3000-3500TL Monitör Önerisi İstiyorum

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
2k bakın bence. Hero sistemi unuttum 6700xt mi vardı 6700mü?

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Merhabalar arkadaşlar Bundan 2 gün önce hero sistem aldım ve monitör de almak istiyorum 3000-3500 tl arası monitör önerisi yapabilicek var mı ? Şuan https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 bu monitörü önerdiler bundan iyisini bulabilir miyim bu fiyata.
hocam bu fiyata daha iyisi yok. aynı monitörden kullanıyorum. ASUS vq247q1a modelinden geçtim ve resmen gençleştim.

Ghosting yok denecek kadar az, sadece aşırı takıntılı insanlar görür onu da.
Renkler çok canlı ve doğru (asusda sarılar yeşiller çok farklıydı ayar çekmeme rağmen)
IPS panelin görüş açısı avantajı mükemmel.
Asansör sistemi var, yukarı aşağı indirip kaldırılabilir.
İçinden HDMI kablosu çıkıyor fakat normal bir HDMI değil, 2.0 high speed kablo çıkıyor. 165 hz sorunsuz şekilde veriyor.

Ayrıca hemen alınması taraftarıyım, fiyatı yükseltip indiriyorlar sürekli. Alın geçin.

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
hocam bu fiyata daha iyisi yok. aynı monitörden kullanıyorum. ASUS vq247q1a modelinden geçtim ve resmen gençleştim.

Ghosting yok denecek kadar az, sadece aşırı takıntılı insanlar görür onu da.
Renkler çok canlı ve doğru (asusda sarılar yeşiller çok farklıydı ayar çekmeme rağmen)
IPS panelin görüş açısı avantajı mükemmel.
Asansör sistemi var, yukarı aşağı indirip kaldırılabilir.
İçinden HDMI kablosu çıkıyor fakat normal bir HDMI değil, 2.0 high speed kablo çıkıyor. 165 hz sorunsuz şekilde veriyor.

Ayrıca hemen alınması taraftarıyım, fiyatı yükseltip indiriyorlar sürekli. Alın geçin.
Merhabalar teşekkürler daha iyisini bulamazsın isem yarın akşam alacağım saygılar

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bende alsammı dedim ama ölü pixel çok çıkıyormuş. Garantisi olurmu bunun?

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Bende alsammı dedim ama ölü pixel çok çıkıyormuş. Garantisi olurmu bunun?
Hocam ben direkt gidip Acıbadem mağazasından aldım. Orada sordum kontrol ettirebilir miyim diye. Çalışan kişi yan tarafta kontrol ediliyor diyip teknik ekibe yönlendirdi, güzelce kontrol ettiler hiçbir sorun çıkmadı. Sorun çıkarsa hemen depodan yenisini verir onu da kontrol ederiz demişti oradaki çalışan arkadaşımız. Mağaza böyleydi. Arayıp sorun isterseniz durum web alımlarda nasıl işliyor diye.

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Hocam ben direkt gidip Acıbadem mağazasından aldım. Orada sordum kontrol ettirebilir miyim diye. Çalışan kişi yan tarafta kontrol ediliyor diyip teknik ekibe yönlendirdi, güzelce kontrol ettiler hiçbir sorun çıkmadı. Sorun çıkarsa hemen depodan yenisini verir onu da kontrol ederiz demişti oradaki çalışan arkadaşımız. Mağaza böyleydi. Arayıp sorun isterseniz durum web alımlarda nasıl işliyor diye.
Yarın itopyayı arayıp sorup konuyu güncellerim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
RX6700 Şuan 2K oynatabilir ama yakın zamanda bile 2K performansı her çıkan oyunda azalacağı için 1080p çok daha uzun ömürlü olacaktır.

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
RX6700 Şuan 2K oynatabilir ama yakın zamanda bile 2K performansı her çıkan oyunda azalacağı için 1080p çok daha uzun ömürlü olacaktır.
Zaten bu bütçeye de 1080p daha uygun diye düşünüyorum hocam bence. G24F-2 varken pek de başka yere dönmek olmaz şuan.

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Anlaşılan monitörü alacağım, yarın itopyayı aradıktan sonra etiketleyeceğim iyi akşamlar dostlar

KS

ilkekw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Beni etiketlerseniz çok güzel olur hocam.
Hocam destek tam birşey söylemiyor kaçamaklar ile konuşuyor ütopyaya yolladığınız zaman gerekli şeyler yapılıyormuş fakat eğer sorun çok küçük ise geri gönderme imkanları da varmış değişik bir destekleri var

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam destek tam birşey söylemiyor kaçamaklar ile konuşuyor ütopyaya yolladığınız zaman gerekli şeyler yapılıyormuş fakat eğer sorun çok küçük ise geri gönderme imkanları da varmış değişik bir destekleri var
Tamam hocam saolun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri