- Tepki
- 0
Benim bu konularda pek bilgim olmadığı için bu 20000 bütçeye göre en iyi PC kasasını yapmak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Enes Yavuz' Alıntı:RTX 3080 Satışa çıkıcak yakın zamanda size o ekran kartı ile öneri yapmak isteriz.Genel satışa çıkmadan ekran kartı diğer parçaları almak ister misiniz ?
ugur.gozaydin' Alıntı:Monitör dahil mi değil mi? Birde belli başlı önemsediğiniz şeyler varsa yazarsanız iyi olur. Örnek olarak şu kadar SSD yada HDD olsun veya RGB olmasın yada olsun veya sıvı soğutma olmasın yada olsun gibi şeyleri yazarsanız iyi olur. Birde monitör dahilse kaç inç ve kavis vs. ister misiniz onuda belirtin.
Yunus Emre Uyar' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Monitör dahil mi değil mi? Birde belli başlı önemsediğiniz şeyler varsa yazarsanız iyi olur. Örnek olarak şu kadar SSD yada HDD olsun veya RGB olmasın yada olsun veya sıvı soğutma olmasın yada olsun gibi şeyleri yazarsanız iyi olur. Birde monitör dahilse kaç inç ve kavis vs. ister misiniz onuda belirtin.
Monitör dahil değil Uğur bey sadece kasa yurt dışında toplanacak ssd 1tb olsa hdd 2tb olsa RGB olsun soğutmayı size bırakıyorum ben anlamıyorum pek bu paraya toplanacak en iyi PC olsun bide uygun bir mönitor önerirseniz çok mutlu olurum ama 20000 dahil değil bir de kasa toplarken 20000 tl 22000 de olabilir ilgilenirseniz çok mutlu olurum
Size başka yerden ulaşmamın imkanı var mı acaba burdan zorlanıyorum biraz ?ugur.gozaydin' Alıntı:Sistemi önereceğim tabi size Monitör için Samsung Odyssey G7 27" yada 32" 240Hz 2K VA Panel Curved ürününü önereceğim zaten 2K çözünürlükte bu Hz değerini veren başka VA yada IPS panel ürün yok tek zaten.
Sistem için yurtdışı site olarak nerelereden alabilirsiniz onuda yazın ki yardımcı olayım. Buradaki fiyatlar çok fazlı o yüzden yurtdışındaki fiyatlara göre size öneri yapacağım.
ugur.gozaydin' Alıntı:https://www.facebook.com/gozaydin.u/ - Buradan ulaşabilirsiniz.
ugur.gozaydin' Alıntı:Ben size 2000 EURO fiyata 3080 olan bir sistem toparladım gayet kaliteli bileşenlerden şimdi paylaşıyorum.
CPU : AMD Ryzen 7 3800XT
MB : ASUS ROG Strix X570-E Gaming
GPU : ASUS RTX 3080 TUF Gaming OC
RAM : G.SKILL Trident Z Neo 32GB (2 x 16GB) 3600MHz CL16
SSD : Seagate FireCuda 520 PCIe 4.0 1 TB M.2 SSD
HDD : Seagate IronWolf Pro ST4000NE001 4TB 7200 RPM 128MB Cache
PSU : Seasonic PRIME TX-850 850W 80+ Titanium
Kasa : Phanteks Eclipse P600S
Soğutucu : COUGAR Helor 360mm Sıvı Soğutucu
Toplamda yazan fiyata geliyor 2000 Euro ki bu sistem çok çok iyi bir oyuncu sistemi oluyor. Eğer 4K monitör alacaksanız ekran kartını 3090 seçebilirsiniz ama 4K monitör almayacaksanız 3080 kartı zaten çok çok üst düzey 2K veya 4K oyunculuk için en ideal GPU şuan. İşlemciyi 3900XT veya 3950X seçmedim oyuncu ve yayıncı sistemi için bu haliyle gayet iyi zaten.
ugur.gozaydin' Alıntı:Aslında bu sisteme uyacak en iyi monitör Samsung Odyssey G7 27" olan 240Hz 1ms VA panel 2K monitördür. Fiyatı ülkemizde 6000 TL ama onuda yurtdışından alırsanız daha uyguna gelebilir.