4k sistem toplama tavsiyesi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bende benzer bir sistem kullanıyorum. Emülatörde sonuç nasıl olur bakmadım ama LoL için fazlasıyla yeterli. Bir sorunuz varsa kullandığım için yardımcı olabilirim.

KS

Morpfin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Bende benzer bir sistem kullanıyorum. Emülatörde sonuç nasıl olur bakmadım ama LoL için fazlasıyla yeterli. Bir sorunuz varsa kullandığım için yardımcı olabilirim.
Pubg falan oynamıyorum abicim, rise of kingdomsun pc sürümü çıktı, ama mobile legend adventure ve art of conquest gibi oyunları oynayacam

Pubg falan oynamıyorum abicim, rise of kingdomsun pc sürümü çıktı, ama mobile legend adventure ve art of conquest gibi oyunları oynayacam
Lol hevesim var 5 yıldır mobil moba oynuyorum ilk bilgisayarım

KS

Morpfin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Şuan ekran kartım yok benim için gayet yeterli hakim olana kadar

Zaten ekran kartı takarsam bile beni her oyunda tatmin eder diye düşünüyorum

Son düzenleme:
KS

Morpfin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Arkadaşlar bu sistemi evde kendim kasaya yerleştirebilir miyim? Yoksa bilen birisi şart mı?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sipariş verdim ürünlerin yanında geliyor mu kabloları peki extra mı alıyoruz
Kablodan kastım PSU da ki kablolar. Onlar zaten güç kaynağıyla geliyor. Anakart içinden sata kabloları çıkıyor. Kasa bağlantıları da kasa içinde geliyor.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Kablolama işi biraz ustalık gerektirebilir. Gerisini eğer biraz haşır neşirseniz kendiniz yaparsınız. Olmadı vatana götürünce de topluyorlar diye biliyorum belli bir ücret karşılığında. Fiyatını bilmiyorum.

KS

Morpfin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
13 sene sonra ilk bilgisayarım benim zamanında tost makinasıydı pcler deneyim yok malesef

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri