- Tepki
- 2,986
Nası ya teşhir ürünü dediğin deneme içindir. Ben gidiyom abilere merhaba diyom bilmiyomuş gibi soru soruyom sonra orda denememiz için olanlardan deniyomGittim, denettirmiyorlar :/.
Nası ya teşhir ürünü dediğin deneme içindir. Ben gidiyom abilere merhaba diyom bilmiyomuş gibi soru soruyom sonra orda denememiz için olanlardan deniyomGittim, denettirmiyorlar :/.
TeşekkürlerAslında baktımta hyperx haste olabilir çünkü g300s de küçük bir mouse. Hyperx haste bakın ama aklınızda soru işareti kalmaması adına gidip denemekte fayda var
Orda gördüğünüz mouseleri ve elinize uyanları not alın. Hemen hemen hepsini denemeye çalışın ki size uygun olanı rahatça önereyim. Bir de ordaki yuvarlak şeyin üstünde değilde zeminde denemeniz daha iyi olurTeşekkürler
Hocam rampage demeyin ya. Mousede 700e kadar bütçesi varken rival 3 almak saçma olur “bence”. Zaten klavyeyide aldıKanka %60 İstiyosan Klavyeyi Mekanik Bi Önerim Var
![]()
Rampage Ally K11 Siyah 12 Işık Modlu Blue Switch Mekanik Antighosting Bilek Destekli Oyuncu KlavyesiFiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Ally K11 Siyah 12 Işık Modlu Blue Switch Mekanik Antighosting Bilek Destekli Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunlara keycaps felan anlatırsan dinlemezler Asus mu? En iyisi. Steelseries mi? En iyisi. Pahalı olduğunuda kabul etmiyolar. İşin garibi bide anlamıyolar…Neye göre, kime göre? Hız olarak MK61 daha iyi, keycaps olarak iki tarafta ABS.
Maks bütçe?