Bende benzer bir sistem kullanıyorum. Emülatörde sonuç nasıl olur bakmadım ama LoL için fazlasıyla yeterli. Bir sorunuz varsa kullandığım için yardımcı olabilirim.
Pubg falan oynamıyorum abicim, rise of kingdomsun pc sürümü çıktı, ama mobile legend adventure ve art of conquest gibi oyunları oynayacamBende benzer bir sistem kullanıyorum. Emülatörde sonuç nasıl olur bakmadım ama LoL için fazlasıyla yeterli. Bir sorunuz varsa kullandığım için yardımcı olabilirim.
Lol hevesim var 5 yıldır mobil moba oynuyorum ilk bilgisayarımPubg falan oynamıyorum abicim, rise of kingdomsun pc sürümü çıktı, ama mobile legend adventure ve art of conquest gibi oyunları oynayacam
evet giriş orta sevıye ekran kartlarıdır fakat ağır oyunları 60 fps orta yüksek ayarlarda oynatırBunlar güçlü ekran kartları değil mi?
Şimdilik lol ve mobil emülatör için kullanıcam oyun hevesi arttıkça sistemler de yükselicek galiba![]()
Bende ilk kasamı kendim montajladım ve video izlemek yeterli olur düşüncesindeyim. Sadece kablolamam çok kötü oldu ama sistem çalışıyor.Arkadaşlar bu sistemi evde kendim kasaya yerleştirebilir miyim? Yoksa bilen birisi şart mı?
Sipariş verdim ürünlerin yanında geliyor mu kabloları peki extra mı alıyoruzBende ilk kasamı kendim montajladım ve video izlemek yeterli olur düşüncesindeyim. Sadece kablolamam çok kötü oldu ama sistem çalışıyor.
Kablodan kastım PSU da ki kablolar. Onlar zaten güç kaynağıyla geliyor. Anakart içinden sata kabloları çıkıyor. Kasa bağlantıları da kasa içinde geliyor.Sipariş verdim ürünlerin yanında geliyor mu kabloları peki extra mı alıyoruz
Hiç bilgi de yoksa sıkıntılı olabilir. Denildiği gibi vatan benzeri yerlerde topluyorlar , riske atmayın.13 sene sonra ilk bilgisayarım benim zamanında tost makinasıydı pcler deneyim yok malesef