3060 GPU ve CPU Sıcaklıkları Nasıl?

KS

ZippoTurkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
5D867E52-F6C0-436C-9AEC-C4508B030DAE.jpeg

BFBFAC67-CBF4-4211-B36B-7BB80ED3833C.jpeg

Şuan burada kaldım :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Pcyi aldığım arkadaş anakartında 1 tane fan çıkışı var diyo oda çoklayıcı ile 2 yapıp 2 fan takılı şuan yer yok filan dedi bana fanları devreye bağladım ama gerisi gelmedi :D
Birazdan o konuya yorum yazarım. Ancak sizden ricam anakartınızın sitesine girin ve FAN soketlerine bakın. Soketlerden hangileri sizde dolu FAN için ayrıca yazın açtığınız konunuza.

KS

ZippoTurkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Birazdan o konuya yorum yazarım. Ancak sizden ricam anakartınızın sitesine girin ve FAN soketlerine bakın. Soketlerden hangileri sizde dolu FAN için ayrıca yazın açtığınız konunuza.
Hocam ben bağladım ama sata girişim 2 tane olduğu için 1 tane out fanım ve diğer out fanımın rgbler çalışmıyor

KS

ZippoTurkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Tam olarak anlamadım birebir montaj yaptıysanız sorun olmaması gerek.
Pcyi aldığım kişi çoklayıcı kullandığını o 2 çoklayıcınında dolu olduğunu söyledi ben 1 tane outu iptal edip 3 tane aldığımı girdim problem olmadı ama ekran kartı soketini ellememe rağmen ilk açılışta ekran kartı fanları açılıyor 20-30 saniye sonra duruyor sebebi ne olabilir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Pcyi aldığım kişi çoklayıcı kullandığını o 2 çoklayıcınında dolu olduğunu söyledi ben 1 tane outu iptal edip 3 tane aldığımı girdim problem olmadı ama ekran kartı soketini ellememe rağmen ilk açılışta ekran kartı fanları açılıyor 20-30 saniye sonra duruyor sebebi ne olabilir
Ekran kartı fan durdurma özelliğine sahiptir o dert değil. Şuan sadece FAN LED probleminiz mi var?

KS

ZippoTurkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Ekran kartı fan durdurma özelliğine sahiptir o dert değil. Şuan sadece FAN LED probleminiz mi var?
evet hocam bugün aldığım 3 tane fanım rgbsi yanar ise eskilerin rgbleri yanmıyor birde bugün aldıklarımız çok sesli ve tam devirde çalışıyor

ek olaraktan 3 in 2 out diye konuşmuştuk yer olmadığı için 3 in 1 out kullanabiliyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
evet hocam bugün aldığım 3 tane fanım rgbsi yanar ise eskilerin rgbleri yanmıyor birde bugün aldıklarımız çok sesli ve tam devirde çalışıyor

ek olaraktan 3 in 2 out diye konuşmuştuk yer olmadığı için 3 in 1 out kullanabiliyorum
DC üzerinden yazar mısınız, işim bitince geçeceğim oraya. Görüntülü hallederiz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri