Ciddi misiniz ?Kasanın desteklediği max gpu uzunluğu 32 cm rog strix 6750xt ise 32.2 cm. Bu ölçülere göre sığmaz gibi duruyor ama sığma olasılığı da olabilir. 2 milimetre den bir sıkıntı olur mu olmaz mı bilemedim şimdi.
Aslında haklısınız kasa desteği yok ama madem böyle bir sorun var incehesap neden bu kasayı bu sisteme öneriyor ki ? Umursamadan kopyala yapıştır yapılmış gibi eklemişler kasayı.Kasanın desteklediği max gpu uzunluğu 32 cm rog strix 6750xt ise 32.2 cm. Bu ölçülere göre sığmaz gibi duruyor ama sığma olasılığı da olabilir. 2 milimetre den bir sıkıntı olur mu olmaz mı bilemedim şimdi.
12400f 11600k dan daha güçlüdür.Bence mantıklı ve iyi bir sistem. Bu fiyatlara 3070 sistem vardı yada biraz daha yüksek fiyata ama onda 12400F vardı ve 11600k daha güçlü bir işlemci.
Hazır sistemde olduğuna göre bir sıkıntı olmaz herhalde ama bilenler yardımcı olabilir mi?Ciddi misiniz ?![]()
11600K Benim baktığım yerde 5600X işlemcisini geçiyordu ve 5600X de 12400F den daha iyi bir işlemci.12400f 11600k dan daha güçlüdür.
11600K Benim baktığım yerde 5600X işlemcisini geçiyordu ve 5600X de 12400F den daha iyi bir işlemci.
Fabrika verilerinden birkaç mm daha büyük destekleme ihtimali de var.Aslında haklısınız kasa desteği yok ama madem böyle bir sorun var incehesap neden bu kasayı bu sisteme öneriyor ki ? Umursamadan kopyala yapıştır yapılmış gibi eklemişler kasayı.
Sadece bunda değil MX440 kasa da 320MM destekliyor ama ekran kartı 322mm. Yanlış hatırlamıyorsam sistemi o hâlde satın alan oldu ve konu falan açmadılar sığmıyor diye.
Ben bu video üzerinden bakıp konuştum.
Konuyu incehesap.com a bildirdim bakalım nasıl bir cevap gelicekHazır sistemde olduğuna göre bir sıkıntı olmaz herhalde ama bilenler yardımcı olabilir mi?
Neyse zaten çok fark yok arada.Ben bu video üzerinden bakıp konuştum.
Normal şartlarda da 5600x 12400F ile denk veya geçtiği için 11600K ikisinden de iyidir sonucuna ulaştım.
Arkadaşın dediği gibi büyük ihtimalle sınıra yakın olduğundan bir şekilde ayarlayıp montaj yapıyor olabilirler. Uygun olmasa sistemi test edemezler ki kart kasaya sığmaz. Orayı nasıl çözdüler bilmiyorum.Konuyu incehesap.com a bildirdim bakalım nasıl bir cevap gelicek
Bende öyle düşünüyorum bakalım destek birimine konuyu bildirdim.Arkadaşın dediği gibi büyük ihtimalle sınıra yakın olduğundan bir şekilde ayarlayıp montaj yapıyor olabilirler. Uygun olmasa sistemi test edemezler ki kart kasaya sığmaz. Orayı nasıl çözdüler bilmiyorum.
25k yaparsam bütçeyi nasıl bir sistem önerirsiniz ?23K bandını geçmeyin 6700/6750 XT kartlarının olduğu bir sistemde. 23-25K arasına çıktığınızda 3070 ve üzeri kartlara yönelmelisiniz.
Bu bütçede RTX 3070 Tİ mantıklı. Ayrıca attığın sistem bence pahalı.25k yaparsam bütçeyi nasıl bir sistem önerirsiniz ?