Uzay sistem öyle kasa yok hepsi dışarda.Kasasız sistemmi olur hocam
Uzay sistem öyle kasa yok hepsi dışarda.Kasasız sistemmi olur hocam
Güzelmiş hocamUzay sistem öyle kasa yok hepsi dışarda.
Mesela aşağıdaki duvara montjlama normalde masada öyle duruyor.Kasasız sistemmi olur hocam
Pek benlik değil sanki. Kullanıcı nasıl istiyorsa öyle olsun. Sizce sıcaklık açısından bir zararı olurmu uzay sistemin. Bence sıvı soğutma takarsak sıkıntı olmaz gibi.Mesela aşağıdaki duvara montjlama normalde masada öyle duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 4830
Hocam merakımdan sordum kasa şart bana göre.Pek benlik değil sanki. Kullanıcı nasıl istiyorsa öyle olsun. Sizce sıcaklık açısından bir zararı olurmu uzay sistemin. Bence sıvı soğutma takarsak sıkıntı olmaz gibi.
Hocam benim apu sistemde merak ettiğim en çok şey şu nasıl O.C yapabilirim yapınca faydası veya zararı olurmu bunu çok merak ediyorum ve 4650g işlemcinin O.C'ye ihtiyacı varmıdır hocam sizce?Pek benlik değil sanki. Kullanıcı nasıl istiyorsa öyle olsun. Sizce sıcaklık açısından bir zararı olurmu uzay sistemin. Bence sıvı soğutma takarsak sıkıntı olmaz gibi.
Bana göre apu sistemleri oc gerek yoktur ve ömrü kısaltır.Hocam benim apu sistemde merak ettiğim en çok şey şu nasıl O.C yapabilirim yapınca faydası veya zararı olurmu bunu çok merak ediyorum ve 4650g işlemcinin O.C'ye ihtiyacı varmıdır hocam sizce?
Bende bu düşüncedeyim zaten Herkül gibi bütün yükü omuzluyor bir de extra yük ne kadar sağlıklı olur diye düşünüyorumBana göre apu sistemleri oc gerek yoktur ve ömrü kısaltır.
Ne zaman almayı düşünüyorsunuz hocam?Hocam benim apu sistemde merak ettiğim en çok şey şu nasıl O.C yapabilirim yapınca faydası veya zararı olurmu bunu çok merak ediyorum ve 4650g işlemcinin O.C'ye ihtiyacı varmıdır hocam sizce?
Tam olarak bende bilmiyorum hocam sizi böyle yorduğum için üzgünüm büyük ihtimalle 1 ay içinde alacağım.Ne zaman almayı düşünüyorsunuz hocam?