700 TL En Iyi Gaming Mouse (Mart 2023)

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Amazon satıcısı ile TR satıcısı aynı değil. Büyük ihtimalle problemli sürüm satıyorlardır.
Keşke bi logoya led falan koysalardı :(

Aynı kalitede özellikte başka seçenek var mı hocam kafa kafaya denk gelen

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Keşke bi logoya led falan koysalardı :(

Aynı kalitede özellikte başka seçenek var mı hocam kafa kafaya denk gelen
Hocam siz mouseyi ne için istiyosunuz? İyi bir oyun kalitesi için mi görüntü için mi? Biz size en iyi özellikte önerirken siz görüntüsü iyi olsun diyosunuz. Bari hyperx haste felan alın

FlexR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Hocam siz mouseyi ne için istiyosunuz? İyi bir oyun kalitesi için mi görüntü için mi? Biz size en iyi özellikte önerirken siz görüntüsü iyi olsun diyosunuz. Bari hyperx haste felan alın
Hocam zaten XM1Rde karar kıldım yani onu alacağım.

Ancak diğer seçeneklerede bakıyorum ayrıca bi dahaki mouse alma deneyimim için bi şeyler öğreniyorum şuan.

Sensördür switchtir falan.

elymuinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
trust 22089 gxt 138 almayı düşünüyorum ben de g300s ten sonra

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Hocam zaten XM1Rde karar kıldım yani onu alacağım.

Ancak diğer seçeneklerede bakıyorum ayrıca bi dahaki mouse alma deneyimim için bi şeyler öğreniyorum şuan.

Sensördür switchtir falan.
Akşam rehber hazırlamaya çalışacağım belki yardımcı olur.
Kısaca dikkat etmeniz gerekenler
Ptfe Skatez mi düz Skatez mi(Ptfe Daha iyi)
Sensörü ne?
Kablosu paracord yapıda mı
Ağırlı
Ele uygunluğu
Switchleri

1k dan üstü olmadığı sürece sorun yok fakat çok oyun oynayan biri değilim sizin önerebileceğiniz mouseler nelerdir. şu sıralar max sea of thieves oynuyorum o da 2 saat falan
Diğer arkadaşa önerdik, Endgame xm1r

elymuinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Akşam rehber hazırlamaya çalışacağım belki yardımcı olur.
Kısaca dikkat etmeniz gerekenler
Ptfe Skatez mi düz Skatez mi(Ptfe Daha iyi)
Sensörü ne?
Kablosu paracord yapıda mı
Ağırlı
Ele uygunluğu
Switchleri

Diğer arkadaşa önerdik, Endgame xm1r

güzel gözüküyor fakat makro tuş sayısı benim için çok önemli bu mousede 2 tane var. 4 tane olsa daha iyi olur

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
🤠

Arkadaşların gösterdiği tüm mouseları kullandım, hepsi güzel mouselar idi lakin bu fiyata çıkılmışsa biz hakkını vereni gösteriyoruz. Görünüş için Rampage bile yeterli olur zaten. Ben her tavsiyem de özellikleri hakkında bilgi veriyorum ki mouse şekli dışında tonlarca şey var. Model O 3360 sensör ve Omron 20M switchler kullanıyor. Omronların çift tıklama kronik sorunu var ve bu fiyata 3360 pekte iyi değil. Xm1 şekli ile bana en güzel gelen mouse idi, kullandığım aralar ele oturuşu inanılmazdı, şimdi Xm1R modelini alacağım. En iyisi yakın zamanda ben de bir rehber hazırlamak istiyorum. Böylece insanlar direkt ne alması gerektiğini anlasınlar.
İyi güzel söylüyorsun da mouse ele oturmadığı zaman ne sensör kalıyor ne kablo. Da v2 var tutuşuma uymuyor. Model I var tutuşuma uymuyor. Viper mini kullanıyorum. Bloody w 60 pro var. Yine viper mini kullanıyorum. Tamam sensör önemli kablo önemli skatez önemli. Ama aldığım mouselar öylece duruyor. Viper mini ye skatez ve grip tape aldım devam ediyorum.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
İyi güzel söylüyorsun da mouse ele oturmadığı zaman ne sensör kalıyor ne kablo. Da v2 var tutuşuma uymuyor. Model I var tutuşuma uymuyor. Viper mini kullanıyorum. Bloody w 60 pro var. Yine viper mini kullanıyorum. Tamam sensör önemli kablo önemli skatez önemli. Ama aldığım mouselar öylece duruyor. Viper mini ye skatez ve grip tape aldım devam ediyorum.
Hocam bende böyle düşünüyorum ele oturmama konusunda kararsız kaldım xm1r modeli biraz garip eski a4 tech mouseler gibi :D

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Hocam bende böyle düşünüyorum ele oturmama konusunda kararsız kaldım xm1r modeli biraz garip eski a4 tech mouseler gibi :D
Mouse boyutlarını karşılaştıran bir site vardı. İsmini hatırlamadım şuan. Kullandığın modeli referans gösterip beğendiğin modeller ile arasındaki boyut farkına bakabiliyorsun. O siteyi bul. G300s ile beğendiğin modelleri karşılaştır. En güzel öyle olur. 2 model arasında kalırsan o zaman sensör skatez gibi teknik özelliklere bakarız.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Mouse boyutlarını karşılaştıran bir site vardı. İsmini hatırlamadım şuan. Kullandığın modeli referans gösterip beğendiğin modeller ile arasındaki boyut farkına bakabiliyorsun. O siteyi bul. G300s ile beğendiğin modelleri karşılaştır. En güzel öyle olur. 2 model arasında kalırsan o zaman sensör skatez gibi teknik özelliklere bakarız.
Biliyorum o siteyi hocam her mouseyi karşılaştırıyo hatta 3 hak veriyo sonra para istiyo :D

Ben genelde bi şeyi bi kere alırım sorun yaşamak istemem.

Çok kararsız kaldığım model oldu ancak anladığım kadarıyla xm1R gibi modelde tasarımdan dolayı rahat edemeyeceğim.

M42yi beğendim onun el kavrama tasarımına uygun elim daha doğrusu çok logitech kullandım kıvrımlı mouse istiyo elim.

m42ninde sensör mü switch mi bi şeyi kötüymüş

Keşke 1200 tl fiyat bandında kablosuz tepkime vs gibi hızları iyi bi mouse olsa.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Biliyorum o siteyi hocam her mouseyi karşılaştırıyo hatta 3 hak veriyo sonra para istiyo :D

Ben genelde bi şeyi bi kere alırım sorun yaşamak istemem.

Çok kararsız kaldığım model oldu ancak anladığım kadarıyla xm1R gibi modelde tasarımdan dolayı rahat edemeyeceğim.

M42yi beğendim onun el kavrama tasarımına uygun elim daha doğrusu çok logitech kullandım kıvrımlı mouse istiyo elim.

m42ninde sensör mü switch mi bi şeyi kötüymüş

Keşke 1200 tl fiyat bandında kablosuz tepkime vs gibi hızları iyi bi mouse olsa.
Tutuş şekli önemli. Ben claw ile finger arası tutuyorum ne tam claw nede tam finger. Viper mini iyi geldi alıştım. Şuan ki fiyatını haketmiyor gerçekten ama gidip skatez aldım kullanmaya devam ediyorum işte. Bir sürü mouse var ama alışmış kudurmuştan beterdir derler. Outlet falan denk geliyor bazen onlara da bakabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri