3500TL FP MONİTÖR ÖNERİSİ

KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Kendisi gigabaytı beğenmedi nedense.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Neye göre beğenmedi ? Daha iyi panel , daha iyi renkler , daha yüksek tazeleme değeri ve uygun fiyat. Bu fiyata daha iyisinin olduğunu sanmıyorum.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,761
Monitör için maksimum 3500 TL bütçem var. Bu fiyata en mantıklı olanı almak istiyorum.
Gigabyte öneririm sadece ses sistemi yok.

SS IPS nedir ?

Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.

_SYG_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28

_SYG_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Gigabyte öneririm sadece ses sistemi yok.

SS IPS nedir ?

Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.
SS IPS özelliği gerçekten çok iyiymiş teşekkür ederim

KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Çok teşekkür ederim. G24F-2 alacağım netleştirdim.
size öneri yapılmayan konulara öneri yapılmış gibi yazmazsanız iyi olur hocam :) Öneri konu açmayı deneyin. Başka insanların konularına salça olmayın.

Son düzenleme:

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,761
almayı düşünüyor, staj parası biriktiriyormuş sanırım. 3-4 haftaya alır eğer fiyatı artmazsa.
O zaman alana kadar yada fiyatı vs. artarsa ve tekrar bir öneri gerekirse diye konuyu açık bırakıyorum eğer alınırsa monitör lütfen burada bildirin ki bizde kapatalım İyi forumlar İyi akşamlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri