700 TL En Iyi Gaming Mouse (Mart 2023)

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
bütçeyi 1000-1100e çıkarırsak yine bahsettiğin iyi özelliklerde farklı seçeneklerimiz olur mu
Yani pek bir şey değişmez o fiyatada endgame xm1r var veya razer mouseler

Kendiminde kullandığım mouse. Güzel mousedir ama pahalı daha 1 ay önce 650 tlye aldım ara sıra geri düşüyor acele değilse her gün bakıp 650ye düşünce alınabilir

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
aerox 5. 400ıps 40g . diğer mouse kadar hayatımda çirkin mouse görmedim
Hocam yapmayın ya, stok skatez ve stok kablo olarak gerçekten çok iyiler. Tabi arkadaşın el yapısı felanda önemli ama. Swarcow kanalı var baya iyi mouse konusunda oradan araştırabilirsiniz.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Hocam yapmayın ya, stok skatez ve stok kablo olarak gerçekten çok iyiler. Tabi arkadaşın el yapısı felanda önemli ama. Swarcow kanalı var baya iyi mouse konusunda oradan araştırabilirsiniz.
haklı olabilirsin ama dünyanın en iğrenc mouse :) skatez konusunda aerox serisi de baya iyi. satıcısı bu kadar övmez valla. bundan önce sanki oyun oynamıyordu bu mouse alınca vurmaya başlayacak falan :)

secim arkadaşa kalmış zaten de o kadar iyi mouse yapıyorsun nasıl olurda estetik olarak bu kadar kötü mouse yaparsın anlamış değilim.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
haklı olabilirsin ama dünyanın en iğrenc mouse :) skatez konusunda aerox serisi de baya iyi. satıcısı bu kadar övmez valla. bundan önce sanki oyun oynamıyordu bu mouse alınca vurmaya başlayacak falan :)
Hocam ben iyisini alması için uğraşıyorum. Kendi el yapısı tutuş şeklide önemli. Ben övmüyorum sayısal verilere ve kullanıcı deneyimlerine göre konuşuyorum. Razer viper 8khz bakabilir

secim arkadaşa kalmış zaten de o kadar iyi mouse yapıyorsun nasıl olurda estetik olarak bu kadar kötü mouse yaparsın anlamış değilim.
Hocam şekil konusu ise kişiden kişiye göre değişir, bende pek sevemiyorum ergonomik yapıda mouseleri ama bu iyi olduğunu değiştirmez.

Önerilerim
Wireless Olucaksa
Logitech g305
Razer … x hyperspeed serisi

Kablolu
Razer Viper 8khz
Hyperx Haste(650 tlye düşmesi beklenmeli)
Pulsar xlite
Endgame xm1r
Steelseries prime(kullanan pek yok kullanıcı yorumları araştırılabilir)

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
1k beğenirse Razer viper 8khz cok net alınır ama beğenmezse de göze hoş gelsin anlamında başka mouseta alınabilir. burda kimse esporcu değil değil çünkü hocam. mesela ben ekipmanları dizerken göze çok hoş görünüyor diye dizdim oyunlarda vs de bütün isteklerimi karşılıyor. aralarıdna ki özellik farkını inkar eden yok tabiki de

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
1k beğenirse Razer viper 8khz cok net alınır ama beğenmezse de göze hoş gelsin anlamında başka mouseta alınabilir. burda kimse esporcu değil değil çünkü hocam. mesela ben ekipmanları dizerken göze çok hoş görünüyor diye dizdim oyunlarda vs de bütün isteklerimi karşılıyor. aralarıdna ki özellik farkını inkar eden yok tabiki de
Görüntü olayı kişiden kişiye değişir. Sensör olarak çok fark olmasada açık ara iyi bir sensör varken kötüsüde alınmaz ama 40g ile 50g farkedilmez. Skatezlerin ptfe ve kablonunda paracord yapıda olmasına dikkat edilmeli(paracord kabloya her marka farklı bi isim veriyor hyperxde hyperflexdi) Ek olarak forumlarda yapılan incelemeler ve youtubeden sponsorlukla yapılmamış incelemeler izlenmeli iyi kötü yanları araştırılmalı

KuralTanımaz99

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar 700 TLye en iyi mouseyi arıyorum herkes farklı bi mouse söyledi bende kararsız kaldım.

G300S bozuldu :(

eğer çok dehşet bi mouse ise 1000 tl çıkarım ama bi mousea o kadar para vermek istemem.

Kablosuz alsam sizce gecikme oluyor mu
Kanka logiteg modellere bak bence guzeller

FlexR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
hocam logitech bi daha kullanmayı düşünmüyorum beleş bile verseler.

Bütün mouseleri çift tıklama sorunu oluyor bozuluyor

şuan favorim bu ama daha mantıklı bi seçenek var mı bilmiyorum
Herşeyi ile gayet güzel bir mousetur, üzmez. Kasası çok sağlamdır, delikli olmasının nedeni 49gr'a düşürebilmek için.

Bir de bazı arkadaşlar burada Pulsar ve Endgame'e laf etmiş. Bu firmalar sadece mouse işiyle uğraşıp uygun eller için en mükemmel mouseu tasarlıyorlar. Razer, Asus gibi mouselar sadece markaya bağlı, Marka sevdalıları için uygun olan mouselar. G502, Aerox 5 ve üstü, Razer'ın Essential, Viper Ultimate vb mouseları gerçekten sorunlu veya kötü mouselar. Elinize almadan AA bu çirkinmiş gibi lakaplar garip, sonuçta internetten gördüğün sadece düz bakıştan ibaret, elleriniz için yaratılmış bu mouseları böyle kaçırabilirsiniz.

Steelseries'in skatezleri ve kabloları iyi değildir, tabi diğer mouselara kıyasla.

Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Herşeyi ile gayet güzel bir mousetur, üzmez. Kasası çok sağlamdır, delikli olmasının nedeni 49gr'a düşürebilmek için.

Bir de bazı arkadaşlar burada Pulsar ve Endgame'e laf etmiş. Bu firmalar sadece mouse işiyle uğraşıp uygun eller için en mükemmel mouseu tasarlıyorlar. Razer, Asus gibi mouselar sadece markaya bağlı, Marka sevdalıları için uygun olan mouselar. G502, Aerox 5 ve üstü, Razer'ın Essential, Viper Ultimate vb mouseları gerçekten sorunlu veya kötü mouselar. Elinize almadan AA bu çirkinmiş gibi lakaplar garip, sonuçta internetten gördüğün sadece düz bakıştan ibaret, elleriniz için yaratılmış bu mouseları böyle kaçırabilirsiniz.

Steelseries'in skatezleri ve kabloları iyi değildir, tabi diğer mouselara kıyasla.
En haklı yorum

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler vakit olmadığından muhabbete katılamamıştım :D

Yukardaki linkteki mouse beğendim şekil olarak falanda ancak dediğim gibi kablosuz tarafında hiç beğendiğim model yok 1100tlye kadar çıkardım bütçeyi keşke kablosuz iyi bi şey olsaydı. Eğer kabloluyla arasında gecikme farkı hissedilmiyosa

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892

bu ikisine bi bak hocam

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357

bu ikisine bi bak hocam
Bakmıştım hocam razeri beğendim hatta alacaktım ama aklımda 2 soru oluştu.

1) Çok mu büyük mouse. (Kendi elimde büyük kurtarır mı bilmiyorum.)
2) RGB yok :D hatta yeşil ışık olsa logoda o bile yeterliydi

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Bakmıştım hocam razeri beğendim hatta alacaktım ama aklımda 2 soru oluştu.

1) Çok mu büyük mouse. (Kendi elimde büyük kurtarır mı bilmiyorum.)
2) RGB yok :D hatta yeşil ışık olsa logoda o bile yeterliydi
G300s kullandıysan basilisk ve Deahtadder v2 büyük gelir.

Nays ile bunlar olur. 700 TL yi aşmıyorum. Aşarsan direk Endgame al.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Arkadaşlar 700 TLye en iyi mouseyi arıyorum herkes farklı bi mouse söyledi bende kararsız kaldım.

G300S bozuldu :(

eğer çok dehşet bi mouse ise 1000 tl çıkarım ama bi mousea o kadar para vermek istemem.

Kablosuz alsam sizce gecikme oluyor mu
G300S alabilirsiniz tekrardan

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
G300S alabilirsiniz tekrardan
Yok hocam teknoloji olarak eskimedi mi?

Yada direk viper mini falan alabilirsin.
Hocam Glorious Model O yu çok beğendim şuan favorim o indirim var sanırım.

Ayrıca Viper miniyide beğendim hangisini tercih etmeliyim?

Bu modellerin kablosuzu var mı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri