480GB SSD Tavsiyesi (Nisan 2022)

erenkuttt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar. Ssd almayı düşünüyorum fakat markalar arasında kaldım hangisi daha iyi veyahut aralarında fark var mı?

Crucial / SanDisk / KIOXIA

Bu üçü arasında kaldım fakat ben Crucial almayı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ?

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Hocam acelen yoksa indirimleri bekle veya laptop için almıyor isen anakartinda M2 slotu varsa kioxia nin 0 hazır sistem çıkması 500 GB m2 leri 550 TL ye bulunuyor

KS

erenkuttt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam acelen yoksa indirimleri bekle veya laptop için almıyor isen anakartinda M2 slotu varsa kioxia nin 0 hazır sistem çıkması 500 GB m2 leri 550 TL ye bulunuyor
M2 isterim ben de fakat daha önce kullanmadığımdan bilmiyorum. Üstlerinde soğutma blokları oluyor ve onları ayriyeten bizler almalıyız diye biliyorum. O soğutma bloğu olmaz ise ısınma sorunu yaşar mıyım? Ve marka iyi mi usta, alıp ta uzun kısa kullanımda sorun yaşamak istemem

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    94.1 KB · Görüntüleme: 11

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
M2 isterim ben de fakat daha önce kullanmadığımdan bilmiyorum. Üstlerinde soğutma blokları oluyor ve onları ayriyeten bizler almalıyız diye biliyorum. O soğutma bloğu olmaz ise ısınma sorunu yaşar mıyım? Ve marka iyi mi usta, alıp ta uzun kısa kullanımda sorun yaşamak istemem
Üstat ısınma sorunu yaşamazsınız o üst seviyeye parçalar için, 550 TL ye 0 hazır sistem çıkması bulunuyor diye bahsettiğim M2 attığınız fotoğraftaki daha önce Sandisk ultra M2 ssd ve kioxia (görselde ki) kullandım herhangi bir sorun yaşamadım ki okuma yazma hızlarını düşünürseniz M2 hem maddi hemde performans anlamında daha hesaplı gelecektir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
3 ürün arasında Cricial BX500 > Sandisk SSD Plus > Kioxia Exceria diye sıralama yapardım.

M.2 içinde soğutma bloklarının olması şart değil. Olması artıdır ama olmaması standart bir kullanıcı için önemsiz. NOT : Bulduğunuz M.2 disk iyi olmayan ürünlerden birisi. Çok çok zorunda olmadıkça tercih etmeyin o diski.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri