Öneri 2K Monitör Tavsiyesi

KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Arkadaşlar konuyu mutlaka okuyanlar vardır ilerde de olacak, ben Dell alienware aw2724dm modelini aldım şuanlık çok memnun kaldım renkler, canlılık, kalite çok iyi tavsiye ederim, diğer arkadaş Msi aldı onun cihazı çok iyi oda gelince mutlaka yorum yapar ve monitör alacak kişilere örnek olur. @Moffle

Moffle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kargom daha gelmedi ancak bugün monitöre 2.200 TL indirim gelmiş. 8200 civarı şuan bu fiyata kesinlikle alınabilir ama bilmiyorum şuan kargoda iade edip geri mi alsam ne yapsam bilemedim. Bu konuda da bilginiz varsa yardımcı olur musunuz

KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Kargom daha gelmedi ancak bugün monitöre 2.200 TL indirim gelmiş. 8200 civarı şuan bu fiyata kesinlikle alınabilir ama bilmiyorum şuan kargoda iade edip geri mi alsam ne yapsam bilemedim. Bu konuda da bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
Tabiki iade et hatta satıcı aynı satıcıysa irtibata geç platform ve satıcı ile durumu belirt

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Bunlar ahlaksız satıcılar kardeşim, madem o kadar indirimle bile kar yapabiliyosun niye bu kadar insanı devirmeye çalışıyosun der insan.
Aynısını ben de yaşadım, indirimde diye kasa aldım 3800TL olan kasayı adamlar ertesi gün 3000'e koydu. Maalesef TR satıcısı ahlaksız bir satıcıdır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri