Öneri 2K Monitör Tavsiyesi

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Arkadaşlar birkaç model var aklımda sizce modeller iyi mi, sizin alternatif tavsiyeleriniz neler? Oyun için canlı ve kaliteli ekran önceliğim
Bütçem 13bin
Gigabyte GS27Q X

LG 27GR83Q-B

Foxan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Değerli hocam 12 bin liraya gerçekten Rampage markasını almak istemiyorum, bu fiyatlarda birçok kaliteli model ve marka var diye düşünüyorum.
Selamlar Hocam,

MSI markasında bu iki ürünü önerebilirim.

MAG 274QRFW
MAG 32CQ6F

Değerli hocam 12 bin liraya gerçekten Rampage markasını almak istemiyorum, bu fiyatlarda birçok kaliteli model ve marka var diye düşünüyorum.
Selamlar Hocam,

Bu fiyatta alabileceğin en iyi monitör 240hz 0.5ms 2k pivot markası Rampage deyip geçme ama önerdiğim diğer monitörlerde güzel .

KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Selamlar Hocam,

MAG 274QRFW
MAG 32CQ6F

Selamlar Hocam,

Bu fiyatta alabileceğin en iyi monitör 240hz 0.5ms 2k pivot markası Rampage deyip geçme ama önerdiğim diğer monitörlerde güzel .
Hocam cidden bilemedim videolarını izliyorum şimdi.

Selamlar Hocam,

MAG 274QRFW
MAG 32CQ6F

Selamlar Hocam,

MAG 274QRFW​

bu attığınız çok şık beyaz renkli ve arkasında led ışıklar var, özelliklerine bakıyorum şimdi.

Son düzenleme:

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763

Moffle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba hocam bende aynı şekil monitör arayışındayım.

MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz​

Bu modeli almayı düşünüyordum 8.500tl idi. 2 gün sonra maaş yattı bir baktım 10.500 olmuş ben de 10.500 buna vereceğime bunu alma kararı aldım.

MAG 274QRFW​

Videoları izledikten sonra ne düşünüyorsun alınır diyorsan ben de alacağım piyasada bu fiyat bandında adam akıllı monitör yok bir de MSI ölü piksel garantisini garip veriyor. Onu da anlamış değilim.

KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
hocam alienware premium serioluyordu ona iyice bak derim yabancı forumlardan falan.
Hocam şimdi bir short video buldum renkler cidden müthişmiş

Merhaba hocam bende aynı şekil monitör arayışındayım.

MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz​

Bu modeli almayı düşünüyordum 8.500tl idi. 2 gün sonra maaş yattı bir baktım 10.500 olmuş ben de 10.500 buna vereceğime bunu alma kararı aldım.

MAG 274QRFW​

Videoları izledikten sonra ne düşünüyorsun alınır diyorsan ben de alacağım piyasada bu fiyat bandında adam akıllı monitör yok bir de MSI ölü piksel garantisini garip veriyor. Onu da anlamış değilim.

Merhaba kardeşim mutlaka irtibatta olalım, arkadaşın attığı alıenware modelini izliyorum şuan renkler çok iyiymiş cidden sende bir gözat

Moffle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Alienware modelinde bazı yabancı siteler karanlık odada siyahlar gri gözüküyor ve HDR açıkken kapatılamayan Local Dimming parlak nesnelerde sıkıntı çıkarıyormuş onun dışında aralarında en iyisi o gerçekten. birde 165hz overclockla 180 muhabbeti gördüm de herhalde bu seride geçerli değil o.

KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Alienware modelinde bazı yabancı siteler karanlık odada siyahlar gri gözüküyor ve HDR açıkken kapatılamayan Local Dimming parlak nesnelerde sıkıntı çıkarıyormuş onun dışında aralarında en iyisi o gerçekten. birde 165hz overclockla 180 muhabbeti gördüm de herhalde bu seride geçerli değil o.
Valla ben yeni farkettim monitörü, şimdi videoları izliyorum, sonra sorunlarını araştırıp buraya ekleme yaparım, sende benim gibi renkler canlı ve parlak olmasını mı istiyorsun

Moffle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynen, 2k single-player oyun oynamak için istiyorum herhangi bir editle bir işim yok ancak oynadığım oyunu en güzel şekilde görmek istiyorum o yüzden canlılık ve parlaklık önemli ama oyunda hangi parlaklığa dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. sRGB değerleri falanda hepsinin birbirine yakın zaten.

KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Aynen, 2k single-player oyun oynamak için istiyorum herhangi bir editle bir işim yok ancak oynadığım oyunu en güzel şekilde görmek istiyorum o yüzden canlılık ve parlaklık önemli ama oyunda hangi parlaklığa dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. sRGB değerleri falanda hepsinin birbirine yakın zaten.
İrtibatta olalım dostum, alianware HDR 600 destekliyormuş bu arada

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
İrtibatta olalım dostum, alianware HDR 600 destekliyormuş bu arada
bu da benim monitör karsılastırmalarda kullanabilirsiniz.
bu da ıncelemesı. bıraz eski model ama cok kalıtelı ben monıtor koluyla kullanıyorum.

uzun zamandır satılmıyordu stokta varmıs şok oldum gorunce hocam :D

1738861821061.jpeg

Son düzenleme:
KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
bu da benim monitör karsılastırmalarda kullanabilirsiniz.
bu da ıncelemesı. bıraz eski model ama cok kalıtelı ben monıtor koluyla kullanıyorum.

uzun zamandır satılmıyordu stokta varmıs şok oldum gorunce hocam :D

Ekli dosyayı görüntüle 40908
Hocam Dell modelinin diğeri var, 8000 lira civarında, 165hz onun hakkında ne düşünüyorsun

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Ben de 2K monitör bakıyorum, genel olarak hikayeli oyunlar ve günlük kullanım. Sorun çıkarmayacak ve servisle uğraştırmayacak; F/P olarak renk gamutu, yenileme hızı ve paneli iyi, en mantıklı seçeneği bulunca beni de bi' yeşillendirin bir zahmet.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
Hocam Dell modelinin diğeri var, 8000 lira civarında, 165hz onun hakkında ne düşünüyorsun
hocam o da fiyat olarak avantajlı tüm bu modellere göre.
Ben de 2K monitör bakıyorum, genel olarak hikayeli oyunlar ve günlük kullanım. Sorun çıkarmayacak ve servisle uğraştırmayacak; F/P olarak renk gamutu, yenileme hızı ve paneli iyi, en mantıklı seçeneği bulunca beni de bi' yeşillendirin bir zahmet.
hocam bir sürü link paylastık bak derim farklı marka modeller var. eleme usulu git derim isin kolaylasır

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
hocam o da fiyat olarak avantajlı tüm bu modellere göre.

hocam bir sürü link paylastık bak derim farklı marka modeller var. eleme usulu git derim isin kolaylasır
Baktım linklere, çok seçenek var işin içinden çıkamıyorum ya.
Bu konularda da araştırma yapmadan hiç bi' ekipman almadığım için biraz temkinliyim açıkcası. Zaten 5070TI serisini bekliyorum. O arada da yeni sistem için böyle konuları takip ediyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri