345 All Star Alınır Mı?

Fettah Özalp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hayırlı günler, YKS2027 öğrencisiyim ve sıfır olduğum sayılır hedefim 50 60k gibi bir sıralama 345 allstar indirim kodu ile 32k tutuyor sizce alınır mı? proğramı olmayan, youtube ile tek başına oturtamayan birisi için iyimidir? baykuş mentorlük koçlukta 1 vevya 2 ay hediye diye biliyorum onunlada proğramı oturturum zaten günlük 8 10 saat çalışmaya razıyım tahammül edebiliyorum ona kütüphaneye gidince tablet ve kalemimde var işlevli olacağını düşünüyorum ne dersiniz?

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
şunu söylemek isterim ben de yks döneminden yeni çıkmış biri olarak söylüyorum genelde bir konuda artık master veya master a yakın bir seviyeye gelince 345 çözüyorduk ama all starın sistemi nasıldır bilemem evet içinde koca bir koli ile kitap gönderdiklerini biliyorum ama doğal olarak hepsi 345 olacak ve yanı sıra videolarında rehber matematik ve rüştü hoca nın olduğunu biliyorum hani kendi youtube kanallarından ek olarak ne söyleyebilirler onuda bilmiyorum (all star hakkında fikir yürütüyorum hani kesin bildiğim şeyler değil bir tek kitapları hakkında sana tavsiyede bulunabilirim)

KS

Fettah Özalp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
şunu söylemek isterim ben de yks döneminden yeni çıkmış biri olarak söylüyorum genelde bir konuda artık master veya master a yakın bir seviyeye gelince 345 çözüyorduk ama all starın sistemi nasıldır bilemem evet içinde koca bir koli ile kitap gönderdiklerini biliyorum ama doğal olarak hepsi 345 olacak ve yanı sıra videolarında rehber matematik ve rüştü hoca nın olduğunu biliyorum hani kendi youtube kanallarından ek olarak ne söyleyebilirler onuda bilmiyorum (all star hakkında fikir yürütüyorum hani kesin bildiğim şeyler değil bir tek kitapları hakkında sana tavsiyede bulunabilirim)
hocam o kitapları biraz daha farklı ve sınava hazırlayıcı diye biliyorum. ekstra uygulama içinde 60 kitabın dışında da ösym 2x 3x daha zor denilecek seviyede soruları avr kalemın varsa tabletten çözüyorsun ve uygulaması çözüm için rahat baya

bütün youtube hocaları var hocam 345 de adamlar hepsini almış

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri