Crucialbencede crucial ama fiyatlar etkiler bu seçimi linkleri atarsanız ona göre daha net bişe diyebilirim.
M2 isterim ben de fakat daha önce kullanmadığımdan bilmiyorum. Üstlerinde soğutma blokları oluyor ve onları ayriyeten bizler almalıyız diye biliyorum. O soğutma bloğu olmaz ise ısınma sorunu yaşar mıyım? Ve marka iyi mi usta, alıp ta uzun kısa kullanımda sorun yaşamak istememHocam acelen yoksa indirimleri bekle veya laptop için almıyor isen anakartinda M2 slotu varsa kioxia nin 0 hazır sistem çıkması 500 GB m2 leri 550 TL ye bulunuyor
Üstat ısınma sorunu yaşamazsınız o üst seviyeye parçalar için, 550 TL ye 0 hazır sistem çıkması bulunuyor diye bahsettiğim M2 attığınız fotoğraftaki daha önce Sandisk ultra M2 ssd ve kioxia (görselde ki) kullandım herhangi bir sorun yaşamadım ki okuma yazma hızlarını düşünürseniz M2 hem maddi hemde performans anlamında daha hesaplı gelecektirM2 isterim ben de fakat daha önce kullanmadığımdan bilmiyorum. Üstlerinde soğutma blokları oluyor ve onları ayriyeten bizler almalıyız diye biliyorum. O soğutma bloğu olmaz ise ısınma sorunu yaşar mıyım? Ve marka iyi mi usta, alıp ta uzun kısa kullanımda sorun yaşamak istemem