Öneri 1500Tl Mouse + Klavye Önerisi (Mart 2023)

FlexR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Yellow en hızlısı diyebilirim. Optik switchler genelde yellow tercih edilir ve rede yakın bir hissiyatı var hem hot swap klavye olduğu için bozulursa kolayca değiştirisiniz switchleri. Mesela kola döktünüz 3-4 tanesi bozuldu. Gateron optik sarılar 10lusu 100 lira felan. 3-4 tuş için büyük masrafdan kurtulursunuz
Optiklerin 2 kusuru var.
1-Sadece Optik Switch takılabilir, yani switch fiyatı daha pahalıdır.
2-Normal Switchlere göre ses kalitesi daha kötüdür.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Optiklerin 2 kusuru var.
1-Sadece Optik Switch takılabilir, yani switch fiyatı daha pahalıdır.
2-Normal Switchlere göre ses kalitesi daha kötüdür.
Evet sadece optik switch takılabilir ama burdakilerin basım hissaytına çok takılmadığını düşünüyorum. Modlama felan yapmazlar yani

Aliexpresste felan 10 tanesi 40-50 lira gönderimle 100 felan olur

KS

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Evet sadece optik switch takılabilir ama burdakilerin basım hissaytına çok takılmadığını düşünüyorum. Modlama felan yapmazlar yani

Aliexpresste felan 10 tanesi 40-50 lira gönderimle 100 felan olur
Eski klavyem Asus rog strix scope rx red switchti. Basım hissiyatı güzeldi ve sesi de rahatsız edici değildi. Bu gamakay daha mı kötü ondan yani çok mu farklı gelir

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Eski klavyem Asus rog strix scope rx red switchti. Basım hissiyatı güzeldi ve sesi de rahatsız edici değildi. Bu gamakay daha mı kötü ondan yani çok mu farklı gelir
Hayır hayır daha iyi bile denilebilir. Bizim bahsettiğimiz klavyeler ayrı

Şimdi şöyle söyleyim siz oyun oynuycaksınız ama bu işi hobi olarak yapanlar alıp modluyolar(modifiye gibi)ve sesi daha güzel oluyor ama bu sefer oyunlar için biraz kötü yazı için iyi oluyor
Tape
Foam
Lube gibi işlemlerle daha tok bir ses çıkmasını sağlıyolar ama buda oyunlar için biraz kötü oluyoe

mesela burda lube işlemi yapılmadan önce ve sonra karşılaştırma yapılmış. Lube ile daha güzel bir ses çıkarken biraz daha sert oluyo diyebilirim tuşlar yani kayganlığı azalıyor

Son düzenleme:
KS

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127

Şimdi şöyle söyleyim siz oyun oynuycaksınız ama bu işi hobi olarak yapanlar alıp modluyolar(modifiye gibi)ve sesi daha güzel oluyor ama bu sefer oyunlar için biraz kötü yazı için iyi oluyor
Tape
Foam
Lube gibi işlemlerle daha tok bir ses çıkmasını sağlıyolar ama buda oyunlar için biraz kötü oluyoe
Çok sağolun aldım klavyeyi. Lükse kaçmadan f/p mouse öneriniz nedir

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Çok sağolun aldım klavyeyi. Lükse kaçmadan f/p mouse öneriniz nedir
Kaç tl bütçe ile? Eğer 500 ise Razer viper mini. El ölçüleriniz ve önceden kullandığınız mouse nedir? Hangi tipte tutuyorsunuz? Önceden kullandığınız mouse yapısında mı istiyorsunuz yoksa o ele oturmuyor muydu

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956

Tape
Foam

mesela burda lube işlemi yapılmadan önce ve sonra karşılaştırma yapılmış. Lube ile daha güzel bir ses çıkarken biraz daha sert oluyo diyebilirim tuşlar yani kayganlığı azalıyor
Abart asus rog dan daha iyi değil

KS

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Kaç tl bütçe ile? Eğer 500 ise Razer viper mini. El ölçüleriniz ve önceden kullandığınız mouse nedir? Hangi tipte tutuyorsunuz? Önceden kullandığınız mouse yapısında mı istiyorsunuz yoksa o ele oturmuyor muydu
Daha önce Logitech g300s kullandım. Onun dışında bir mouse deneyimlemedim

KS

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
19 cm uzunlukta, avuç içi tutuş. Maks 700 lira diyelim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Daha önce Logitech g300s kullandım. Onun dışında bir mouse deneyimlemedim
Oo sıkıntı ona alıştıysanız başka bir şeye alışsanız iyi olur o mouse shape başka mousede yok valla. Mediamarkt gidip viper mini ve hyperx haste deneyin elinize uyuyor mu bakın derim. Ben burda öneri yaparım elinize uymaz sonra iade ile uğraş dur size sıkıntı olue

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Aslında baktımta hyperx haste olabilir çünkü g300s de küçük bir mouse. Hyperx haste bakın ama aklınızda soru işareti kalmaması adına gidip denemekte fayda var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri