345 All Star Alınır Mı?

Fettah Özalp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hayırlı günler, YKS2027 öğrencisiyim ve sıfır olduğum sayılır hedefim 50 60k gibi bir sıralama 345 allstar indirim kodu ile 32k tutuyor sizce alınır mı? proğramı olmayan, youtube ile tek başına oturtamayan birisi için iyimidir? baykuş mentorlük koçlukta 1 vevya 2 ay hediye diye biliyorum onunlada proğramı oturturum zaten günlük 8 10 saat çalışmaya razıyım tahammül edebiliyorum ona kütüphaneye gidince tablet ve kalemimde var işlevli olacağını düşünüyorum ne dersiniz?

düzenleme: 12. sınıfta açığa geçiyorum şuan 11 bitti yaz tatilindeyim

Son düzenleme:

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
şunu söylemek isterim ben de yks döneminden yeni çıkmış biri olarak söylüyorum genelde bir konuda artık master veya master a yakın bir seviyeye gelince 345 çözüyorduk ama all starın sistemi nasıldır bilemem evet içinde koca bir koli ile kitap gönderdiklerini biliyorum ama doğal olarak hepsi 345 olacak ve yanı sıra videolarında rehber matematik ve rüştü hoca nın olduğunu biliyorum hani kendi youtube kanallarından ek olarak ne söyleyebilirler onuda bilmiyorum (all star hakkında fikir yürütüyorum hani kesin bildiğim şeyler değil bir tek kitapları hakkında sana tavsiyede bulunabilirim)

KS

Fettah Özalp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
şunu söylemek isterim ben de yks döneminden yeni çıkmış biri olarak söylüyorum genelde bir konuda artık master veya master a yakın bir seviyeye gelince 345 çözüyorduk ama all starın sistemi nasıldır bilemem evet içinde koca bir koli ile kitap gönderdiklerini biliyorum ama doğal olarak hepsi 345 olacak ve yanı sıra videolarında rehber matematik ve rüştü hoca nın olduğunu biliyorum hani kendi youtube kanallarından ek olarak ne söyleyebilirler onuda bilmiyorum (all star hakkında fikir yürütüyorum hani kesin bildiğim şeyler değil bir tek kitapları hakkında sana tavsiyede bulunabilirim)
hocam o kitapları biraz daha farklı ve sınava hazırlayıcı diye biliyorum. ekstra uygulama içinde 60 kitabın dışında da ösym 2x 3x daha zor denilecek seviyede soruları avr kalemın varsa tabletten çözüyorsun ve uygulaması çözüm için rahat baya

bütün youtube hocaları var hocam 345 de adamlar hepsini almış

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
normal kendi klasik kitapları baya zordu (paragraf kitabını hariç tutuyorum istisnai testleri saymazsak yks seviyesinde testlerdi) ama bir kitap kolay bir kitap orta bir kitap zor olarak gidiyorsa güzel alıştıra alıştıra yönlendirir seni he ben sana bir tavsiye daha verem tek bir yayınevine bağlı kalma ben mesela her yayından çözdüm gibi bir şey misal matematikte hiç temelin yoksa mikro orijinalden başla sonra 345 veya orijinal çöz (miko orijinal in üst markasıdır 345 seviyesindedir) misal bir derste çok iyisin ben eşit ağırlıkçıydım en iyi olduğum dersler tarih ile coğrafyaydı direk en zor yayınlara yüklendim 3D ya da toprak gibi yayınlar ki bunlar sizin en iyi olduğunuz dersten minimum dikkat hatalarını gözünüzden kaçırmanızı engeller ama edebiyatım fena değildi ondada en kolaydan zora doğru gittim keza matematiğim rezaletti (halen öyle de bir şekilde yırttık :D ) mikro orijinalden başladım sonra işte orjinal in konu testine geçtim (edebiyatta neyden başladım hatırlamıyorum) gibi gibi gibi bir sürü inceliği var bu işin konudan da çok uzaklaştım biliyorum ama şöyle bir şey söyleyeyim sana tavsiyem olsun çok yüksek performanslı bir araba düşün ama tam yarışın ortasında rakiplerine göre baya farkı var bozuluyor bu sırda diğer daha düşük performanslı arabalar onu yavaş yavaş yakalıyor bu dönem daha çok ne kadar bir konuyu hızlı veya yavaş öğrendin döneminden ziyade istikrar işi hiç bırakmaman gerekiyor hazirana kadar çoooook fark kapatırsın neyse konuya dönecek olursak mentörlük sadece hediye diye okudum o da 1-2 ay bence muhakkak ki bir mentöre ihtiyacın olacak ama 345 in ki ne kadar fayda verir bilemedim benim rehber hocam denemelerime bakıp ona göre yayınevi tavsiye ediyordu ordan kitap alıyordum bu sadece kendi kitaplarından tavsiye verecek ama fiyatta iyi 32k bilemedim ama kolay orta zor sistemi varsa çok güzel birde hocalar kendi youtube kanallarına göre daha detaylı anlatıyorlarsa fln bir tavsiyem daha olacak geçmiş 20 yılın sorularını çözün ben türkçede 20 yıl tarih ve coğrafyada 2018 den beri olanı çözmüştüm bu arada tabletinizn olması çok güzel çoook işinize yarayacak

KS

Fettah Özalp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
normal kendi klasik kitapları baya zordu (paragraf kitabını hariç tutuyorum istisnai testleri saymazsak yks seviyesinde testlerdi) ama bir kitap kolay bir kitap orta bir kitap zor olarak gidiyorsa güzel alıştıra alıştıra yönlendirir seni he ben sana bir tavsiye daha verem tek bir yayınevine bağlı kalma ben mesela her yayından çözdüm gibi bir şey misal matematikte hiç temelin yoksa mikro orijinalden başla sonra 345 veya orijinal çöz (miko orijinal in üst markasıdır 345 seviyesindedir) misal bir derste çok iyisin ben eşit ağırlıkçıydım en iyi olduğum dersler tarih ile coğrafyaydı direk en zor yayınlara yüklendim 3D ya da toprak gibi yayınlar ki bunlar sizin en iyi olduğunuz dersten minimum dikkat hatalarını gözünüzden kaçırmanızı engeller ama edebiyatım fena değildi ondada en kolaydan zora doğru gittim keza matematiğim rezaletti (halen öyle de bir şekilde yırttık :D ) mikro orijinalden başladım edebiyatta neyden başladım hatırlamıyorum sonra işte orjinal in konu testine geçtim gibi gibi gibi bir sürü inceliği var bu işin konudan da çok uzaklaştım biliyorum ama şöyle bir şey söyleyeyim sana tavsiyem olsun çok yüksek performanslı bir araba düşün ama tam yarışın ortasında rakiplerine göre baya farkı var bozuluyor bu sırda diğer daha düşük performanslı arabalar onu yavaş yavaş yakalıyor bu dönem daha çok ne kadar bir konuyu hızlı veya yavaş öğrendin döneminden ziyade istikrar işi hiç bırakmaman gerekiyor hazirana kadar çoooook fark kapatırsın neyse konuya dönecek olursak mentörlük sadece hediye diye okudum o da 1-2 ay bence muhakkak ki bir mentöre ihtiyacın olacak ama 345 in ki ne kadar fayda verir bilemedim benim rehber hocam denemelerime bakıp ona göre yayınevi tavsiye ediyordu ordan kitap alıyordum bu sadece kendi kitaplarından tavsiye verecek ama fiyatta iyi 32k bilemedim ama kolay orta zor sistemi varsa çok güzel birde hocalar kendi youtube kanallarına göre daha detaylı anlatıyorlarsa fln bir tavsiyem daha olacak geçmiş 20 yılın sorularını çözün ben türkçede 20 yıl tarih ve coğrafyada 2018 den beri olanı çözmüştüm bu arada tabletinizn olması çok güzel çoook işinize yarayacak
hocam yanlışınız var 345 orta kaynak orjinal neredeyse 2 katı sayısal derslerde hatta 3 bile denebilir 3d de ona göre bir hayli ile zor baya mikroorjinal elimde var bazen çözerim konuyu pekiştirmek için hzı ve renk problemler de var pekiştirme için zaten bu bitsin direkt orjinal çözüp denemelere başlayacağım

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
bana 345 zor geliyordu (matematik için) demek ki o kadar sıfır değilsin :D

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Hocam çözerim kolay orta seviye bölümlerini ama şuda bir gerçek orjinal 3d bitirmeden felan 30 35 net yapmak zor yks için yada belki bölüm farkı vardır diyelim
TYT İçin diyorsan 3D veya orijinal bitirmeden çok rahat yaparsın ama konu AYT ye gelince evet en kötüsü bunlardan birini bitirmek lazım

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
300k larda bir şey yaptım ben
dip not olarak şunu ekleyim evet açığa geçmek baya zor oldu ama geçebiliyorsanız geçin çünkü okulda boş boş oturacaksınız sesten dolayı hiç bir şey de çözülmüyor

KS

Fettah Özalp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
dip not olarak şunu ekleyim evet açığa geçmek baya zor oldu ama geçebiliyorsanız geçin çünkü okulda boş boş oturacaksınız sesten dolayı hiç bir şey de çözülmüyor
Sağlık sorunlarım sağolsun 12. sınıfta açığa geçeceğim hocam 345 i o yüzden sordum

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
883
Benim girdiğim zamanlar ve sistem çok gerilerde kalsa da; (dinazor, fosil çağları) birkaç konuda soru....

''YKS2027 öğrencisiyim ve
sıfır olduğum sayılır''
baştan böyle sıfır mıfır girerseniz olmaz. Kimse sıfır değildir. En büyük handikap bu şekilde düşünmek.

YKS2027 öğrencisiyim
Burada anladığımız önümüzdeki eğitim öğretim yılında Lise son sınıf yeni adlandırma 12. sınıf mı oluyor. Devam edeceksiniz???

Yok ben lise yi bitirdim önümde hazırlanmak için bir yıl var derseniz durum değişir???

Bu şekilde ise en önemli olan burada belirli bir plan- program ve sistamatiği takip etmek..

KS

Fettah Özalp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Benim girdiğim zamanlar ve sistem çok gerilerde kalsa da; (dinazor, fosil çağları) birkaç konuda soru....

''YKS2027 öğrencisiyim ve
sıfır olduğum sayılır''
baştan böyle sıfır mıfır girerseniz olmaz. Kimse sıfır değildir. En büyük handikap bu şekilde düşünmek.

YKS2027 öğrencisiyim
Burada anladığımız önümüzdeki eğitim öğretim yılında Lise son sınıf yeni adlandırma 12. sınıf mı oluyor. Devam edeceksiniz???

Yok ben lise yi bitirdim önümde hazırlanmak için bir yıl var derseniz durum değişir???

Bu şekilde ise en önemli olan burada belirli bir plan- program ve sistamatiği takip etmek..
11. sınıf bitti bu yaz bitince 12. sınıfa geçeceğim açık öğretim olarak

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Sağlık sorunlarım sağolsun 12. sınıfta açığa geçeceğim hocam 345 i o yüzden sordum
ilk öncelikle geçmiş olsun ama sizin işinize çok yarayacağından eminim bir kere yorgun olmayacaksınız yol derdi olmayacak koşuşturmaca olmayacak ben okul dershane ev hem yol hem de yorgunluk giriyordu bana max çalışmak için 4saat fln kalıyordu ama son 1 ay bütün devamsızlığımı kullandığım günlerde 10-12 saat çalıştığımı çok net hatırlıyorum

KS

Fettah Özalp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
ilk öncelikle geçmiş olsun ama sizin işinize çok yarayacağından eminim bir kere yorgun olmayacaksınız yol derdi olmayacak koşuşturmaca olmayacak ben okul dershane ev hem yol hem de yorgunluk giriyordu bana max çalışmak için 4saat fln kalıyordu ama son 1 ay bütün devamsızlığımı kullandığım günlerde 10-12 saat çalıştığımı çok net hatırlıyorum
aynen hocam bende bunu alırsam günde 12 saat çalışmazsam namerdim yeterki nereye çalışacağımı felan bileyim birisi yol göstersin

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
aynen hocam bende bunu alırsam günde 12 saat çalışmazsam namerdim yeterki nereye çalışacağımı felan bileyim birisi yol göstersin
öyle bir şey istiyorsanız bence bir rehber hoca lazım çünkü genelde dershanelerde rehber hocalar var onlara gidince genelde denemelere de sokuyorlar orda hangi konuda eksiksiniz hangisinde tamsınız hangi yayınevi size uygun veya değil ya da işte o hafta bir sorun fln yaşadıysanız yardım etmeye çalışıyorlar

KS

Fettah Özalp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
öyle bir şey istiyorsanız bence bir rehber hoca lazım çünkü genelde dershanelerde rehber hocalar var onlara gidince genelde denemelere de sokuyorlar orda hangi konuda eksiksiniz hangisinde tamsınız hangi yayınevi size uygun değil ya da işte o hafta bir sorun fln yaşadıysanız yardım etmeye çalışıyorlar
hocam burada kitaplarda cevap anahatarı yok mecbur qr kod ile okutuyorsunuz yanlış olduğunuz yerleri göz önüne getiroyr hem konu anlatımı soru çözümü ve yanlış yaptığınız soruların ikiz benzerlerini size veriyor çözmeniz için

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
hocam burada kitaplarda cevap anahatarı yok mecbur qr kod ile okutuyorsunuz yanlış olduğunuz yerleri göz önüne getiroyr hem konu anlatımı soru çözümü ve yanlış yaptığınız soruların ikiz benzerlerini size veriyor çözmeniz için
bak o sonda dediğiniz özellik iyimiş ben ona benzer sistemi yanlış soruları değilde bir soru kalıbını anlamak için yapay zekaya ona benzer sorular yaptırıyordum hocam birde hangi bölümü istiyorsunuz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri