- Konu Sahibi
Şuan burada kaldım
Birazdan o konuya yorum yazarım. Ancak sizden ricam anakartınızın sitesine girin ve FAN soketlerine bakın. Soketlerden hangileri sizde dolu FAN için ayrıca yazın açtığınız konunuza.Pcyi aldığım arkadaş anakartında 1 tane fan çıkışı var diyo oda çoklayıcı ile 2 yapıp 2 fan takılı şuan yer yok filan dedi bana fanları devreye bağladım ama gerisi gelmedi![]()
Hocam ben bağladım ama sata girişim 2 tane olduğu için 1 tane out fanım ve diğer out fanımın rgbler çalışmıyorBirazdan o konuya yorum yazarım. Ancak sizden ricam anakartınızın sitesine girin ve FAN soketlerine bakın. Soketlerden hangileri sizde dolu FAN için ayrıca yazın açtığınız konunuza.
Tam olarak anlamadım birebir montaj yaptıysanız sorun olmaması gerek.Hocam ben bağladım ama sata girişim 2 tane olduğu için 1 tane out fanım ve diğer out fanımın rgbler çalışmıyor
Pcyi aldığım kişi çoklayıcı kullandığını o 2 çoklayıcınında dolu olduğunu söyledi ben 1 tane outu iptal edip 3 tane aldığımı girdim problem olmadı ama ekran kartı soketini ellememe rağmen ilk açılışta ekran kartı fanları açılıyor 20-30 saniye sonra duruyor sebebi ne olabilirTam olarak anlamadım birebir montaj yaptıysanız sorun olmaması gerek.
Ekran kartı fan durdurma özelliğine sahiptir o dert değil. Şuan sadece FAN LED probleminiz mi var?Pcyi aldığım kişi çoklayıcı kullandığını o 2 çoklayıcınında dolu olduğunu söyledi ben 1 tane outu iptal edip 3 tane aldığımı girdim problem olmadı ama ekran kartı soketini ellememe rağmen ilk açılışta ekran kartı fanları açılıyor 20-30 saniye sonra duruyor sebebi ne olabilir
evet hocam bugün aldığım 3 tane fanım rgbsi yanar ise eskilerin rgbleri yanmıyor birde bugün aldıklarımız çok sesli ve tam devirde çalışıyorEkran kartı fan durdurma özelliğine sahiptir o dert değil. Şuan sadece FAN LED probleminiz mi var?
DC üzerinden yazar mısınız, işim bitince geçeceğim oraya. Görüntülü hallederiz.evet hocam bugün aldığım 3 tane fanım rgbsi yanar ise eskilerin rgbleri yanmıyor birde bugün aldıklarımız çok sesli ve tam devirde çalışıyor
ek olaraktan 3 in 2 out diye konuşmuştuk yer olmadığı için 3 in 1 out kullanabiliyorum