hocam fotolarda biraz küçük duruyor. ellerim büyük baya. gerçekte de bu küçük müAsus TUF M3 bakılabilir gibi.
hocam rampage kalitesi sorun yaşatır mı ? klavyelerine ve monitörlerine çoğu zaman laf ediyoruz. bu modeller sorun çıkarmaz değil mi ? aralarında sizce hangisi daha iyi ? ayrıca gamenote tarzı markalar da vardı, bunlardan öneriniz var mı ?Mouse Öneri;
![]()
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.689,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Rampage Fighter SMX-R19 RGB Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Fighter SMX-R19 RGB Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage Fighter SMX-R19 RGB Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 690,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Rampage SMX-R44 Makrolu Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage SMX-R44 Makrolu Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SMX-R44 Makrolu Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah özelliklerini incele, 425,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Uzun zamandır Rampage kullanıyorum şuanda hala çalışıyor bir sorunla karşılaşmadım aslında şu anda benim kulaklık klavye mouse direk Rampage.Eğer şüpheniz var ise Razer seçebilirsiniz eğer küçük derseniz gamenote da olur ama gamemowerden uzak durun.hocam rampage kalitesi sorun yaşatır mı ? klavyelerine ve monitörlerine çoğu zaman laf ediyoruz. bu modeller sorun çıkarmaz değil mi ? aralarında sizce hangisi daha iyi ? ayrıca gamenote tarzı markalar da vardı, bunlardan öneriniz var mı ?
hocam gamenote markasından bir kaç model önerir misiniz. çok fazla model var aynı fiyata ve ben de pek bilgili değilim bu konuda.Uzun zamandır Rampage kullanıyorum şuanda hala çalışıyor bir sorunla karşılaşmadım aslında şu anda benim kulaklık klavye mouse direk Rampage.Eğer şüpheniz var ise Razer seçebilirsiniz eğer küçük derseniz gamenote da olur ama gamemowerden uzak durun.
hocam elim biraz büyük, bunların hangisi daha uyumlu olur ?
bir de, redragon m808 strom nasıldır hocam ? tasarımı güzel gibi duruyor, en olmadı rivals 3 alacağım. ama boyutlarından korkuyorum biraz. umarım sorun olmaz.hocam elim biraz büyük, bunların hangisi daha uyumlu olur ?
hocam fingertip ile claw arasında gidiyorum o anki yaptığım şeye göre. ne almalıyım bilemedim. rivals 3 cidden çok güzel ama kod değeri baya sorunluymuş, m808 storm gözüme baya battı şuan ama ızgaralı yapısı sebebiyle çok toz tutup sorun eder mi acaba diye merak etmekteyim. razerlar da sisteme şık durmayacaklar gibi duruyorMouse tutuş şekliniz nasıl benim gibi fingertip tutuyorsanız viper mini öneririm.
çok güzel bir mouse tur 1 seneyi aşkın kullanıyorum sadece skatezleri biraz eskidi şiddetle öneririm.Arkadaşlar bütçem 250-300 TL arası. yurda yerleştiğim için ayrı bir mouse daha almam gerekiyor. kaliteli f/p ürünü bir gaming mouse önerisi istiyorum.