Merhaba. Hayatımda ilk defa kasa alacağım ve uzun süredir araştırıyorum ancak her şey çok karışık gelmeye başladı. Hem çok fazla bilgi hem de bilgi karmaşası var internette. Bütçek 26k. Monitörüm var 2k 144 hz. İşlemci için tercihim araştırmalarım sonucu ryzen 5 5600X veya intel'in önereceğiniz bir modeli olur ve de ekran kartı için özellikle Nvidia tercihimdir. Minimum 3060 bandında bir sistem çok güzel olur. Parçaları ayrı ayrı almaktansa hazır bir kasada özelleştirme yapmayı tercih ederim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
geliştirme ne olabilir? veya daha farklı sistem önerilerine de açığım.

intel işlemcili bir sistemi özelleştirdim. https://www.gamegaraj.com/urun/gt501vc-5t11-3060ti/bagdu' Alıntı:Merhaba. Hayatımda ilk defa kasa alacağım ve uzun süredir araştırıyorum ancak her şey çok karışık gelmeye başladı. Hem çok fazla bilgi hem de bilgi karmaşası var internette. Bütçek 26k. Monitörüm var 2k 144 hz. İşlemci için tercihim araştırmalarım sonucu ryzen 5 5600X veya intel'in önereceğiniz bir modeli olur ve de ekran kartı için özellikle Nvidia tercihimdir. Minimum 3060 bandında bir sistem çok güzel olur. Parçaları ayrı ayrı almaktansa hazır bir kasada özelleştirme yapmayı tercih ederim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
geliştirme ne olabilir? veya daha farklı sistem önerilerine de açığım.