15 20 bin arası pc toplayacam

Emre boyacı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selam arkadaşlar 15 20 bin arası pc toplacağımda önerisi olan varmı

Moderatörün son düzenlenenleri:

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118
Aynı konuyu 3 kere açmışsınız. Benzer konular kapanmadan yada sonuçlanmadan tekrar tekrar açılamaz. Bu tarz davranışlar forum kuralları gereği yasaktır. Bunu tekrar ettiğiniz durumda uyarı alacağınızı belirtmek isterim.

KS

Emre boyacı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynı konuyu 3 kere açmışsınız. Benzer konular kapanmadan yada sonuçlanmadan tekrar tekrar açılamaz. Bu tarz davranışlar forum kuralları gereği yasaktır. Bunu tekrar ettiğiniz halde uyarı alacağınızı belirtmek isterim.
kusura bakmayın formda yeniyimde yanlış olmuş siliyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Diğer konularınız silindi buradan ilerleyin lütfen ve konu çözülmeden yeni konu açmayın aynı konuda.

Monitör dahil mi?
İstediğiniz özel bir şey var mı?

KS

Emre boyacı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
monitor dahil değil, yani valorant cs go gibi fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum şuanki pcm 80 90 fps alıyor en düşük ayarlarda ve bildiğim kadarıyla bu oyunlar işlemci ram ağırlıklı oluyor bu yüzden ram işlemci ağırlıklı olarak düşünüyorum yanlış ise doğrusunu da söyler misiniz teşşekürler.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
monitor dahil değil, yani valorant cs go gibi fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum şuanki pcm 80 90 fps alıyor en düşük ayarlarda ve bildiğim kadarıyla bu oyunlar işlemci ram ağırlıklı oluyor bu yüzden ram işlemci ağırlıklı olarak düşünüyorum yanlış ise doğrusunu da söyler misiniz teşşekürler.
Amd veya nvidia ekran kartı , amd veya intel işlemciler için özellikle olsun dediğiniz bir şey varmı bizemi kalsın?

KS

Emre boyacı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
benim sizin kadar bilgim asla yok siz bu sektörün içindesiniz yani siz kendinize alır gibi düşünürseniz benim için amd intel fark etmez hangisini önerirseniz o

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Nacizane ben son çıkan sistemlerden stok sorunu yoksa 6750 XT kullanılan sistemi öneririm bakıp ileteyim

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Önerilen 6750 XT sistemi Asus ROG STRIX B550-F Gaming WIFI II DDR4 5100MHz(OC)MHz ATX Anakart ve Cougar MX440 Mesh RGB 750W 80+ Bronze Mesh ATX Mid-Tower Kasa ile alabilirsiniz. ROG anakart önerdim TUF ile arasında 200 TL bile fark yok ama sınıf ve özellik farkı dağlar kadar. İncehesap orada ya hata yaptı yada fiyatlar çok saçmalamaya başladı iyice. Kaçırmayın sistemi.

KS

Emre boyacı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Önerilen 6750 XT sistemi Asus ROG STRIX B550-F Gaming WIFI II DDR4 5100MHz(OC)MHz ATX Anakart ve Cougar MX440 Mesh RGB 750W 80+ Bronze Mesh ATX Mid-Tower Kasa ile alabilirsiniz. ROG anakart önerdim TUF ile arasında 200 TL bile fark yok ama sınıf ve özellik farkı dağlar kadar. İncehesap orada ya hata yaptı yada fiyatlar çok saçmalamaya başladı iyice. Kaçırmayın sistemi.
linki yok değil mi

KS

Emre boyacı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
peki bu sistemi kullanan varmı örnek veriyorum valorantta kaç fps alıyor cs go da vesaire kaç alıyor test eden varmı acaba

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar