Bilmiyorum bazen ekran kartını geri vereyim 4080 12 GB alım diyorum da hem boyut hem güç tüketimi sonra vaz geçiyorum full boy kasa lazım bide.Kasa 340mm GPU destekliyor. Şuan en büyük kartlar 32-33cm civarı diye biliyorum bence 4080 sığmaz , sığsa da çok iç içe olur.
Merhaba. 4 serisi geldi gelicek. YouTube da boyutlarını gördüm baya büyük neredeyse ps5 kadar. Her neyse 4080 12gb sizce şuan ki kasalara sığar mı. 20bin TL olcak deniyor da ben pek inandırıcı bulmadım.
Zaman geçtikçe hep büyüyor ileride ne olacak düşünemiyorum.Bilmiyorum bazen ekran kartını geri vereyim 4080 12 GB alım diyorum da hem boyut hem güç tüketimi sonra vaz geçiyorum full boy kasa lazım bide.
Kasanız nedir ? Merak ettim. Çok genişmiş.Benim kasada 450mm destek var. Ama o güç tüketimiyle almam o kartı. Resmen trafo lazım artık kartlara.
Kasanız nedir ? Merak ettim. Çok genişmiş.
Görünüş olarak bence güzel değil ama çok büyük duruyor orası iyi.![]()
Graphite Series™ 760T Full-Tower Windowed Case
Graphite Series™ 760T is designed for building visually stunning PCs with performance to match their looks. The full-tower chassis is wrapped in a beautifully sculpted exterior, and offers plenty of room for advanced cooling and high-performance componentwww.corsair.com
Zevkler kişiye göre değişir ama full tower aldın mı sirkülasyon iyi ayarlanırsa kutup gibi oluyor. Kasadan genel anlamda memnunum tek sevmediğim yönü kablo düzeni iyi değil. Çünkü büyük kasada düşünülenin aksine düzenlemek daha zor kabloları çünkü ancak yetişebiliyor anakarta kablolarGörünüş olarak bence güzel değil ama çok büyük duruyor orası iyi.
Evet o biraz sıkıntı. Uydurmak zor olabilir.Zevkler kişiye göre değişir ama full tower aldın mı sirkülasyon iyi ayarlanırsa kutup gibi oluyor. Kasadan genel anlamda memnunum tek sevmediğim yönü kablo düzeni iyi değil. Çünkü büyük kasada düşünülenin aksine düzenlemek daha zor kabloları çünkü ancak yetişebiliyor anakarta kablolar![]()
Valla kardeşim ne yalan söyleyeyim. Bende bu elektrik olayına takıldım. Yoksa 4080 12gb alırdım ama 3080 aldım bı 10 yıla yakın yeterse ne ala.Benim kasada 450mm destek var. Ama o güç tüketimiyle almam o kartı. Resmen trafo lazım artık kartlara.
Çok takıntılı hepsi ultra olsun şu da olsun bu da olsuncu değilsen rahat rahat yeter merak etme. Gayet iyi kartın var. Keyfini çıkar. ayrıca o fiyatlara 4080 satılması imkansız bu arada. 1-2 sene sonra dlss 3.0 verirler 3000 serisine belki de kimbilir.Valla kardeşim ne yalan söyleyeyim. Bende bu elektrik olayına takıldım. Yoksa 4080 12gb alırdım ama 3080 aldım bı 10 yıla yakın yeterse ne ala.
İnşaallah kardeşim dlss 3 gelirse 3 serisine gayet makul olur. Şimdi 4 serisinin ekmeğini dlss 3 den yesinler bakalım. Artık gözüm işlemcide bakalım umarım güzel bir kampanya olur.Çok takıntılı hepsi ultra olsun şu da olsun bu da olsuncu değilsen rahat rahat yeter merak etme. Gayet iyi kartın var. Keyfini çıkar. ayrıca o fiyatlara 4080 satılması imkansız bu arada. 1-2 sene sonra dlss 3.0 verirler 3000 serisine belki de kimbilir.
Markaların indirimlerini takip ederseniz güzel indirim yakalanabilir aslında.İnşaallah kardeşim dlss 3 gelirse 3 serisine gayet makul olur. Şimdi 4 serisinin ekmeğini dlss 3 den yesinler bakalım. Artık gözüm işlemcide bakalım umarım güzel bir kampanya olur.
11-12 ekimde amazon prime indirimlerini takip edebilirsin.İnşaallah kardeşim dlss 3 gelirse 3 serisine gayet makul olur. Şimdi 4 serisinin ekmeğini dlss 3 den yesinler bakalım. Artık gözüm işlemcide bakalım umarım güzel bir kampanya olur.
Alabilecek olsam elektrik olayına takılmazdım.Valla kardeşim ne yalan söyleyeyim. Bende bu elektrik olayına takıldım. Yoksa 4080 12gb alırdım ama 3080 aldım bı 10 yıla yakın yeterse ne ala.
Sonuçta sürekli tam güçte çalışmayacak normal kullanılan yada az güç çekilen zamanlarda olacak. Katılıyorum.Alabilecek olsam elektrik olayına takılmazdım.