Öneri 5-8 K Bütçe Direksiyon Seti Önerisi

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
hocam shiftera kesinlikle değer 1000tl zevki çıkmıyor. denedim çünkü ondan biliyorum

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,368
@OceanLaB hocamdan gördüğüm kadarıyla direksiyon isleri pahalı ama cidden güzel oluyor ben sadece direksiyon belki vites de olursa güzel olur. Önerileri bekliyorum taner hocam sizinde önerinizi özellikle beklemekteyim

Şöyle acı ama gerçek bir durum var; Uygun fiyatlı diye satılan direksiyon setleri teflon tava gibi diğerlerinin yanında. Sonra biraz daha prof bir şey alayım diyorsunuz Thrustmaster gibi, aradan bir Fanatec çıkıyor pat diye sonra Thrustmaster'da giriş - ortaymış diyorsunuz.

Yani bu işin maalesef sonu yok. O yüzden ciddi şekilde setup kurmayı düşünmüyorsan, ikinci el temiz bir Logitech set alıp keyfine bak derim.

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Şöyle acı ama gerçek bir durum var; Uygun fiyatlı diye satılan direksiyon setleri teflon tava gibi diğerlerinin yanında. Sonra biraz daha prof bir şey alayım diyorsunuz Thrustmaster gibi, aradan bir Fanatec çıkıyor pat diye sonra Thrustmaster'da giriş - ortaymış diyorsunuz.

Yani bu işin maalesef sonu yok. O yüzden ciddi şekilde setup kurmayı düşünmüyorsan, ikinci el temiz bir Logitech set alıp keyfine bak derim.
Dediğiniz gibi ciddi düşünmüyorum sadece 2 3 takilmalik can sikkinliginda sürmelik falan peki bana bu kafaya göre 2.el en uygun ne olur hocam

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
benimde önerim bu olacaktır zaten piyasada bi tek bu direksiyon iyidir, vites ile birlikle alırsan 1k daha ucuz geliyor, asetto drift falanda girmek istiyorsan bile alınır 5 6 yıl bile düzgün kullanırsan seni götürür

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
benimde önerim bu olacaktır zaten piyasada bi tek bu direksiyon iyidir, vites ile birlikle alırsan 1k daha ucuz geliyor, asetto drift falanda girmek istiyorsan bile alınır 5 6 yıl bile düzgün kullanırsan seni götürür
Dfgt falan alınmaz mi 2.el ya hemen alsam geçsem onun geri dönüş hissi var mi

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Dfgt falan alınmaz mi 2.el ya hemen alsam geçsem onun geri dönüş hissi var mi
sıfır olarak sadece G29 alabilirsin. Diğerlerini 2. el alabilirsin fatura garantisi de olmaz bütçen var iken sıfır alman daha iyi olur sonuçta uzun yıllar kullanıcaksın

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
DFGT ve debriyajlı pedal seti + vites vardı pedal seti ve vitesi instagram üzerinden 1 yıl önce simcustomtr'ye yaptırmıştım sorunsuz kullanıyordum gayette zevk veriyordu sonra satıp birkaç gün önce satıp G29'a geçtim bende 2. el aldım G29'u 3 ay kullanılmış vites dahil 7k'ya aldım. Temiz bulabilirsen bu civarlara 2.elde alınır fazladan 1-1.5k vermeye gerek yok veya o kadar çıkamam dersen dediğim gibi DFGT alırsın pedal seti ve vites yaptırırsın dediğim yere oynarsın.

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
DFGT ve debriyajlı pedal seti + vites vardı pedal seti ve vitesi instagram üzerinden 1 yıl önce simcustomtr'ye yaptırmıştım sorunsuz kullanıyordum gayette zevk veriyordu sonra satıp birkaç gün önce satıp G29'a geçtim bende 2. el aldım G29'u 3 ay kullanılmış vites dahil 7k'ya aldım. Temiz bulabilirsen bu civarlara 2.elde alınır fazladan 1-1.5k vermeye gerek yok veya o kadar çıkamam dersen dediğim gibi DFGT alırsın pedal seti ve vites yaptırırsın dediğim yere oynarsın.
Anladım hocam kaliteli mi yapıyorlar peki

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145

Vitessiz versiyonu neredeyse 1000TL daha ucuz ama bence vites olmadan zevki çıkmaz.
Hocam direksiyonda vites değişme tuşu varmı yada atanabiliyormu? Ben vites almayıp dediğim şekilde kullanacağım eğer oluyorsa.

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Anladım hocam kaliteli mi yapıyorlar peki
Valla ben aldım bir problem yaşamadım kullandığım süre içerisinde kendisiylede biraz sohbet muhabettim var alacağın olursa fiyattada yardımcı oldurturum. Sadece bir kez yazılımsal bir problem oldu yazdım hemen halletti sağolsun bilgisayara bağlanıp birde gerçek demirden olduğu için istediğim kadar sert basıyordum kırılmıyordu. :D :D

Hocam direksiyonda vites değişme tuşu varmı yada atanabiliyormu? Ben vites almayıp dediğim şekilde kullanacağım eğer oluyorsa.
Atayabilirsin oyunlarda F1 viteslerinide kullanabilirsin keyfine kalmış.

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Valla ben aldım bir problem yaşamadım kullandığım süre içerisinde kendisiylede biraz sohbet muhabettim var alacağın olursa fiyattada yardımcı oldurturum. Sadece bir kez yazılımsal bir problem oldu yazdım hemen halletti sağolsun bilgisayara bağlanıp birde gerçek demirden olduğu için istediğim kadar sert basıyordum kırılmıyordu. :D :D

Atayabilirsin oyunlarda F1 viteslerinide kullanabilirsin keyfine kalmış.
Fiyatı ne kadar di aldığınızda

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Fiyatı ne kadar di aldığınızda
900TL pedal seti + vitese vermiştim 1 yıl önce geçenlerde fiyat sordum sadece demir pedal setine 1300-1400 gibi bir rakam vermişti malum kilosuda pahalı demirin. Eğer daha uygun istersen arkadaş yaptırdı 3D baskı pedal seti ve vitesten 1600TL vermişti kullanıyor 4-5 aydan beri sıkıntısız.

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
900TL pedal seti + vitese vermiştim 1 yıl önce geçenlerde fiyat sordum sadece demir pedal setine 1300-1400 gibi bir rakam vermişti malum kilosuda pahalı demirin. Eğer daha uygun istersen arkadaş yaptırdı 3D baskı pedal seti ve vitesten 1600TL vermişti kullanıyor 4-5 aydan beri sıkıntısız.
Siz kendinizinkini ne yaptınız sattınız mi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri