- Tepki
- 2
hocam inanılır gibi değil ama nadiren vatanda 5bin civarına satılıyor 1-2 sonra bitiyor stoğu görürse kaçırmahocam fiyatı7200 onun 5 e düşse direkt alırım tabi![]()
hocam inanılır gibi değil ama nadiren vatanda 5bin civarına satılıyor 1-2 sonra bitiyor stoğu görürse kaçırmahocam fiyatı7200 onun 5 e düşse direkt alırım tabi![]()
Hocam kasayı topladım monitör yok acele etmeyeyim o zaman araştırayım mı diyorsun.hocam inanılır gibi değil ama nadiren vatanda 5bin civarına satılıyor 1-2 sonra bitiyor stoğu görürse kaçırma
5800 buldum hocam aslındaTabi bu grafik 1 ay önce artık 5000 tl ye düşceni sanmıyorum 1 ayda çok fazla şey değişti ancak en az 5500tl ye düşer diye düşünüyorum.
uğur hocam uzun süredir baya kötü bir monitör kullanıyorum dün indirime düştü diye 165hz 2k Asusun VG27BQ modelini aldım 4490 tlye sizce kötü mü ettim normalde viewsonic xg270 alıcaktım ama fiyat farkı vardı baya ekran kartım 3070ti bu aradaASUS ürün bence makul olan ikisi arasında.
Ben TN panel kesinlikle kullanmam ama orası tercih meselesi. Diğer özelliklere bakacak olursak gayet iyi ürün. Ancak 4899 TL fiyata İtopya adresinde G27Q varken neden ASUS 'u o fiyata aldınız anlamadım.uğur hocam uzun süredir baya kötü bir monitör kullanıyorum dün indirime düştü diye 165hz 2k Asusun VG27BQ modelini aldım 4490 tlye sizce kötü mü ettim normalde viewsonic xg270 alıcaktım ama fiyat farkı vardı baya ekran kartım 3070ti bu arada
hocam tn panelden korkuyorum işte bakalım iade etçem yoksaBen TN panel kesinlikle kullanmam ama orası tercih meselesi. Diğer özelliklere bakacak olursak gayet iyi ürün. Ancak 4899 TL fiyata İtopya adresinde G27Q varken neden ASUS 'u o fiyata aldınız anlamadım.
Daha önce hiç monitör kullandınız mı uzun vadeli? Eğer bu ilk olacaksa kötü bir deneyim yaşamanız olası değil. Ben daha önce uzun yıllar TN panel kullanmış ve VA panel deneyimlemiş birisi olarak şuan kullandığım IPS panel ACER üründen asla vaz geçmem.hocam tn panelden korkuyorum işte bakalım iade etçem yoksa
yok hocam 15 yıllık bir monitörden geçicem olmadı bir deneyemim sizce ne yapmalıyım iade ediyim mi hani 3070ti içinde 2k monitör iyi diyorlarDaha önce hiç monitör kullandınız mı uzun vadeli? Eğer bu ilk olacaksa kötü bir deneyim yaşamanız olası değil. Ben daha önce uzun yıllar TN panel kullanmış ve VA panel deneyimlemiş birisi olarak şuan kullandığım IPS panel ACER üründen asla vaz geçmem.
kuryeyi aradım sabahtan beri bekliyorum yarım saate getiriyorum dedi bakalım hemen geldiği gibi kurucam bakıcam3070 Ti için QHD mantıklı orada sorun yok. Eğer iade sizin için sorun değilse bence önce deneyip karar verin.
uğur hocam monitör geldi kurulumunu yaptımda görüntü biraz bulanık gibi bunun için ne yapmalıyım birde 144hz 165 seçeneği yok3070 Ti için QHD mantıklı orada sorun yok. Eğer iade sizin için sorun değilse bence önce deneyip karar verin.
Monitör menülerini kurcalayın ayardan olabilir.uğur hocam monitör geldi kurulumunu yaptımda görüntü biraz bulanık gibi bunun için ne yapmalıyım birde 144hz 165 seçeneği yok
hocam benim masam baya büyük aslında ama monitör 27 inç çok büyük geldi ya birde overclocklamak lazımmış 165hz için içime pek sinmedi monitör ya gerçektenMonitör menülerini kurcalayın ayardan olabilir.
Karar sizin bir şey diyemem.hocam benim masam baya büyük aslında ama monitör 27 inç çok büyük geldi ya birde overclocklamak lazımmış 165hz için içime pek sinmedi monitör ya gerçekten
pcyi yeniden başlattım geldi 165hz bi gün deniyecem bakalımKarar sizin bir şey diyemem.
hocam valla sizde bişey diyin ya tn ile ips arasında çok fark var mıKarar sizin bir şey diyemem.
Ben olsam ne yapardım onu söyleyeyim iade eder IPS veya geniş ekran VA panel alırdım.hocam valla sizde bişey diyin ya tn ile ips arasında çok fark var mı
mesela bunu iade edip Viewsonic Xg270 alsam aradaki farkı anlayabilirmiyim?Ben olsam ne yapardım onu söyleyeyim iade eder IPS veya geniş ekran VA panel alırdım.