- Tepki
- 0
selam arkadaşlar 15 20 bin arası pc toplacağımda önerisi olan varmı
Moderatörün son düzenlenenleri:
kusura bakmayın formda yeniyimde yanlış olmuş siliyorumAynı konuyu 3 kere açmışsınız. Benzer konular kapanmadan yada sonuçlanmadan tekrar tekrar açılamaz. Bu tarz davranışlar forum kuralları gereği yasaktır. Bunu tekrar ettiğiniz halde uyarı alacağınızı belirtmek isterim.
Amd veya nvidia ekran kartı , amd veya intel işlemciler için özellikle olsun dediğiniz bir şey varmı bizemi kalsın?monitor dahil değil, yani valorant cs go gibi fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum şuanki pcm 80 90 fps alıyor en düşük ayarlarda ve bildiğim kadarıyla bu oyunlar işlemci ram ağırlıklı oluyor bu yüzden ram işlemci ağırlıklı olarak düşünüyorum yanlış ise doğrusunu da söyler misiniz teşşekürler.
linki yok değil miÖnerilen 6750 XT sistemi Asus ROG STRIX B550-F Gaming WIFI II DDR4 5100MHz(OC)MHz ATX Anakart ve Cougar MX440 Mesh RGB 750W 80+ Bronze Mesh ATX Mid-Tower Kasa ile alabilirsiniz. ROG anakart önerdim TUF ile arasında 200 TL bile fark yok ama sınıf ve özellik farkı dağlar kadar. İncehesap orada ya hata yaptı yada fiyatlar çok saçmalamaya başladı iyice. Kaçırmayın sistemi.
İlettik hocam yukarıda skygate sistem iştelinki yok değil mi
Kasa haricinde güzel ama bu fiyatlara özelleştirilmiş skygate daha iyi bence, anakart upgrade de yapar skygate sistemdeBu da güzel bir pc alabilirsin.![]()
Sinerji Zote Ryzen 7 3700X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Zote Ryzen 7 3700X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Yukarıda dopdolu bir sistem varken benzer para ben bunu almazdım açıkçası.Bu da güzel bir pc alabilirsin.![]()
Sinerji Zote Ryzen 7 3700X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Zote Ryzen 7 3700X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Emre hocam ben Ryzen 5600 ve rx6700xt'li sistemi yeni topluyorum amaselam arkadaşlar 15 20 bin arası pc toplacağımda önerisi olan varmı
Bence hazır sistem alın toplamak kesinlikle daha pahalıya geliyor.selam arkadaşlar 15 20 bin arası pc toplacağımda önerisi olan varmı