- Tepki
- 329
Arkadaşlar bir aile dostumuza araba bakıyoruz önerileriniz nelerdir?
Citroen ne?
Yani hangi modeli
Km çok fazla ya. Ama sembol de güzel.
Çok araba bilgim yok. Bu markadan haberim vardı söyleyeyim dedim. 2023 clio hoş bence.
O ilanı özellikle atmadım. Modeli belirtmek için.Km çok fazla ya. Ama sembol de güzel.
Clio tam bilgiye sahip değilim. Sordum bilmiyorlar. Fiyatı da yanlış sanırsam. Bu bütçede alınabilecek en iyi araç ne şuanda? Toyota söyledim o fiyatlarda olanlar orta hasarlıdır dedi.Baktığınız Clio hakkında detaylar nelerdir ? Bulunabilirse 1.6CDTİ Opel Astra bakılabilir.
2015-2016-2017 Toyota Corolla yine güzel arabadır.
Yeni ve temiz arabalar almak istiyorsanız Clio , Egea ve Megane tarzı arabalara bakmak lazım. Belki motorları biraz düşük olur ama yeni , temiz araba olurlar.Clio tam bilgiye sahip değilim. Sordum bilmiyorlar. Fiyatı da yanlış sanırsam. Bu bütçede alınabilecek en iyi araç ne şuanda? Toyota söyledim o fiyatlarda olanlar orta hasarlıdır dedi.
Aile dostun evli değilse motor a başlatArkadaşlar bir aile dostumuza araba bakıyoruz önerileriniz nelerdir?
Evli hocam. Hanımıyla beraber kullanacaklar. Onun için genç işi istemedik. Yoksa motor bambaşka birşey ya. Ben kendim hayalini kuruyorum.Aile dostun evli değilse motor a başlat![]()
Motor aşk ya biraz masraflı ama olur öyleEvli hocam. Hanımıyla beraber kullanacaklar. Onun için genç işi istemedik. Yoksa motor bambaşka birşey ya. Ben kendim hayalini kuruyorum.
1.5 1.6 Dizel motor daha güzel olabilirdi bence. Umarım motorun zayıflığını hissetmezler.
Hangi modeli söylediysem beğenmediler. Çok yakmasını da istemiyorlar. Ondan dolayı böyle bir tercihte bulundular. Ama araba temiz güzel. Eğer bu para bana verilseydi kesinlikle bu arabayı almazdım.1.5 1.6 Dizel motor daha güzel olabilirdi bence. Umarım motorun zayıflığını hissetmezler.
Dizel diye belirtmemin sebebi o. Dizel araba yine benzinliye kıyasla daha az yakar. Performansta 0.9 motor kadar da düşük olacağını sanmam.Hangi modeli söylediysem beğenmediler. Çok yakmasını da istemiyorlar. Ondan dolayı böyle bir tercihte bulundular. Ama araba temiz güzel. Eğer bu para bana verilseydi kesinlikle bu arabayı almazdım.
0.9 clio ciddi anlamda yakan bir araba alabiliyor iseniz dizelini alın
asla ama asla opel tavsiye etmeyin ciddi anlamda masraflı araba benzinlileri conta yakıyor haraket yapıp dizelleri zaten fiat motoruBaktığınız Clio hakkında detaylar nelerdir ? Bulunabilirse 1.6CDTİ Opel Astra bakılabilir.
2015-2016-2017 Toyota Corolla yine güzel arabadır.
Ben bu motoru iyi diye biliyordum ama doğru olabilir bir şey diyemem.0.9 clio ciddi anlamda yakan bir araba alabiliyor iseniz dizelini alın
asla ama asla opel tavsiye etmeyin ciddi anlamda masraflı araba benzinlileri conta yakıyor haraket yapıp dizelleri zaten fiat motoru
2. aracım astra j gtc 1.4t hatta şuan satıyorum ilanda arabayı alalı 1 yıl oldu 5.5 ay serviste yatmak zorunda kaldı 60-70k'ya yakın masraf yaptım arabaya tam bir lanet