Merhaba daha çok oyun odaklı kullanılacak bir pc ve monitör arıyorum.Normalde taner hocanın dün yayınlanan sisteminin üstüne lg nin monitörünü alacaktım ve birkaç 3060lı sistem vardı,güvenemedim ancak sizlere danışmak istedim.
Aslında bu fiyata bulunamaz dediğiniz gibi ama direk PCH veya DA 6600XT veya 3060 bir sistem çıkarırlarsa 13k fiyatlarında geri kalan paraya yine monitör alınabilir ama sizin dediğiniz de doğru bu fiyata bulunamaz.Hala stokta var hocam, 16bin TL bütçeniz var fakat bu ürünleri bu fiyata daha bulamazsınız. Aldıktan sonra geliştirme yapabilirsiniz bence.
![]()
PC HOCASI-GG6 INTEL v0.2 / INTEL i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG6 INTEL oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100f ve ASUS RTX 2060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hangisi link atın bakayım. Ben göremedim.hocam itopyada 3060lı sistem 14k idi
Kasa içindeki PSU iyi değil ve o M.2 diskte pek iyi sayılmaz. 2. modelleriyle değişirse bu 2 bileşen toplamda 15.734,07 TL yapıyor ki ortalama 2500 TL monitörde eklenirse buna adam gibi bir sistemi yine dediğim fiyatlara 18K bütçeye alıyorsunuz.bu sistem ve lg nin 2 klık bir monitörü vardı