500w 80+ PSU tavsiyesi

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
700-800 TL bandında en az 500w psu arıyorum önerilerinizi bekliyorum.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Hocam aslında sizde biliyorsunuzdur neredeyse her konuda paylaşılıyor zaten bu fiyata pek seçenek yok.
Evga White W2 500W 80+ - 859TL Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ - 759TL
Peki tüm önerilenler arasından hangisi daha ti olur ve sharkoon modeli iyi midir aklıma o yattı biraz.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Aerocool da bir seri harici iyi olduğunu biliyorum ama hangi seri olduğunu hatırlamıyorum hocam. Fsp, highpower, xpg , silverstone,evga,nzxt markalarınin bütün ürünleri iyi tercih edebilirsiniz
O markalara bakınca da fiyat baya yüksek oluyor hocam her ne kadar onlar kaliteli olsa da "be quiet" markası sizce nasıldır 600w 80+ 800 TL.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
O markalara bakınca da fiyat baya yüksek oluyor hocam her ne kadar onlar kaliteli olsa da "be quiet" markası sizce nasıldır 600w 80+ 800 TL.
Ben iyi diye biliyorum hocam bronze olsa tabi daha iyi ama Fsp falan da gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Teknobiyotik pckolik gibi sitelere de bakın bazen güzel iniyor fiyatlar

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Screenshot_2022-08-13-14-44-42-115_com.android.chrome.jpg

Bunu buldum Taner hoca önermiş bu psuları zamanında atmış ben atılan psular arasında aerocool cylonun 500w, fsp hydro 500w 80+,Cougar, ve evga arasında kaldım.Aerocool 500w modeli 748 TL ve 6 taksit yapılıyor bütçemi baya rahatlatacaktır.Sizce hangisi bu 4 ünden hangisi ? aerocool ve Cougar(900 TL) bende biraz daha önde genel olarak.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ekli dosyayı görüntüle 4414
Bunu buldum Taner hoca önermiş bu psuları zamanında atmış ben atılan psular arasında aerocool cylonun 500w, fsp hydro 500w 80+,Cougar, ve evga arasında kaldım.Aerocool 500w modeli 748 TL ve 6 taksit yapılıyor bütçemi baya rahatlatacaktır.Sizce hangisi bu 4 ünden hangisi ? aerocool ve Cougar(900 TL) bende biraz daha önde genel olarak.
Aynı markalar hocam genel olarak, fsp evga, cougar üzmeyecektir. Aerocool da bir seriyi bilmediğim için gözü kapalı yazmadım çok zorlanıyorsanız en uygun 80 bronze olanı alın geçin sertifikası olsa daha iyi olur tüketim kalite açısından

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Aynı markalar hocam genel olarak, fsp evga, cougar üzmeyecektir. Aerocool da bir seriyi bilmediğim için gözü kapalı yazmadım çok zorlanıyorsanız en uygun 80 bronze olanı alın geçin sertifikası olsa daha iyi olur tüketim kalite açısından
https://www.amazon.com.tr/dp/B08T7NBX1G/ref=cm_sw_r_apan_i_WKRT6XWHTBEGQNV2EKX0?_encoding=UTF8&psc=1 tamam hocam bunu düşünüyorum hocamızda zaten 600w versiyonunu önermiş 500w 600w arasında kalite farkı yoktur zaten eğer bütçede bir değişiklil olursa zaten 600w olduğundan dolayı cougara bakarım şu an linkteki ama yardım için çok teşekkürler araştırmaya devam edicem.:D

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
https://www.amazon.com.tr/dp/B08T7NBX1G/ref=cm_sw_r_apan_i_WKRT6XWHTBEGQNV2EKX0?_encoding=UTF8&psc=1 tamam hocam bunu düşünüyorum hocamızda zaten 600w versiyonunu önermiş 500w 600w arasında kalite farkı yoktur zaten eğer bütçede bir değişiklil olursa zaten 600w olduğundan dolayı cougara bakarım şu an linkteki ama yardım için çok teşekkürler araştırmaya devam edicem.:D
Rica ederim, satıcı teknobiyotik kendi sitesine ve diğer sitelere de göz atmanızı tavsiye ederim. Karşılaştırma sitelerine yansımıyor fiyatlar genelde. Haricinde zaten markalar belli hocam kafanıza yatan (mümkünse sertifikalı) birini alıp geçin

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Rica ederim, satıcı teknobiyotik kendi sitesine ve diğer sitelere de göz atmanızı tavsiye ederim. Karşılaştırma sitelerine yansımıyor fiyatlar genelde. Haricinde zaten markalar belli hocam kafanıza yatan (mümkünse sertifikalı) birini alıp geçin
Kendi sitesinde daha pahalı,garip :D

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Sharkon ve Gigabyte giriş seviyesi ürünleri tercih etme , 2 si de kötünün kötüsü ürünler. Çinli üreticilerden farkı yok , hatta belki Gamepowerin birkaç psu su da daha güvenilir olabilir.
Evga giriş seviyesi ama kötü olmayan bir model , Cylon da fena değildir.
Bütçen zaten çok yok , alman gereken güç kaynağı bu bence ;
Başka öneri istersen ;
https://www.teknobiyotik.com/donani...si-aktif-pfc-rgb-guc-kaynagi-ae-cylnp500.html (fiyat için attım)
bunları da öneririm

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Sharkon ve Gigabyte giriş seviyesi ürünleri tercih etme , 2 si de kötünün kötüsü ürünler. Çinli üreticilerden farkı yok , hatta belki Gamepowerin birkaç psu su da daha güvenilir olabilir.
Evga giriş seviyesi ama kötü olmayan bir model , Cylon da fena değildir.
Bütçen zaten çok yok , alman gereken güç kaynağı bu bence ;
Başka öneri istersen ;
https://www.teknobiyotik.com/donani...si-aktif-pfc-rgb-guc-kaynagi-ae-cylnp500.html (fiyat için attım)
bunları da öneririm
Dün gigabyte önerisini uğur hocamın bir mesajında gördüğüm için önerdim hocam, çok ucuz bir model olmadığı sürece tercih edilebilir diyordu. PSU konusunda kötü mü iş çıkarıyor?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri