- Tepki
- 2,985
Yani daha önce sorun yaşayan görmemiştim
Yani daha önce sorun yaşayan görmemiştim
Amazon satıcısı ile TR satıcısı aynı değil. Büyük ihtimalle problemli sürüm satıyorlardır.
Keşke bi logoya led falan koysalardıAmazon satıcısı ile TR satıcısı aynı değil. Büyük ihtimalle problemli sürüm satıyorlardır.
Hocam siz mouseyi ne için istiyosunuz? İyi bir oyun kalitesi için mi görüntü için mi? Biz size en iyi özellikte önerirken siz görüntüsü iyi olsun diyosunuz. Bari hyperx haste felan alınKeşke bi logoya led falan koysalardı
Aynı kalitede özellikte başka seçenek var mı hocam kafa kafaya denk gelen
Çok denk değiller ama Razer var.Keşke bi logoya led falan koysalardı
Aynı kalitede özellikte başka seçenek var mı hocam kafa kafaya denk gelen
Hocam zaten XM1Rde karar kıldım yani onu alacağım.Hocam siz mouseyi ne için istiyosunuz? İyi bir oyun kalitesi için mi görüntü için mi? Biz size en iyi özellikte önerirken siz görüntüsü iyi olsun diyosunuz. Bari hyperx haste felan alın
Trust almayın. Bütçe nedir?trust 22089 gxt 138 almayı düşünüyorum ben de g300s ten sonra
Marka pek güvenli gelmeditrust 22089 gxt 138 almayı düşünüyorum ben de g300s ten sonra
1k dan üstü olmadığı sürece sorun yok fakat çok oyun oynayan biri değilim sizin önerebileceğiniz mouseler nelerdir. şu sıralar max sea of thieves oynuyorum o da 2 saat falanTrust almayın. Bütçe nedir?
Akşam rehber hazırlamaya çalışacağım belki yardımcı olur.Hocam zaten XM1Rde karar kıldım yani onu alacağım.
Ancak diğer seçeneklerede bakıyorum ayrıca bi dahaki mouse alma deneyimim için bi şeyler öğreniyorum şuan.
Sensördür switchtir falan.
Diğer arkadaşa önerdik, Endgame xm1r1k dan üstü olmadığı sürece sorun yok fakat çok oyun oynayan biri değilim sizin önerebileceğiniz mouseler nelerdir. şu sıralar max sea of thieves oynuyorum o da 2 saat falan
valla 1,2 ürününü 2,3 senedir kullanıyorum o yüzden tercih etmeyi düşündüm amaMarka pek güvenli gelmedi![]()
Bence farklı markalara yönelmenizin zararı olmaz.valla 1,2 ürününü 2,3 senedir kullanıyorum o yüzden tercih etmeyi düşündüm ama
Akşam rehber hazırlamaya çalışacağım belki yardımcı olur.
Kısaca dikkat etmeniz gerekenler
Ptfe Skatez mi düz Skatez mi(Ptfe Daha iyi)
Sensörü ne?
Kablosu paracord yapıda mı
Ağırlı
Ele uygunluğu
Switchleri
Diğer arkadaşa önerdik, Endgame xm1r
Glorious model igüzel gözüküyor fakat makro tuş sayısı benim için çok önemli bu mousede 2 tane var. 4 tane olsa daha iyi olur
İyi güzel söylüyorsun da mouse ele oturmadığı zaman ne sensör kalıyor ne kablo. Da v2 var tutuşuma uymuyor. Model I var tutuşuma uymuyor. Viper mini kullanıyorum. Bloody w 60 pro var. Yine viper mini kullanıyorum. Tamam sensör önemli kablo önemli skatez önemli. Ama aldığım mouselar öylece duruyor. Viper mini ye skatez ve grip tape aldım devam ediyorum.
Arkadaşların gösterdiği tüm mouseları kullandım, hepsi güzel mouselar idi lakin bu fiyata çıkılmışsa biz hakkını vereni gösteriyoruz. Görünüş için Rampage bile yeterli olur zaten. Ben her tavsiyem de özellikleri hakkında bilgi veriyorum ki mouse şekli dışında tonlarca şey var. Model O 3360 sensör ve Omron 20M switchler kullanıyor. Omronların çift tıklama kronik sorunu var ve bu fiyata 3360 pekte iyi değil. Xm1 şekli ile bana en güzel gelen mouse idi, kullandığım aralar ele oturuşu inanılmazdı, şimdi Xm1R modelini alacağım. En iyisi yakın zamanda ben de bir rehber hazırlamak istiyorum. Böylece insanlar direkt ne alması gerektiğini anlasınlar.
Hocam bende böyle düşünüyorum ele oturmama konusunda kararsız kaldım xm1r modeli biraz garip eski a4 tech mouseler gibiİyi güzel söylüyorsun da mouse ele oturmadığı zaman ne sensör kalıyor ne kablo. Da v2 var tutuşuma uymuyor. Model I var tutuşuma uymuyor. Viper mini kullanıyorum. Bloody w 60 pro var. Yine viper mini kullanıyorum. Tamam sensör önemli kablo önemli skatez önemli. Ama aldığım mouselar öylece duruyor. Viper mini ye skatez ve grip tape aldım devam ediyorum.
Mouse boyutlarını karşılaştıran bir site vardı. İsmini hatırlamadım şuan. Kullandığın modeli referans gösterip beğendiğin modeller ile arasındaki boyut farkına bakabiliyorsun. O siteyi bul. G300s ile beğendiğin modelleri karşılaştır. En güzel öyle olur. 2 model arasında kalırsan o zaman sensör skatez gibi teknik özelliklere bakarız.Hocam bende böyle düşünüyorum ele oturmama konusunda kararsız kaldım xm1r modeli biraz garip eski a4 tech mouseler gibi![]()
Biliyorum o siteyi hocam her mouseyi karşılaştırıyo hatta 3 hak veriyo sonra para istiyoMouse boyutlarını karşılaştıran bir site vardı. İsmini hatırlamadım şuan. Kullandığın modeli referans gösterip beğendiğin modeller ile arasındaki boyut farkına bakabiliyorsun. O siteyi bul. G300s ile beğendiğin modelleri karşılaştır. En güzel öyle olur. 2 model arasında kalırsan o zaman sensör skatez gibi teknik özelliklere bakarız.
Tutuş şekli önemli. Ben claw ile finger arası tutuyorum ne tam claw nede tam finger. Viper mini iyi geldi alıştım. Şuan ki fiyatını haketmiyor gerçekten ama gidip skatez aldım kullanmaya devam ediyorum işte. Bir sürü mouse var ama alışmış kudurmuştan beterdir derler. Outlet falan denk geliyor bazen onlara da bakabilirsin.Biliyorum o siteyi hocam her mouseyi karşılaştırıyo hatta 3 hak veriyo sonra para istiyo
Ben genelde bi şeyi bi kere alırım sorun yaşamak istemem.
Çok kararsız kaldığım model oldu ancak anladığım kadarıyla xm1R gibi modelde tasarımdan dolayı rahat edemeyeceğim.
M42yi beğendim onun el kavrama tasarımına uygun elim daha doğrusu çok logitech kullandım kıvrımlı mouse istiyo elim.
m42ninde sensör mü switch mi bi şeyi kötüymüş
Keşke 1200 tl fiyat bandında kablosuz tepkime vs gibi hızları iyi bi mouse olsa.