3500-4700 Tl arası Yeni Laptop Almak İstiyorum

TheFilozof

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
21 Mar 2020
Mesajlar
1
Tepki
0
Konum
34 | İstanbul Avrupa
Eski Laptopum artık kullanılamaz olduğu için yeni bir Laptop almaya karar verdim ve öğrenci olduğum için hem işlerimi görsün hem de fazla performans gerektirmeyen oyunları oynatsın benim icin yeter ama en önemlisi uzun omürlü olmasi aklimda Casper S500 sefisimin 4400 Tl olan Laptopu vardid ama sordugim bazi kisiler onermeyince HP Pavilion 15 CX'e yonelmek zodim Eski Laptopum artık kullanılamaz olduğu için
 

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Katılım
11 Eki 2017
Mesajlar
41,834
Tepki
4,132
Konum
34 | İstanbul Anadolu
HP Pavilion 15 CX modeli eğer 8. nesil işlemcili ise geçin o sistemi. INTEL 9. nesil ve Ryzen 3000 serisi bir işlemci olmayan makine almayın.



  •  - MX250 Oyun testi :   - Bu makine genel performans olarak üst düzey deneyim yaşatır SSD zaten performanslı bir deneyim sunacak MX250 GPU birimi ise size giriş seviyesi bir oyun deneyimi sunar. Ürünün malzeme ve genel kalitesi gayet orta-üst düzey bir seviyede. 8 GB RAM genel deneyim ve LOW ayarlar oyun için ki ekran kartı zaten üzerinde pek iş yapmaz yeterli bir seviyede zaten eklenebilir en kolay bileşen sonrasında. Fiyatını hakkeden bir ürün. 
Casper Nirvana S500 iyi makine ama sırf 10.nesil INTEL işlemci var diye azıcık bir işlemci performans farkına diğer donanımlardan genelde GPU 'dan kısıp gereksiz fazladan para vermek saçma bir karar bence ama aşağıdaki ürünü alabilirsiniz isterseniz.

  •  - MX230 oyun testi :   - GPU birimi düşük buda ortalamada 5 FPS kadar daha az bir FPS değeri demek oluyor aşağı-yukarı oynama payı var. Ortalamada 30 FPS değer veren bir GPU biriminde 5 FPS ciddi bir değer bu yüzden MX230 ürünü ile MX250 arasındaki FPS farkı ciddi derecede önemli yani GPU önemli olsun derseniz ASUS yok genel diğer şeylerde artı olsun derseniz RAM ve HDD artısı ile Casper önde.
 

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri
Üst