hocam shiftera kesinlikle değer 1000tl zevki çıkmıyor. denedim çünkü ondan biliyorum
Hmm siz hangi direksiyonda denedinizhocam shiftera kesinlikle değer 1000tl zevki çıkmıyor. denedim çünkü ondan biliyorum
2 tane dfgt 1 tane g27im oldu oradan biliyorumHmm siz hangi direksiyonda denediniz
Sizin görüşleriniz ne o direksiyonlar için2 tane dfgt 1 tane g27im oldu oradan biliyorum
DFGT shiftersiz tam f/p ürün. G27 temizi bulunur ise tavsiye edebilirim ama sizin bütçeniz G29'a yettiği için shifterlı G29 öneririm sizedeSizin görüşleriniz ne o direksiyonlar için
@OceanLaB hocamdan gördüğüm kadarıyla direksiyon isleri pahalı ama cidden güzel oluyor ben sadece direksiyon belki vites de olursa güzel olur. Önerileri bekliyorum taner hocam sizinde önerinizi özellikle beklemekteyim
Dediğiniz gibi ciddi düşünmüyorum sadece 2 3 takilmalik can sikkinliginda sürmelik falan peki bana bu kafaya göre 2.el en uygun ne olur hocamŞöyle acı ama gerçek bir durum var; Uygun fiyatlı diye satılan direksiyon setleri teflon tava gibi diğerlerinin yanında. Sonra biraz daha prof bir şey alayım diyorsunuz Thrustmaster gibi, aradan bir Fanatec çıkıyor pat diye sonra Thrustmaster'da giriş - ortaymış diyorsunuz.
Yani bu işin maalesef sonu yok. O yüzden ciddi şekilde setup kurmayı düşünmüyorsan, ikinci el temiz bir Logitech set alıp keyfine bak derim.
g27 ama sıfır g29 var iken saçma olurDediğiniz gibi ciddi düşünmüyorum sadece 2 3 takilmalik can sikkinliginda sürmelik falan peki bana bu kafaya göre 2.el en uygun ne olur hocam
Dfgt falan alınmaz mi 2.el ya hemen alsam geçsem onun geri dönüş hissi var mibenimde önerim bu olacaktır zaten piyasada bi tek bu direksiyon iyidir, vites ile birlikle alırsan 1k daha ucuz geliyor, asetto drift falanda girmek istiyorsan bile alınır 5 6 yıl bile düzgün kullanırsan seni götürür
![]()
Logitech G29 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G29 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G29 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti özelliklerini incele, 13.288,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
sıfır olarak sadece G29 alabilirsin. Diğerlerini 2. el alabilirsin fatura garantisi de olmaz bütçen var iken sıfır alman daha iyi olur sonuçta uzun yıllar kullanıcaksınDfgt falan alınmaz mi 2.el ya hemen alsam geçsem onun geri dönüş hissi var mi
malesef pek bilgim yok , sıfır g29 bence yeterli olur riske almak mantıksız 2 yıl garantiside olacaktırDfgt falan alınmaz mi 2.el ya hemen alsam geçsem onun geri dönüş hissi var mi
DFGT ve debriyajlı pedal seti + vites vardı pedal seti ve vitesi instagram üzerinden 1 yıl önce simcustomtr'ye yaptırmıştım sorunsuz kullanıyordum gayette zevk veriyordu sonra satıp birkaç gün önce satıp G29'a geçtim bende 2. el aldım G29'u 3 ay kullanılmış vites dahil 7k'ya aldım. Temiz bulabilirsen bu civarlara 2.elde alınır fazladan 1-1.5k vermeye gerek yok veya o kadar çıkamam dersen dediğim gibi DFGT alırsın pedal seti ve vites yaptırırsın dediğim yere oynarsın.Anladım sagolun
Anladım hocam kaliteli mi yapıyorlar pekiDFGT ve debriyajlı pedal seti + vites vardı pedal seti ve vitesi instagram üzerinden 1 yıl önce simcustomtr'ye yaptırmıştım sorunsuz kullanıyordum gayette zevk veriyordu sonra satıp birkaç gün önce satıp G29'a geçtim bende 2. el aldım G29'u 3 ay kullanılmış vites dahil 7k'ya aldım. Temiz bulabilirsen bu civarlara 2.elde alınır fazladan 1-1.5k vermeye gerek yok veya o kadar çıkamam dersen dediğim gibi DFGT alırsın pedal seti ve vites yaptırırsın dediğim yere oynarsın.
Hocam direksiyonda vites değişme tuşu varmı yada atanabiliyormu? Ben vites almayıp dediğim şekilde kullanacağım eğer oluyorsa.![]()
Logitech G29 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G29 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G29 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti özelliklerini incele, 13.288,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti özelliklerini incele, 11.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Vitessiz versiyonu neredeyse 1000TL daha ucuz ama bence vites olmadan zevki çıkmaz.
Valla ben aldım bir problem yaşamadım kullandığım süre içerisinde kendisiylede biraz sohbet muhabettim var alacağın olursa fiyattada yardımcı oldurturum. Sadece bir kez yazılımsal bir problem oldu yazdım hemen halletti sağolsun bilgisayara bağlanıp birde gerçek demirden olduğu için istediğim kadar sert basıyordum kırılmıyordu.Anladım hocam kaliteli mi yapıyorlar peki
Atayabilirsin oyunlarda F1 viteslerinide kullanabilirsin keyfine kalmış.Hocam direksiyonda vites değişme tuşu varmı yada atanabiliyormu? Ben vites almayıp dediğim şekilde kullanacağım eğer oluyorsa.
Fiyatı ne kadar di aldığınızdaValla ben aldım bir problem yaşamadım kullandığım süre içerisinde kendisiylede biraz sohbet muhabettim var alacağın olursa fiyattada yardımcı oldurturum. Sadece bir kez yazılımsal bir problem oldu yazdım hemen halletti sağolsun bilgisayara bağlanıp birde gerçek demirden olduğu için istediğim kadar sert basıyordum kırılmıyordu.![]()
Atayabilirsin oyunlarda F1 viteslerinide kullanabilirsin keyfine kalmış.
900TL pedal seti + vitese vermiştim 1 yıl önce geçenlerde fiyat sordum sadece demir pedal setine 1300-1400 gibi bir rakam vermişti malum kilosuda pahalı demirin. Eğer daha uygun istersen arkadaş yaptırdı 3D baskı pedal seti ve vitesten 1600TL vermişti kullanıyor 4-5 aydan beri sıkıntısız.Fiyatı ne kadar di aldığınızda
Siz kendinizinkini ne yaptınız sattınız mi900TL pedal seti + vitese vermiştim 1 yıl önce geçenlerde fiyat sordum sadece demir pedal setine 1300-1400 gibi bir rakam vermişti malum kilosuda pahalı demirin. Eğer daha uygun istersen arkadaş yaptırdı 3D baskı pedal seti ve vitesten 1600TL vermişti kullanıyor 4-5 aydan beri sıkıntısız.