250-300 TL F/P mouse önerisi.

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Arkadaşlar bütçem 250-300 TL arası. yurda yerleştiğim için ayrı bir mouse daha almam gerekiyor. kaliteli f/p ürünü bir gaming mouse önerisi istiyorum.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Rival3 300 tl civarında bulunabiliyor , kesinlikle tavsiye ederim.

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
başka önerisi olanları görmek isterim. yarın alacağım.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Mouse Öneri;

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Mouse Öneri;
hocam rampage kalitesi sorun yaşatır mı ? klavyelerine ve monitörlerine çoğu zaman laf ediyoruz. bu modeller sorun çıkarmaz değil mi ? aralarında sizce hangisi daha iyi ? ayrıca gamenote tarzı markalar da vardı, bunlardan öneriniz var mı ?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
hocam rampage kalitesi sorun yaşatır mı ? klavyelerine ve monitörlerine çoğu zaman laf ediyoruz. bu modeller sorun çıkarmaz değil mi ? aralarında sizce hangisi daha iyi ? ayrıca gamenote tarzı markalar da vardı, bunlardan öneriniz var mı ?
Uzun zamandır Rampage kullanıyorum şuanda hala çalışıyor bir sorunla karşılaşmadım aslında şu anda benim kulaklık klavye mouse direk Rampage.Eğer şüpheniz var ise Razer seçebilirsiniz eğer küçük derseniz gamenote da olur ama gamemowerden uzak durun.

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Uzun zamandır Rampage kullanıyorum şuanda hala çalışıyor bir sorunla karşılaşmadım aslında şu anda benim kulaklık klavye mouse direk Rampage.Eğer şüpheniz var ise Razer seçebilirsiniz eğer küçük derseniz gamenote da olur ama gamemowerden uzak durun.
hocam gamenote markasından bir kaç model önerir misiniz. çok fazla model var aynı fiyata ve ben de pek bilgili değilim bu konuda.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
corsair harpoon nasıldır arkadaşlar ve gencergaming üzerinden alırsam ne kadar sürede teslim edilir ? başka önerisi olan arkadaşları bekliyorum. parayı çar cur etmemek lazım.

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
hocam elim biraz büyük, bunların hangisi daha uyumlu olur ?
bir de, redragon m808 strom nasıldır hocam ? tasarımı güzel gibi duruyor, en olmadı rivals 3 alacağım. ama boyutlarından korkuyorum biraz. umarım sorun olmaz.

SleeBB

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Mouse tutuş şekliniz nasıl benim gibi fingertip tutuyorsanız viper mini öneririm.

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Mouse tutuş şekliniz nasıl benim gibi fingertip tutuyorsanız viper mini öneririm.
hocam fingertip ile claw arasında gidiyorum o anki yaptığım şeye göre. ne almalıyım bilemedim. rivals 3 cidden çok güzel ama kod değeri baya sorunluymuş, m808 storm gözüme baya battı şuan ama ızgaralı yapısı sebebiyle çok toz tutup sorun eder mi acaba diye merak etmekteyim. razerlar da sisteme şık durmayacaklar gibi duruyor

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Rival 3 kullanıyorum, çok memnunum. Tam bir f/p ürünü. Ergonomi açısından bence çok iyi. Çok ufak olduğunu düşünmüyorum ancak eli çok büyük biri için belki ufak gelebilir, bilemedim.

SleeBB

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
dav v2 mini var ergonomi olarak çok iyidir dav serisi.Hyper x pulsefire core var bunlara bence bir bakın.

crocx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Arkadaşlar bütçem 250-300 TL arası. yurda yerleştiğim için ayrı bir mouse daha almam gerekiyor. kaliteli f/p ürünü bir gaming mouse önerisi istiyorum.
çok güzel bir mouse tur 1 seneyi aşkın kullanıyorum sadece skatezleri biraz eskidi şiddetle öneririm.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri