- Tepki
- 0
Arkadaşlar merhaba, aslında laptop almak istiyordum fakat son dönemde masaüstü almaya karar verdim. Öncelikle bütçem 6000-7000 tl arası. Donanım bilgim malesef ki çok yok fakat pc yi yazılım geliştirme, oyun geliştirme ve oyun oynamak [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif](1080p[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif])[/font] amaçlı kullanıcam. Öneri yapacak arkadaşlar moitörlü ve monitörsüz olarak öneri yaparlarsa ve verilen önerilerin neyi hedeflediğ(Misal ekran kartından kıstım, işlemciye yükledim bunun üstü ekran kartı gereksiz 1080p için gibi) yazarlarsa sevinirim. Ek olarak bir sorum daha atıyorum 7000 tl lik bir sistem kara cuma veya 11.11 de ne kadar indirime girer, almak için bu günleri mi beklemeliyim veya o tarihlerde bu fiyat aralığı için güzel sistemler yayınlar mı firmalar yoksa hep önce bindirim sonra indirim mi yapıyor firmalar? indirim oranlarını bilen arkadaşlarım fiyatı şimdi yüksek olsa da o tarihlerde bütçe aralığıma düşeceğine inandığı sistemler de yazabilirler. Şimdiden herkese çok teşekkürler.