Sonrasından ekran kartı alırsanız eğer destekleyen ekran kartları benim tahminim 3060'a kadar destekler(zorlayabilir ama).
O zaman attığınız sistemi değerlendirmeye çalışayım hocam.8k ya ekran kartlı sistem biraz zor apu gider bence.
Hocam aslında benimde kafamda bunu yapmak vardı ama her geçen gün fiyatlar artıyor ve 2. El almak istesem güven sıkıntım oluyor yinede hangisi daha iyi olursa ben ondan yanayım.Sonrasından ekran kartı alırsanız eğer destekleyen ekran kartları benim tahminim 3060'a kadar destekler(zorlayabilir ama).
Ekli dosyayı görüntüle 4816
2.el önermem almayın gerek yok güvenemiyorum 2.el satanlara.Hocam aslında benimde kafamda bunu yapmak vardı ama her geçen gün fiyatlar artıyor ve 2. El almak istesem güven sıkıntım oluyor yinede hangisi daha iyi olursa ben ondan yanayım.
2. El sistem doğru düzgün yok hocam. Ben önermem açıkçası . Ya apu yada inventusdan önerdiğim sisteme bir bakın.Hocam aslında benimde kafamda bunu yapmak vardı ama her geçen gün fiyatlar artıyor ve 2. El almak istesem güven sıkıntım oluyor yinede hangisi daha iyi olursa ben ondan yanayım.
Hocam rx6500xt valorant testine baktımda 1080p ultra ayarlarda +300 veriyor ama işlemcisi r5 5600g ram 16 gb büyük ihtimalle bu sistem ne kadara mal oluyor?2. El sistem doğru düzgün yok hocam. Ben önermem açıkçası . Ya apu yada inventusdan önerdiğim sisteme bir bakın.
Bütçenizi aşacağı kesin. Ayrıca valorant için işlemci önemli. 5600g apu sistemlere bakalım isterseniz.Hocam rx6500xt valorant testine baktımda 1080p ultra ayarlarda +300 veriyor ama işlemcisi r5 5600g ram 16 gb büyük ihtimalle bu sistem ne kadara mal oluyor?
Hocam eğer arasında sadece 5-10 fps varsa fazladan para vermeye gerek yok gibi birde benim en çok merak ettiğim apu sistemleri oc yapabilir miyiz yaparsak alabileceğim fps kaç olur.Bütçenizi aşacağı kesin. Ayrıca valorant için işlemci önemli. 5600g apu sistemlere bakalım isterseniz.
5600g taş gibidir oc gerek yoktur(öznel)Hocam eğer arasında sadece 5-10 fps varsa fazladan para vermeye gerek yok gibi birde benim en çok merak ettiğim apu sistemleri oc yapabilir miyiz yaparsak alabileceğim fps kaç olur.
Hocam aslında benim için 140 fps gayet iyi olabilir siz bana ekran kartı olmadan güzel bir apu sistem bulabilir misiniz acaba ileride en iyi performansı verecek f/p ekran kartınıda söylerseniz 10 numara olur.Ekran kartı olarak rx6500xt iyidir eğer sade 5600g bakarsanız eğer aşağıdaki video'sizlik.
4650 ile aralarında çok fark yok hocam aslında.5600g taş gibidir oc gerekyoktur(öznel)
https://www.teknobiyotik.com/teknob...hz-16gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html Bunu önereyim ozamanHocam aslında benim için 140 fps gayet iyi olabilir siz bana ekran kartı olmadan güzel bir apu sistem bulabilir misiniz acaba ileride en iyi performansı verecek f/p ekran kartınıda söylerseniz 10 numara olur.
Kaçırmadan alın derim (Ekran kartı olarak da atıcam);Hocam aslında benim için 140 fps gayet iyi olabilir siz bana ekran kartı olmadan güzel bir apu sistem bulabilir misiniz acaba ileride en iyi performansı verecek f/p ekran kartınıda söylerseniz 10 numara olur.
bencee 8kya ekran kartı düşük bir sistem alabilirsiniz ekran kartını düşürdükten sonrada bir mantığı kalmaz8k ya ekran kartlı sistem biraz zor apu gider bence.
Hocam beni yanlış anlamayın ama bu sistemi parça parça alsak ne kadara mâl olabilir.Kaçırmadan alın derim (Ekran kartı olarak da atıcam);
![]()
Teknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Düşük bütçelerde işlemciye önem vermek lazım diye düşünüyorum. Ekran kartı orta-iyi bir sistem alınırsa işlemcisi kötü olur . Giriş seviye ekran kartıda önermiyorum giriş olacaksa hiç olmasın işlemcisi iyi olsun daha iyi.bencee 8kya ekran kartı düşük bir sistem alabilirsiniz ekran kartını düşürdükten sonrada bir mantığı kalmaz
8k ya işlemcisi iyi olan yok eğer upg isterse çoğu şeyi değiştirmesi gerekecek 5600g daha mantıklı RTX 3060, RX 6600 XT kadar yüksek ekran kartı alabilirsiniz ama üstü darboğaz yapar.bencee 8kya ekran kartı düşük bir sistem alabilirsiniz ekran kartını düşürdükten sonrada bir mantığı kalmaz