım gibi geliyor. Tabi biraz daha bekleyip oradan buradan kısıp Orbit alırmıyım bilemiyorum. Dediğiniz gibi bu tamamen kişiyle ilgili o yüzden de sancılı geçiyor araştırmak. Ama şu an bir şeyler daha da netleşti bende. Haber veririm size.

KS

fps_koko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani karar verdim. An itibariyle siparişi adeksten geçtim. 8 9 aydır takip ediyordum kulaklık konusunu. Hyper x orbit i aldım . Amazon fiyatı TR gelişi fiyatı altında fiyatı var. Heyecanla bekliyorum ve tüm tecrübelerimi sizinle paylaşırım mutlaka ;;)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bence bir kulaklık için çok fazla para verdiniz ama olsun sizin kararınız sonuçta. Deneyimlerinizi merak etmiyor değilim bu kadar kararsız bir insanın bu kadar pahalı bir kulaklık ile tecrübesini. :)

KS

fps_koko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani teknik detaylara bakarak olmuyormuş bu iş :) ömürlük gibi bir şey oldu. Ters köşeye yatmam gibi geliyor bana. Gelsin inceleme yapmaya çalışırım kendime göre ;)

KS

fps_koko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows 10 oem ve Office almak istiyorum 15 30 TL arası. Bu şekilde kurulum yapacağım ama tavsiye ettiğiniz bir site var mı? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce? Bir çok oem satan yerler var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri