- Tepki
- 889
700-800 TL bandında en az 500w psu arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
Shp 650 modeli iyi götürür mü uzun süre ?Hocam aslında sizde biliyorsunuzdur neredeyse her konuda paylaşılıyor zaten bu fiyata pek seçenek yok.
Evga White W2 500W 80+ - 859TL Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ - 759TL
Hocam aslında sizde biliyorsunuzdur neredeyse her konuda paylaşılıyor zaten bu fiyata pek seçenek yok.
Evga White W2 500W 80+ - 859TL Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ - 759TL
Peki tüm önerilenler arasından hangisi daha ti olur ve sharkoon modeli iyi midir aklıma o yattı biraz.https://www.hepsiburada.com/gigabyt...magaza=Tekramarket&url_src=and-product-detail
Alternatif olarak değerlendirilebilir bu ürün de hocam
Evga ve gigabyte iyidir sorun yok ama sharkoon hangi modelleri iyi hatırlamıyorum hocam Uğur hoca birkaçının sesli çalıştığından bahsetmiştiPeki tüm önerilenler arasından hangisi daha ti olur ve sharkoon modeli iyi midir aklıma o yattı biraz.
Evga ve gigabyte iyidir sorun yok ama sharkoon hangi modelleri iyi hatırlamıyorum hocam Uğur hoca birkaçının sesli çalıştığından bahsetmişti
Aerocool da bir seri harici iyi olduğunu biliyorum ama hangi seri olduğunu hatırlamıyorum hocam. Fsp, highpower, xpg , silverstone,evga,nzxt markalarınin bütün ürünleri iyi tercih edebilirsiniz
O markalara bakınca da fiyat baya yüksek oluyor hocam her ne kadar onlar kaliteli olsa da "be quiet" markası sizce nasıldır 600w 80+ 800 TL.Aerocool da bir seri harici iyi olduğunu biliyorum ama hangi seri olduğunu hatırlamıyorum hocam. Fsp, highpower, xpg , silverstone,evga,nzxt markalarınin bütün ürünleri iyi tercih edebilirsiniz
Ben iyi diye biliyorum hocam bronze olsa tabi daha iyi ama Fsp falan da gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Teknobiyotik pckolik gibi sitelere de bakın bazen güzel iniyor fiyatlarO markalara bakınca da fiyat baya yüksek oluyor hocam her ne kadar onlar kaliteli olsa da "be quiet" markası sizce nasıldır 600w 80+ 800 TL.
Zaten 80+ bronze yazmayı unutmuşum işte linki https://www.amazon.com.tr/quiet-Sys...ocphy=9056832&hvtargid=pla-566009255998&psc=1 ve aerecoolun kötü dediğiniz serisi sanırım VX serisi.Ben iyi diye biliyorum hocam bronze olsa tabi daha iyi ama Fsp falan da gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Teknobiyotik pckolik gibi sitelere de bakın bazen güzel iniyor fiyatlar
Zaten 80+ bronze yazmayı unutmuşum işte linki https://www.amazon.com.tr/quiet-Sys...ocphy=9056832&hvtargid=pla-566009255998&psc=1 ve aerecoolun kötü dediğiniz serisi sanırım VX serisi.
Aynı markalar hocam genel olarak, fsp evga, cougar üzmeyecektir. Aerocool da bir seriyi bilmediğim için gözü kapalı yazmadım çok zorlanıyorsanız en uygun 80 bronze olanı alın geçin sertifikası olsa daha iyi olur tüketim kalite açısındanEkli dosyayı görüntüle 4414
Bunu buldum Taner hoca önermiş bu psuları zamanında atmış ben atılan psular arasında aerocool cylonun 500w, fsp hydro 500w 80+,Cougar, ve evga arasında kaldım.Aerocool 500w modeli 748 TL ve 6 taksit yapılıyor bütçemi baya rahatlatacaktır.Sizce hangisi bu 4 ünden hangisi ? aerocool ve Cougar(900 TL) bende biraz daha önde genel olarak.
https://www.amazon.com.tr/dp/B08T7NBX1G/ref=cm_sw_r_apan_i_WKRT6XWHTBEGQNV2EKX0?_encoding=UTF8&psc=1 tamam hocam bunu düşünüyorum hocamızda zaten 600w versiyonunu önermiş 500w 600w arasında kalite farkı yoktur zaten eğer bütçede bir değişiklil olursa zaten 600w olduğundan dolayı cougara bakarım şu an linkteki ama yardım için çok teşekkürler araştırmaya devam edicem.Aynı markalar hocam genel olarak, fsp evga, cougar üzmeyecektir. Aerocool da bir seriyi bilmediğim için gözü kapalı yazmadım çok zorlanıyorsanız en uygun 80 bronze olanı alın geçin sertifikası olsa daha iyi olur tüketim kalite açısından
Rica ederim, satıcı teknobiyotik kendi sitesine ve diğer sitelere de göz atmanızı tavsiye ederim. Karşılaştırma sitelerine yansımıyor fiyatlar genelde. Haricinde zaten markalar belli hocam kafanıza yatan (mümkünse sertifikalı) birini alıp geçinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08T7NBX1G/ref=cm_sw_r_apan_i_WKRT6XWHTBEGQNV2EKX0?_encoding=UTF8&psc=1 tamam hocam bunu düşünüyorum hocamızda zaten 600w versiyonunu önermiş 500w 600w arasında kalite farkı yoktur zaten eğer bütçede bir değişiklil olursa zaten 600w olduğundan dolayı cougara bakarım şu an linkteki ama yardım için çok teşekkürler araştırmaya devam edicem.![]()
Kendi sitesinde daha pahalı,garipRica ederim, satıcı teknobiyotik kendi sitesine ve diğer sitelere de göz atmanızı tavsiye ederim. Karşılaştırma sitelerine yansımıyor fiyatlar genelde. Haricinde zaten markalar belli hocam kafanıza yatan (mümkünse sertifikalı) birini alıp geçin
O da enteresanmışKendi sitesinde daha pahalı,garip![]()
Dün gigabyte önerisini uğur hocamın bir mesajında gördüğüm için önerdim hocam, çok ucuz bir model olmadığı sürece tercih edilebilir diyordu. PSU konusunda kötü mü iş çıkarıyor?Sharkon ve Gigabyte giriş seviyesi ürünleri tercih etme , 2 si de kötünün kötüsü ürünler. Çinli üreticilerden farkı yok , hatta belki Gamepowerin birkaç psu su da daha güvenilir olabilir.
Evga giriş seviyesi ama kötü olmayan bir model , Cylon da fena değildir.
Bütçen zaten çok yok , alman gereken güç kaynağı bu bence ;
Başka öneri istersen ;![]()
High Power 500W 80+ 37,5A@12V Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı (HPQ-500ST-H12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power 500W 80+ Standard 37.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı PC Sisteminizin İhtiyaçlarına fazlasıyla cevap veren High Power 500W 80+ Std. Karşınızda... 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Yeni nesil giriş/orta seviye ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com
https://www.teknobiyotik.com/donani...si-aktif-pfc-rgb-guc-kaynagi-ae-cylnp500.html (fiyat için attım)![]()
SilverStone Strider Essential 500W 80+ Aktif PFC Sessiz Güç Kaynağı (SST-ST50F-ES230) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AE-KCAS1000M SilverStone Strider ST50F-ES 230 500W 80 Plus Aktif PFC Güç Kaynağı Sadece Sistemini Değil, Cüzdanını da Düşünenlerin Tercihi! Bileşenleriniz için Ekonomik 80+ ve Aktif PFC Tasarımı SilverStone; en yeni nesil ekran kartlarını ve işlemcileri rahatlıkla kullanabileceğiniz...www.teknobiyotik.com
bunları da öneririm