- Tepki
- 207
1000 kişi almış mıdır sence reis yarın sabah 12 gibi gidicem 1 de orda olurum alabilir miyim yetişebilir miyim senceMerak etme al sat a gidecek sistem değildi
1000 kişi almış mıdır sence reis yarın sabah 12 gibi gidicem 1 de orda olurum alabilir miyim yetişebilir miyim senceMerak etme al sat a gidecek sistem değildi
Kanka 3060 alınmaz rx6700 i5 12400t var sipariş etmiştim salı onu değiştiricem 3070 le kaldıysa tabi @TefnutStok gelmiş hocam paran varsa çabuk al derim yamyamlar alıyor diye tahmin ediyorum @silentflex
Lan 1000 stok ne ara bittiArkadaşlar masaüstü bilgisayar alma hevesim vardı ama stok bittiği icin hevesim tükendi
Bitmiş gözüküyorLan 1000 stok ne ara bitti![]()
Hocam geleli 15,20 dk oldu ya ne ara bitti sen bence yenile onu ara sıra imkansız diyecem de bi ara direk satılmıştı inanada bilirimBitmiş gözüküyor
Ben 3070 den bahsetiyorumHocam geleli 15,20 dk oldu ya ne ara bitti sen bence yenile onu ara sıra imkansız diyecem de bi ara direk satılmıştı inanada bilirim
3060 ın stoğu da bittiHocam geleli 15,20 dk oldu ya ne ara bitti sen bence yenile onu ara sıra imkansız diyecem de bi ara direk satılmıştı inanada bilirim
Şansımıza küselimBen 3070 den bahsetiyorum
Napicaz biz simdi3060 ın stoğu da bitti
Şansımıza küselim
Taner abiden yardım istiycez başka çaremiz yok kankaNapicaz biz simdi
Taner abi inşallah bize yardım eder@OceanLaB abi şu iki kardeşine güzellik yapamaz mısın bana ve bu arkadaşımıza @Aras duven stok bittiği için alamadık lütfen hocam ya yarın gidicem bakicam İnşallah stok kalmıştır kalmadıysa bir güzellik yapın lütfen hocam ya
Taner abiden yardım istiycez başka çaremiz yok kanka
Sende etiketle ve benim gibi yaz @Aras duven
Bence ek stok getirilmeli12400f ve 13400f bittiği için yükseltme olarak 13600k felan istiyor vatan. fiyat da fırlıyor. ben pendik mağazasına gittim video yayımlandıktan 15dk sonra. oemde çalışan kişi aynı anda 2 telefonla konuşuyordu bir taraftan da gelen müşterilerle konuşuyordustok kalmaz yarına muhtemelen.
Bence de ek stok istiyoruz ya lütfen yaBence ek stok getirilmeli
Smokin neBu sistem neden smokinli çıkmadı?
Ben Sancaktepe'deyim burada bulamadım buradaki mağazada kim almışBenim hemen dibimdeki vatana sistem gelmemiş bile bana öyle dediler ne alaka anlamadim.