500-600K Arası Araba Önerisi

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Arkadaşlar bir aile dostumuza araba bakıyoruz önerileriniz nelerdir?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Soru çok açık sanki :D Tam olarak ne tarzlarda bir araba bakıyorsunuz ? Ona göre araştırma yapayım. @Mkann Bakarsa o da bu konularda bilgili gibiydi.

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Soru çok açık sanki :D Tam olarak ne tarzlarda bir araba bakıyorsunuz ? Ona göre araştırma yapayım. @Mkann Bakarsa o da bu konularda bilgili gibiydi.
Aile arabası hocam.

490a 2019 sembol var. Yada 2023 clio var 630a.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
2016 citroen

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Clio tam bilgiye sahip değilim. Sordum bilmiyorlar. Fiyatı da yanlış sanırsam. Bu bütçede alınabilecek en iyi araç ne şuanda? Toyota söyledim o fiyatlarda olanlar orta hasarlıdır dedi.
Yeni ve temiz arabalar almak istiyorsanız Clio , Egea ve Megane tarzı arabalara bakmak lazım. Belki motorları biraz düşük olur ama yeni , temiz araba olurlar.

Renault Fluence yine güzel araba , ülkemizde sevilen bir model.

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
1.5 1.6 Dizel motor daha güzel olabilirdi bence. Umarım motorun zayıflığını hissetmezler.
Hangi modeli söylediysem beğenmediler. Çok yakmasını da istemiyorlar. Ondan dolayı böyle bir tercihte bulundular. Ama araba temiz güzel. Eğer bu para bana verilseydi kesinlikle bu arabayı almazdım.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hangi modeli söylediysem beğenmediler. Çok yakmasını da istemiyorlar. Ondan dolayı böyle bir tercihte bulundular. Ama araba temiz güzel. Eğer bu para bana verilseydi kesinlikle bu arabayı almazdım.
Dizel diye belirtmemin sebebi o. Dizel araba yine benzinliye kıyasla daha az yakar. Performansta 0.9 motor kadar da düşük olacağını sanmam.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
0.9 clio ciddi anlamda yakan bir araba alabiliyor iseniz dizelini alın

Baktığınız Clio hakkında detaylar nelerdir ? Bulunabilirse 1.6CDTİ Opel Astra bakılabilir.

2015-2016-2017 Toyota Corolla yine güzel arabadır.
asla ama asla opel tavsiye etmeyin ciddi anlamda masraflı araba benzinlileri conta yakıyor haraket yapıp dizelleri zaten fiat motoru
2. aracım astra j gtc 1.4t hatta şuan satıyorum ilanda arabayı alalı 1 yıl oldu 5.5 ay serviste yatmak zorunda kaldı 60-70k'ya yakın masraf yaptım arabaya tam bir lanet

Son düzenleme:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
0.9 clio ciddi anlamda yakan bir araba alabiliyor iseniz dizelini alın

asla ama asla opel tavsiye etmeyin ciddi anlamda masraflı araba benzinlileri conta yakıyor haraket yapıp dizelleri zaten fiat motoru
2. aracım astra j gtc 1.4t hatta şuan satıyorum ilanda arabayı alalı 1 yıl oldu 5.5 ay serviste yatmak zorunda kaldı 60-70k'ya yakın masraf yaptım arabaya tam bir lanet
Ben bu motoru iyi diye biliyordum ama doğru olabilir bir şey diyemem.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri