700 TL En Iyi Gaming Mouse (Mart 2023)

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Yok hocam teknoloji olarak eskimedi mi?

Hocam Glorious Model O yu çok beğendim şuan favorim o indirim var sanırım.

Ayrıca Viper miniyide beğendim hangisini tercih etmeliyim?

Bu modellerin kablosuzu var mı
viper mini kullanıyorum elin kücükse alabilirsin

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Glorious Model serisini beğendim ancak model O model D falan var hangisini almalıyım :D

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Model O ve D önermiyorum, sensör ve switch açısından yetersizler, Viper mini ise çok giriş seviyesi bir mouse bu fiyata yakışmaz.

Bu fiyata en iyi Haste olur seçecekseniz.
Hocam arkadaşlar sensöre bakmıyor görünüşe bakıyor…

FlexR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Hocam arkadaşlar sensöre bakmıyor görünüşe bakıyor…
🤠

Arkadaşların gösterdiği tüm mouseları kullandım, hepsi güzel mouselar idi lakin bu fiyata çıkılmışsa biz hakkını vereni gösteriyoruz. Görünüş için Rampage bile yeterli olur zaten. Ben her tavsiyem de özellikleri hakkında bilgi veriyorum ki mouse şekli dışında tonlarca şey var. Model O 3360 sensör ve Omron 20M switchler kullanıyor. Omronların çift tıklama kronik sorunu var ve bu fiyata 3360 pekte iyi değil. Xm1 şekli ile bana en güzel gelen mouse idi, kullandığım aralar ele oturuşu inanılmazdı, şimdi Xm1R modelini alacağım. En iyisi yakın zamanda ben de bir rehber hazırlamak istiyorum. Böylece insanlar direkt ne alması gerektiğini anlasınlar.

Son düzenleme:

FlexR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Bunu değerlendirebilirsiniz:

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357

Hocam ozaman toparlayacak olursak.​

1) Logitech G305 (Kablosuz olması büyük avantaj)​

2) Endgame Gear XM1

3) Endgame Gear XM1R ( BUNDA NEDEN R YAZIYO BİLMİYOM RGB YOK BİDE SANIRIM)​

4) XTRFY M42 Rgb

Ben son olarak bu 4 modeli beğendim bütçem hepsine yetiyor sizce bu listeden hangisini almalıyım?
Yada 1. 2. 3. diye yazabilir misiniz diğer konuyu okuyan kişiler içinde faydası olur.

Pek mousedan anlamadığım için bu kadar kararsız kalmıştım kusura bakmayın ama bu 4 modelden en iyisi hangisiyse alacağım çünkü bunları beğendim.

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Arkadaşlar 700 TLye en iyi mouseyi arıyorum herkes farklı bi mouse söyledi bende kararsız kaldım.

G300S bozuldu :(

eğer çok dehşet bi mouse ise 1000 tl çıkarım ama bi mousea o kadar para vermek istemem.

Kablosuz alsam sizce gecikme oluyor mu
G402 veya blody a60

FlexR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24

Hocam ozaman toparlayacak olursak.​

1) Logitech G305 (Kablosuz olması büyük avantaj)​

2) Endgame Gear XM1​

3) Endgame Gear XM1R ( BUNDA NEDEN R YAZIYO BİLMİYOM RGB YOK BİDE SANIRIM)​

4) XTRFY M42 Rgb​

Ben son olarak bu 4 modeli beğendim bütçem hepsine yetiyor sizce bu listeden hangisini almalıyım?

Yada 1. 2. 3. diye yazabilir misiniz diğer konuyu okuyan kişiler içinde faydası olur.

Pek mousedan anlamadığım için bu kadar kararsız kalmıştım kusura bakmayın ama bu 4 modelden en iyisi hangisiyse alacağım çünkü bunları beğendim.
Xm1 artık yok, Xm1R yenilenmiş hali, G305 diğerlerine nazaran özellik anlamında baya geri de, önerim Haste, Xm1R veya M42. Karar sizin.

G402 veya blody a60
🤨

Hiç sıkıntı değil, biz bu yüzden buradayız.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Xm1 artık yok, Xm1R yenilenmiş hali, G305 diğerlerine nazaran özellik anlamında baya geri de, önerim Haste, Xm1R veya M42. Karar sizin.

🤨

Hiç sıkıntı değil, biz bu yüzden buradayız.
Xm1 buldum bazı yerlerde hocam.

Haste modelini niyeyse beğenmedim bi şey itiyo beni.

4 model arasında karar vermeye çalışacağım hangisi iyiyse artık uzman birini bekliyorum :D

FlexR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Xm1 buldum bazı yerlerde hocam.

Haste modelini niyeyse beğenmedim bi şey itiyo beni.

4 model arasında karar vermeye çalışacağım hangisi iyiyse artık uzman birini bekliyorum :D
Xm1 almayın, özellikleri eskidi artık. Zaten burada size gerekli bilgiyi veriyoruz. Xm1R'ı sevdiyseniz. Kuşkusuz alabilirsiniz.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357

1) Logitech G305​

2) Endgame Gear XM1​

3) Endgame Gear XM1R​

4) XTRFY M42 Rgb​

Hocam bide bu modellerde akakçeden baktımda bütün siteleri göstermiyor indirime girmiş bildiğiniz site var mı linkiyle beraber.

Xm1 almayın, özellikleri eskidi artık. Zaten burada size gerekli bilgiyi veriyoruz. Xm1R'ı sevdiyseniz. Kuşkusuz alabilirsiniz.
Xm1R ve M42 arasındayım hocam hangisi daha iyidir sizce?

g305 özellik anlamında dediğiniz için onu eledim sayılır

FlexR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24

1) Logitech G305​

2) Endgame Gear XM1​

3) Endgame Gear XM1R​

4) XTRFY M42 Rgb​

Hocam bide bu modellerde akakçeden baktımda bütün siteleri göstermiyor indirime girmiş bildiğiniz site var mı linkiyle beraber.

Xm1R ve M42 arasındayım hocam hangisi daha iyidir sizce?

g305 özellik anlamında dediğiniz için onu eledim sayılır
Xm1R:
3370 Sensör
Kailh GM 8.0 Switchler
Daha iyi kablo ve skatez
70 Gr

M42
3389 Sensör (Daha kötü)
Omron switchler
Gayet iyi kablo ve skatez
RGB ve 60Gr

Xm1R daha iyi kısaca, arada belli farklı özellikler var.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Xm1R:
3370 Sensör
Kailh GM 8.0 Switchler
Daha iyi kablo ve skatez
70 Gr

M42
3389 Sensör (Daha kötü)
Omron switchler
Gayet iyi kablo ve skatez
RGB ve 60Gr

Xm1R daha iyi kısaca, arada belli farklı özellikler var.
Teşekkür ederim bu kadar detaylı bilgi için.

Xm1R Sanırım şekil olarak çok beğenmesemde özellik bakımından en iyisiyse alacağım sabah :D

Fiyat olarak itopya gibi sitelerde daha mı ucuz acaba bu mouse biri link atmıştı kaybettim.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
🤠

Arkadaşların gösterdiği tüm mouseları kullandım, hepsi güzel mouselar idi lakin bu fiyata çıkılmışsa biz hakkını vereni gösteriyoruz. Görünüş için Rampage bile yeterli olur zaten. Ben her tavsiyem de özellikleri hakkında bilgi veriyorum ki mouse şekli dışında tonlarca şey var. Model O 3360 sensör ve Omron 20M switchler kullanıyor. Omronların çift tıklama kronik sorunu var ve bu fiyata 3360 pekte iyi değil. Xm1 şekli ile bana en güzel gelen mouse idi, kullandığım aralar ele oturuşu inanılmazdı, şimdi Xm1R modelini alacağım. En iyisi yakın zamanda ben de bir rehber hazırlamak istiyorum. Böylece insanlar direkt ne alması gerektiğini anlasınlar.
Hocam forumlarda ekipman hakkında yanlış bilinen çok şey var o yüzden bende liste hazırlıyorum yakında rehber yapmayı düşnüyordum mouse konusunda sizde yaparsanız yardımcı olur yanlışları düzeltiriz. Türkiyede bu sektör gelişmediği ve sadece ekipman üzerine kanallar olmadığı için çoğu kişi yanlış biliyor. Genelde sponsorlu incelemelere bakıp alıyolar özellikleri bilmeden ama yurtdışındaki gibi sadece klavye veya sadece mouse için kanallar olsa belki biraz önüne geçilir

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
qweqwewqe.PNG

XM1R hakkında yorumlar :(

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri