360mm ARGB sıvı soğutma tavsiyesi

Shivers

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
11700k işlemcim için soğutma performansı üst seviye olup aynı zamanda ARGB olan sıvı soğutma arıyorum. 11. nesil işlemcilerin sıcaklıkları gerçekten çok yüksek yani o sebepten ötürü performansından şüphe duymadığınız markaları tavsiye edin. Fanları ARGB veya RGB olmasa da olur çünkü zaten kasanın üstüne takacağım için başımı eğip bakmadan görmem mümkün olmayacağından yalnızca pompa ARGB olsa yeterli. LCD ekranlı soğutucu istemiyorum çünkü ARGB kontrolünü anakarttan yapacağım için LCD ekranı senkronize edemiyorum.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bütçe aralığınız var mı ? Amazon üzerinden yurtdışından gelen ürünler almak ister misiniz ? Sadece TR önerileri mi yapalım ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ya şunun fanları ışıklı ve fiyatı da daha ucuz olsa çok güzel olacak
RGB modeli daha pahalı. Cougar 360mm sıvı soğutması da var ama youtube üzerinde güzel bir inceleme bulamadım NZXT üst seviye sistemlerde daha çok kullanılıyor diye önerdim. Yoksa Cougar da güzel , hem daha ucuz. 5950X ile 70 derecenin altında çalıştırıyordu. Hem pompası da RGB.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bütçeniz düşükse önerilen NZXT ve COUGAR ürünleri alınabilir. Ama bütçeniz yüksekse 3K ve üzeri bütçe için farklı önerilerim olur. Ayrıca kasanızı belirtin.

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
333
Fiyat performans eğer isterseniz 3 fanlı modelide var.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
RGB modeli daha pahalı. Cougar 360mm sıvı soğutması da var ama youtube üzerinde güzel bir inceleme bulamadım NZXT üst seviye sistemlerde daha çok kullanılıyor diye önerdim. Yoksa Cougar da güzel , hem daha ucuz. 5950X ile 70 derecenin altında çalıştırıyordu. Hem pompası da RGB.

2600 TL'ye kraken x73 var itopya da o da alternatif olabilir.

KS

Shivers

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bütçe 5-6k'ya kadar çıkabilir. Daha önce çok fazla sıvı soğutma denedim al sat yaptım gerçekten başım ağrıdı. Artık tartışmasız bir ürün alıp bu dertten kurtulmak istiyorum. @ugur.gozaydin @BilgisayarcıGenç mümkünse TR olsun ki uzun süre kargo beklemeyeyim kral.

Kasa CM H500M
En azından pompanın ARGB olmasını istiyorum. Fanlar istiyorsa düz olsun.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bütçe 5-6k'ya kadar çıkabilir. Daha önce çok fazla sıvı soğutma denedim al sat yaptım gerçekten başım ağrıdı. Artık tartışmasız bir ürün alıp bu dertten kurtulmak istiyorum. @ugur.gozaydin @BilgisayarcıGenç mümkünse TR olsun ki uzun süre kargo beklemeyeyim kral.

Kasa CM H500M
En azından pompanın ARGB olmasını istiyorum. Fanlar istiyorsa düz olsun.
O kadar yüksek fiyatlara çıkmanız gerekmiyor.

Lian Li Galahad 360 Siyah RGB İşlemci Sıvı Soğutucu - 3.399 TL / Lian Li Galahad 360 Beyaz RGB İşlemci Sıvı Soğutucu - 3.399 TL - Kaliteli ve performanslı bir soğutucudur. Hem pompa hem fanlar RGB ve performans + gösteriş olarak işinizi fazlasıyla görür.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri