normal kendi klasik kitapları baya zordu (paragraf kitabını hariç tutuyorum istisnai testleri saymazsak yks seviyesinde testlerdi) ama bir kitap kolay bir kitap orta bir kitap zor olarak gidiyorsa güzel alıştıra alıştıra yönlendirir seni he ben sana bir tavsiye daha verem tek bir yayınevine bağlı kalma ben mesela her yayından çözdüm gibi bir şey misal matematikte hiç temelin yoksa mikro orijinalden başla sonra 345 veya orijinal çöz (miko orijinal in üst markasıdır 345 seviyesindedir) misal bir derste çok iyisin ben eşit ağırlıkçıydım en iyi olduğum dersler tarih ile coğrafyaydı direk en zor yayınlara yüklendim 3D ya da toprak gibi yayınlar ki bunlar sizin en iyi olduğunuz dersten minimum dikkat hatalarını gözünüzden kaçırmanızı engeller ama edebiyatım fena değildi ondada en kolaydan zora doğru gittim keza matematiğim rezaletti (halen öyle de bir şekilde yırttık

) mikro orijinalden başladım edebiyatta neyden başladım hatırlamıyorum sonra işte orjinal in konu testine geçtim gibi gibi gibi bir sürü inceliği var bu işin konudan da çok uzaklaştım biliyorum ama şöyle bir şey söyleyeyim sana tavsiyem olsun çok yüksek performanslı bir araba düşün ama tam yarışın ortasında rakiplerine göre baya farkı var bozuluyor bu sırda diğer daha düşük performanslı arabalar onu yavaş yavaş yakalıyor bu dönem daha çok ne kadar bir konuyu hızlı veya yavaş öğrendin döneminden ziyade istikrar işi hiç bırakmaman gerekiyor hazirana kadar çoooook fark kapatırsın neyse konuya dönecek olursak mentörlük sadece hediye diye okudum o da 1-2 ay bence muhakkak ki bir mentöre ihtiyacın olacak ama 345 in ki ne kadar fayda verir bilemedim benim rehber hocam denemelerime bakıp ona göre yayınevi tavsiye ediyordu ordan kitap alıyordum bu sadece kendi kitaplarından tavsiye verecek ama fiyatta iyi 32k bilemedim ama kolay orta zor sistemi varsa çok güzel birde hocalar kendi youtube kanallarına göre daha detaylı anlatıyorlarsa fln bir tavsiyem daha olacak geçmiş 20 yılın sorularını çözün ben türkçede 20 yıl tarih ve coğrafyada 2018 den beri olanı çözmüştüm bu arada tabletinizn olması çok güzel çoook işinize yarayacak