Öneri 4K Bütçe Aksesuar

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
selamun aleykum değerli forum üyeleri karne gününde yani 16 haziran gibi 4-5k bütçem var ve bu bütçe ile ne alsam diye sormak istiyorum sistemim imzada var sisteme pek birşey eklemeyi düşünmüyorum şuanlık bir eksiği yok gibi kulaklığımıda yeni aldım oda gayet iyi eksik olan şeylerimi söyleyeyim sizde önerilerinizi yaparsınız maks 4-5k olsun birden fazla şey söyleyebilirsiniz aynı bütçe için misal 2kye a 2.5kye b al gibi.
Eksiklerim şunlar;Klavye mausum çok giriş seviye birşey 200tlye aldım toplam ikisinide alırsam kablosuz renkli birşey düşünüyorum blue switch red switch farketmez,oyuncu koltuğuna sahip değilim(mutfak sandalyesindeyim),telefonumda kötü durumda sadece arama ve öyle instagramda dolaşabiliyorum ama telefon düşünmüyorum hem 4kye telefon yok hemde telefonu çok kullanmıyorum.çevre aksesuarım hiç yok ama şuanlık ihtiyaç duymadım.
Genel durumda eksiklerim bunlar yinede eksiklerim dışındada birşey önerebilirsiniz link+fiyat+açıklamanız şeklinde yazarsanız daha güzel olur şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
selamun aleykum değerli forum üyeleri karne gününde yani 16 haziran gibi 4-5k bütçem var ve bu bütçe ile ne alsam diye sormak istiyorum sistemim imzada var sisteme pek birşey eklemeyi düşünmüyorum şuanlık bir eksiği yok gibi kulaklığımıda yeni aldım oda gayet iyi eksik olan şeylerimi söyleyeyim sizde önerilerinizi yaparsınız maks 4-5k olsun birden fazla şey söyleyebilirsiniz aynı bütçe için misal 2kye a 2.5kye b al gibi.
Eksiklerim şunlar;Klavye mausum çok giriş seviye birşey 200tlye aldım toplam ikisinide alırsam kablosuz renkli birşey düşünüyorum blue switch red switch farketmez,oyuncu koltuğuna sahip değilim(mutfak sandalyesindeyim),telefonumda kötü durumda sadece arama ve öyle instagramda dolaşabiliyorum ama telefon düşünmüyorum hem 4kye telefon yok hemde telefonu çok kullanmıyorum.çevre aksesuarım hiç yok ama şuanlık ihtiyaç duymadım.
Genel durumda eksiklerim bunlar yinede eksiklerim dışındada birşey önerebilirsiniz link+fiyat+açıklamanız şeklinde yazarsanız daha güzel olur şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim
Telefon alamıyorsan klavye mouse al

Mouse- Vgn Dragon Fly f1
Klavye- Royal Kludge rk61 amazondan alın klavyeyi

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Klavye + mouse + koltuk (ofis) alabilirsin klavye epomaker th66
Mouse Vgn dragonfly f1
Geri kalan para ile kendin bakabilirsin sandalyeye

H0CA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Mouse olarak Steelseries rival 600 çok güzel bir mouse fiyat olarak 1100TL civarında.
Yine steelseries rival 3 de güzeldir o da 600-800TL arası ki kendisini yakın zamanda alacağım. Alırsam deneyim belirtirim.
Steelseries ve razer markalarını öneririm. Sağlamdır uzun ömürlüdür.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Mouse olarak Steelseries rival 600 çok güzel bir mouse fiyat olarak 1100TL civarında.
Yine steelseries rival 3 de güzeldir o da 600-800TL arası ki kendisini yakın zamanda alacağım. Alırsam deneyim belirtirim.
Steelseries ve razer markalarını öneririm. Sağlamdır uzun ömürlüdür.
İkiside güzel değil hocam.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Telefon alamıyorsan klavye mouse al

Mouse- Vgn Dragon Fly f1
Klavye- Royal Kludge rk61 amazondan alın klavyeyi
Klavye + mouse + koltuk (ofis) alabilirsin klavye epomaker th66
Mouse Vgn dragonfly f1
Geri kalan para ile kendin bakabilirsin sandalyeye
hocam maus ve klavyelerin linklerini atabilirmisiniz bulamadımda
linkleri buldum epomakerın görüntüsü hoşuma gitmedi rk61 gözüme güzel geldi peki bu bütçe bandında başka öneriniz varmıdır ben hep ss ve razer markalarını duyuyordum kalitelili mi bilmiyorum sadece sormak istedim başka önerileriniz varmı birde sadece oyuncu koltuğumu alayım yoksa klavye+maus mu hocan yani sizce hangisi daha gerekli birde şimdi düşündüm eğer rgb olmayan klabyeler çok daha ucuzsa veya aynı fiyatta daha kaliteli ise ille rgbye gerek yok

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam maus ve klavyelerin linklerini atabilirmisiniz bulamadımda
linkleri buldum epomakerın görüntüsü hoşuma gitmedi rk61 gözüme güzel geldi peki bu bütçe bandında başka öneriniz varmıdır ben hep ss ve razer markalarını duyuyordum kalitelili mi bilmiyorum sadece sormak istedim başka önerileriniz varmı birde sadece oyuncu koltuğumu alayım yoksa klavye+maus mu hocan yani sizce hangisi daha gerekli birde şimdi düşündüm eğer rgb olmayan klabyeler çok daha ucuzsa veya aynı fiyatta daha kaliteli ise ille rgbye gerek yok
Bu attıklarım kaliteli bunları alın derim en iyi ürünler bu bütçede

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Evet wraith güvenilir hocam

Boyutunda sıkıntı olmaz
ikisininde beyazını düşünüyorum hocam ytde incelemeleri varmıdır

birdew hocam şuan klavye mausum beni idare ediyor öyle rekabetçi bir oyun takılmıyorum acil bir ihtiyacım değil mesela 2sinin yerine koltukta alabilirim sizce napayım başka birşeyde alabilirim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
ikisininde beyazını düşünüyorum hocam ytde incelemeleri varmıdır

birdew hocam şuan klavye mausum beni idare ediyor öyle rekabetçi bir oyun takılmıyorum acil bir ihtiyacım değil mesela 2sinin yerine koltukta alabilirim sizce napayım başka birşeyde alabilirim
Yani ofis koltuğu alrdum ben ya

Mouse olarak swarcow incelemişti

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
ofis koltuğu düşünmüyorum hocam ya hawk fab alacğaım yada klavye+maus başka birşey gelmiyor aklıma ihtiyaç
Klavye mouse daha öncelikli gibi dediğim gibi ofis koltukları çoğu oyuncu koltuğundan daha rahat deneyimledim attığım klavye modlanabiliyor yani zamanla kendinize uygun keycaps alıp görüntüsünü degistirebilirsiniz

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam steelseries rival 3 kullanıyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntısını görmedim. Eski mouselarıma nazaran baya rahat bir mouse.
Hocam elinize düzgün bir mouse alırsanız nasıl bir eziyet olduğunu görürsünüz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri