- Tepki
- 54
hocam incehesap daha uygun itopyaya göre bence oradanda alabilirsinizhocam ben şimdi itopyaya girdim kasalara falan baktım 2060 lar falan var cidden oyun içinde laptop daha iyi gibi şuan
hocam incehesap daha uygun itopyaya göre bence oradanda alabilirsinizhocam ben şimdi itopyaya girdim kasalara falan baktım 2060 lar falan var cidden oyun içinde laptop daha iyi gibi şuan
hocam driver beta sürümüyse evet sorun cok olur ama driveri WHQL sürümünü indirip kurursanız fazla sorun olacağını düşünmüyorumHocam arkadaş yeni müsait oldu bu akşam veya yarın sipariş edecek skygate mi alsın yoksa sizin attığınız bu sistemimi herhangi bir özelleştirme gerekirmi rx kartlarda driver sorunu çok oluyormuş o yönden rtx 3070 daha mı iyidir hocam
O fiyata sıfır sistem ve ekipmanlar dahil nasıl oluyor ?@Arthur Morgan @Syqex @ugur.gozaydin
@Mehmet Erdoğan hocalarım tam bütçe 23.500 kasa monitör klavye maus herşey dahil rtx 3070 + monitör alalımmı sizce
Uğur hocam bir sistem atmıştı rtx 3070 amd ryzen 5 5600 21k şuan monitörde kaç k olur yani 23.500e monitör dahil bir öneriniz varmı hocamO fiyata sıfır sistem ve ekipmanlar dahil nasıl oluyor ?
O sisteme normalde 2K gerekir ama bütçe kısıtlı diye 1k alsak bile en ucuz Lenovo G24-20 vardı o da 3000tl. Alternatif olarak şuan bakmadım nasıl sistemler var ama büyük ihtimalle 20K fiyatı aşmadan 3070 sistem bulunmuyordur.Uğur hocam bir sistem atmıştı rtx 3070 amd ryzen 5 5600 21k şuan monitörde kaç k olur yani 23.500e monitör dahil bir öneriniz varmı hocam
Hocam yani bu sistem iyimi 21kyeO sisteme normalde 2K gerekir ama bütçe kısıtlı diye 1k alsak bile en ucuz Lenovo G24-20 vardı o da 3000tl. Alternatif olarak şuan bakmadım nasıl sistemler var ama büyük ihtimalle 20K fiyatı aşmadan 3070 sistem bulunmuyordur.
@ugur.gozaydin @SyqexHocam yani bu sistem iyimi 21kye
Monitör olarakta lenova g24 20
Sistem=https://forum.pchocasi.com.tr/yonle...5NywzNjYyNiwzNjYyOCwzNjYyOSw0NjM5NywzMDAzODY=
Uğur hoca galiba forumu bıraktı , büyük ihtimalle cevap vermez. Sistem iyi güzel ama keşke 2K monitör olabilse. Alınır mı alınır ama CPU ağırlıklı oyunlardaki darboğaz belki %10 dan fazla da olabilir kesin bir şey diyemem.
Hocam 3klık dediğiniz monitörü alacağım lenova g24 20Uğur hoca galiba forumu bıraktı , büyük ihtimalle cevap vermez. Sistem iyi güzel ama keşke 2K monitör olabilse. Alınır mı alınır ama CPU ağırlıklı oyunlardaki darboğaz belki %10 dan fazla da olabilir kesin bir şey diyemem.
Neden bıraktıki yaUğur hoca galiba forumu bıraktı , büyük ihtimalle cevap vermez. Sistem iyi güzel ama keşke 2K monitör olabilse. Alınır mı alınır ama CPU ağırlıklı oyunlardaki darboğaz belki %10 dan fazla da olabilir kesin bir şey diyemem.
Başka bir firma ile çalışmaya başlamış.Neden bıraktıki ya
Taner hocamlarla çalışıyormuydu yoksa sadece forumdamı vardıj birde g24 20yii alayımmıBaşka bir firma ile çalışmaya başlamış.
G24-20 Alınabilir. Diğer detayları bilmiyorum sadece başka bir firma ile çalıştığından foruma zaman ayıramıyor galiba.Taner hocamlarla çalışıyormuydu yoksa sadece forumdamı vardıj birde g24 20yii alayımmı
Hocam rx 6750xtde çok sorun çıkarmı rx 6750xt mi alayım rtx 3070 mi rx kartlarda driver sorunu veya başka sorunlarla uğraşmak çok istemiyorumG24-20 Alınabilir. Diğer detayları bilmiyorum sadece başka bir firma ile çalıştığından foruma zaman ayıramıyor galiba.
Bütçe varsa 3070 alınabilir ama şimdi aklıma geldi 6800XT RTX3080 rakibidir bu sistemi alın.Hocam rx 6750xtde çok sorun çıkarmı rx 6750xt mi alayım rtx 3070 mi rx kartlarda driver sorunu veya başka sorunlarla uğraşmak çok istemiyorum
Hocam driver sorunları falan çıkmaz değil mi?Bütçe varsa 3070 alınabilir ama şimdi aklıma geldi 6800XT RTX3080 rakibidir bu sistemi alın.
![]()
HAQQUS-GEN 4 / RYZEN 5 5500 / RX 6800XT / 512 TB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu driver sorunu çıkar veya çıkmaz bunu ben bilemem ki. Genel olarak normal kullanımda sorun çıkma olasılığı çok az. Forumda bile bir çok kişi AMD sistem kullanıyor driver sorunu ile konu açan benim gördüğüm 5 i geçmez.Hocam driver sorunları falan çıkmaz değil mi?
Benim aklımda öyle kalmış ozaman hocam gencer gaming iadede falan bir sorun çıkarmaz dimiBu driver sorunu çıkar veya çıkmaz bunu ben bilemem ki. Genel olarak normal kullanımda sorun çıkma olasılığı çok az. Forumda bile bir çok kişi AMD sistem kullanıyor driver sorunu ile konu açan benim gördüğüm 5 i geçmez.
Mağazaları var. Bir çok satışları var hazır sistemleri var. Çoğu kişiye haqqus gen 3 falan önerdik. Sorun çıkacağını sanmıyorum.Benim aklımda öyle kalmış ozaman hocam gencer gaming iadede falan bir sorun çıkarmaz dimi
Güvenilirmidir